Şu -x3d harici oyun oynanmaz diyen tayfaların etkisine hiç kapılmayın hocam. Aynı fiyata bile 9700X alınmalı. Buna rağmen daha ucuz. Amd'den daha iyisini...
Ben 9070xt ve 9700x sistem kullanıyorum 4k 240hz monitörde, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Zaten 2k-4k da işlemciyi %100 hiç kullanamıyorsun hangi...
Oyun olarak daha performanslı zaten (1080P CS-Valo gibi oyunlardan bahsediyorum 2K veya 4K oynarken fark çok azalıyor). Ama ikiside çok iyi performans...
Yerinde olsam ki yakında olacağım 9700X alırdım net bir şekilde. Kıyaslanamayacak kadar daha iyi olduğunu düşünüyorum. Oyunda %20 daha iyi dediğin oyunlar...
Ben sabaha kadar 9700x tarafındayım ama x3D işlemcileri de çok seviyolar. Hikayeli oyun tarafında hemen hemen aynı performansı alırsın ama cs valorant tarzı...
Hayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtiniz. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna...
2k ve 4k da darboğaz azaltabilirsin. 4k oynarsan çoğu oyunda neredeyse kayıp vermeyeceksin am4 en iyi işlemcilere kıyasla bile. İnternette testler var...
Monitör geldi hocam kasanın bütün parçalarıda geldi yakında test edeceğim. Neyse ki ölü piksel yada piksel sıkışması gibi bir şey yok. Bu gece benim uyku böyle
Adam oled ile kıyaslıyor hacı. Çok kötü olsa söylerdi zaten. IPS kadar olmasa da eski va monitörler gibi kötü değil. Bence rankın aşırı yüksek değilse sorun...