Arama sonuçları: *

1. K

5 Bin TL Mönitör Tavsiyesi

Hocam ben çok hard oyuncu değilim demişsiniz o zaman manyetik çok farketmez zaten ekstra bir iki özellik dışında. Kaliteli bir mekanikte alınabilir. Bozulcak diye garanti veremeyiz millet 5-10 yıl kullanıyor ucuzmuş gerçekten. Birazda şans meselesi bunlar.
  2. K

Gamepower ürünleri ne kadar dayanır bilemem hocam. Manyetik demek malzemesi kaliteli demekte değil, gamepower kulaklık kullanmıştım ilk yılında cızırtılar başladı ama bu tip markalardan beklemediğim derece bir yazılımı vardı yani en azından çalışıyor.
  3. K

Hocam düzenledim önceki mesajı bütçeniz varsa kesinlikle F87/F75 modellerine çıkın isterseniz manyetik de alabilirsiniz o kısmı tercih biraz. 8 binin üstüne birkaç bin koyup Redmi note 14 öneririm amoleddir bu fiyat bandındaki klasik g99 işlemcileri var bence alın geçin rahatınıza bakın. Oyun...
  4. K

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h25t7-24-5-3-ms-full-hd-ips-180-hz-fiyati,833559360.html 4k https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-claws-nexus-air-v1-rgb-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,734012417.html Bende var, daha iyisi olabilir ama güzel mouse. 850...
  5. K

50-60k TL İş ve Render Bilgisayarı (Solidworks, Lantek, Render) - Hazır/Toplama

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-6-x-6mm-isi-borulu-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Hocam bu çok öneriliyor bende 1 fanlı alt model hali var 65w AMD işlemciyi baya iyi idare ediyor, markadan falan şüpheniz...
  6. K

Ryzen 5 5600 Yükseltmesi ve Soğutma Seçenekleri

Hocam bütçe varsa bu sistemin psu'sunu değiştir bir ara. 600w civarı PSU'lar dandik olur genelde. Şans işidir belki hiç başına kötü bir şey gelmez ama geledebilir. High Performance GD 800W ve Raijitek Cratos Lite 850W öneririm 3-4 bine baya kaliteli PSU'lar bunlar. Sorunuz yükseltme olduğu...
  7. K

Ryzen 5 5600 Yükseltmesi ve Soğutma Seçenekleri

Ben 4K Spider-man Miles Morales oynarken 90 dereceyi gördüm ve 4K yani işlemciye bile yüklenmiyordum.
  8. K

AMD İgpu ve Nvidia Dgpu Sürücüleri Çakışır mı?

Arkadaşlar yeni laptop sipariş ettim, henüz gelmedi ama aklıma takıldı. Şimdi adrenalin kurup sürücüleri yükleyeyim mi? Nvidia app kurup sürücüleri yükleyeyim mi? Ne olur ne olmaz diye DDU yüklerim gene ama bu soruya internette cevap bulamadım. Normal ekran kartlarında sürücü çakışması yaşanıyor...
  9. K

Gigabyte Gaming A16 Laptop Ryzen7 260 RTX 5060 Nasıldır

Evet hocam omen tümden baktığımızda iyi kalıyor. Batarya ömrü anlamında da cidden iyidir işlemcisi.
  10. K

Loq'un işlemcisi eski ama monitörü biraz daha iyi ve omen'in monitörü kötü işlemcisi iyi. Bazısı bu renklere çok takılıyor bazısı işlemciye çok takılıyor. Batarya çok önemli değilse, biraz daha ısınma göz alınabilirse loq almak daha akıllıca hocam. Omen de premium her şeyiyle ama monitöründen...
  11. K

Öneri Gaming Laptop Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15ahp10-ai-amd-ryzen5-220-24gb-ddr5-512gb-ssd-rtx5050-8gddr7-15-6-ips-144hz-fhd-freedos-83jg006btr-dizustu-bilgisayar-yapay-zeka-destekli-p-HBCV0000APBD1P Bende bugün sipariş verdim. Ram single channel çok f/p 100w 5050 var. 65w 5050 40 bine var. Muxta var...
  12. K

Ekran kartı olarak watt'ına rağmen 5060 hala önde ama ekran %45ntsc. Bence değmez 5-10 fps fazlalığa ama karar sizin.
  13. K

Çözüldü✓ Sapphire 9070xt Görüntü Yok

Farklı bir sorun da olabilir ben 3050'den 9060xt'ye geçerken bu tip bir sorunla karşılaşmadım. Driverları nvidia takılıyken silmiştim ama.
  14. K

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI mı ASUS TUF RX 9070 XT OC mi?

Para bolsa 5070ti ama bütçen kısıtlıysa 9070xt de aynı işlevi görür. Bende amd kullanıcısıyım param olsa nvidia alırdım.
  15. K

İmzadaki sistemime en iyi ekran kartı yükseltmesi ne olur ?

2k ve 4k da darboğaz azaltabilirsin. 4k oynarsan çoğu oyunda neredeyse kayıp vermeyeceksin am4 en iyi işlemcilere kıyasla bile. İnternette testler var bakabilirsin. Zaten bu kartı kimse 1080p oynamak için kullanmaz. ha 4k monitörde alman gerekecek 15 16kya
  16. K

Öneri 5060 mı rx 9060 xt 16 GB mı dlss i unutmayın

5060 ile değil 5060 ti ile rakip 9060xt. İlle de nvidia alayım diyorsanız sakın düz 5060 almayın. Arc b580 de bakabilirsiniz en f/p olan o ama ne oynayacağınıza bağlı, monitöre de para çıkar hem 6-7k.
  17. K

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Kullanılmaz denebilecek kadar değildir herhalde? Çok belirgin bir şeye benzemiyor gibi geldi.
  18. K

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Hocam üründe bir sıkıntı var mıydı? Bende oradan aldım, problem yaşandı mı sizde?
  19. K

Adrese teslim etmeyen kargo şirketleri nereye şikayet edilir?

Cimer çözer mi ki işi? Daha önce bir şeye müdahil olduğunu görmedim ben.
  20. K

Kargo şirketleri adresime teslim etmiyorlar, nereye şikayet edebilirim?

keyfi bir durum zira zaten yol var. Demiyorum ki yakına getiriyorlar, adamlar direkt gelmiyorlar.
Geri