Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Kullanılmaz denebilecek kadar değildir herhalde? Çok belirgin bir şeye benzemiyor gibi geldi.
  2. K

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Hocam üründe bir sıkıntı var mıydı? Bende oradan aldım, problem yaşandı mı sizde?
  3. K

Adrese teslim etmeyen kargo şirketleri nereye şikayet edilir?

Cimer çözer mi ki işi? Daha önce bir şeye müdahil olduğunu görmedim ben.
  4. K

Kargo şirketleri adresime teslim etmiyorlar, nereye şikayet edebilirim?

keyfi bir durum zira zaten yol var. Demiyorum ki yakına getiriyorlar, adamlar direkt gelmiyorlar.
  5. K

Kargo şirketleri adresime teslim etmiyorlar, nereye şikayet edebilirim?

PTT Kargo Rize de adresime teslim eden tek firma. Özellikle Hepsijet evime çok çok yakın (700m) lakin evim bayırüstü olduğu için taşıması yine zor. Kolay Gelsin Kargo ve DHL Kargo da aynı şeyi yapıyor ve eve teslim yapmıyorlar. Oraya çıkarmıyoruz diyorlar lakin kargo siteleri dahil her yerde...
  6. K

Adrese teslim etmeyen kargo şirketleri nereye şikayet edilir?

PTT Kargo Rize de adresime teslim eden tek firma. Özellikle Hepsijet evime çok çok yakın (700m) lakin evim bayırüstü olduğu için taşıması yine zor. Kolay Gelsin Kargo ve DHL Kargo da aynı şeyi yapıyor ve eve teslim yapmıyorlar. Oraya çıkarmıyoruz diyorlar lakin kargo siteleri dahil her yerde...
  7. K

Yardım Monitör tavsiyesi , lütfen yardım.

Bunun yerine AOC CU34G4 düşünülebilir mi peki?
  8. K

AOC CU34G4 Alınır mı?

Arkadaşlar samsung iyi bir monitör ve mükemmel olduğu söyleniyor lakin satıldığı yerler kötü bu bir eksi. A101 falan satıyor düşünün yani. AOC monitör pek incelemesi yok ama kullananlar beğenmiş 34" f/p monitör. 34" alıp üst segment 27" almamak iyi bir fikir mi? Rekabetçi oyun oynamıyorum...
  9. K

Yardım Hangisini almalıyım hemen alacağım monitör indirimi var!!!

Hocam siz bunun Z kod adı ile bitenini incelemişsiniz önceden, peki ya bu? Çok f/p bu fiyata da. https://www.epey.com/monitor/aoc-cu34g4.html
  10. K

Amazon'da iade edilen monitör kargo da kırılırsa ne olur?

teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız. 4k 60fps cidden çok dengesiz bir olay hikaye oyunları için bile sonuçta gpu'yu boşa düşürüyor.
  11. K

Televizyonların paketleri oluyor ya onun gibi paketi var ama herhalde ona yapıştırmamamı söylüyorsunuz.
  12. K

açıldı bir süredir elimde ama 30 günde iade imkanı tanındığı söyleniyor ve iade işlemi başlatabiliyorum siteden.
  13. K

dükkanda mı video çekilmeli? biraz garip olur o yüzden soruyorum.
  14. K

hocam kargoda neler neler yaşanabiliyor endişe etmeye değer mi sizce? tecrübeli birisine benziyorsunuz.
  15. K

Arkadaşlar ben samsung m70d bir monitör aldım ve iade edeceğim satıcısı da Amazon olan bir ürün bu. DHL/MNG kargo ürünleri kırma ihtimali ne kadar? Risk almaya değer mi ya da buna bir önlem alınabilir mi? 2k 260hz monitöre geçeceğim bunun yerine evnia ya da aoc hala araftayım.
  16. K

Ddr4 ram 2. Elde yari fiyatina iken sifiri alinir mi?

sisteme 32gb ram yapacaksa muhtemelen ciddi bir oyun ihtiyacı için falan bunu istiyor. İşlemci meselesini bu sebeple söyledim. Uzun vadede tdp değeri fark yaratmaz mı? Atıyorum am4 üst seviye bir işlemciye upgrade ettiğin zaman. Yoksa yarın bir gün am5 geçmek istese 7k verdiği para da çöp...
  17. K

Ddr4 ram 2. Elde yari fiyatina iken sifiri alinir mi?

16GB'den 32'ye ddr4 te çıkacağına yeni nesle de geçebilir diyorlar ne yanlış var? DDR4 sistemi ilerde update etmesi gerektiğinde yüksek segment ama eski işlemci alması gerekecek.
  18. K

2K Monitör Tavsiyesi

Duyduğuma göre piyasada ki evnia modellerde fazlasıyla ölü piksel çıkıyor. Sinerji veya İnce hesap galiba satış sonrası destek olmuyorlar. Dandik 240hz yerine kaliteli 180hz tercih etmek belki mantıklı olabilir diye düşündüm. Elektrik tüketimini önemli bir etken olarak gördüğüm için samsung...
  19. K

2K Monitör Tavsiyesi

4k 60hz Samsung M70 aldım lakin farkettim ki VA panel+düşük akıcılık elinde ki kasanın hakkını veren bir şey değil. 10 bin lira bütçeyle elektrik faturasını şişirmeden HDR açabileceğim bir 2k monitör lazım. Hikaye oyunu oynuyorum genelde ama rekabetçi oyunlarda da akıcılık olsa daha iyi olur...
  20. K

Yardım SAPPHIRE RX 9060 XT PULSE 8GB ve Ryzen 7 5700x Uyumu

16 GB halini Ryzen 5 5600 darboğaz yapmaksızın rahatça çalıştırıyor. Sizinki hayli hayli çalıştırmalı.
Geri