Arama sonuçları: *

1. Zultan

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

Bende AULA F108 Pro var ve çok sesli gelmeye başladı. Sessiz switch arıyorum tavsiye edecek var mıdır?
  2. Zultan

Öneri Aynı PC'de 2 Kişilik Oyun Önerisi

Broforce demek istiyorum ama gamepad ile oynanıyormu hatırlayamadım. Biz aynı klavyeden oynuyorduk daha zevkli oluyordu.
  3. Zultan

PC Yi Almanyadanmı Toplayım Burdanmı

İlk olarak aklıma gelen orada kazan burada harca mantığı oldu.
  4. Zultan

Alınır mı (Vıchyıe 20'si 1 Arada)

Vallahi en son çok kararsız kaldım ve vazgeçtim.
  5. Zultan

Bencede ya salla gitsin. Yaw o değilde ürünü görünce anlık kendi kendimi gaza getirdim bu bana çok lazım hemen almalıyım diye, sonra 2dk içinde vaz geçtim :p. Neyse benlik bir şey yok almıyorum. Hahahaha.
  6. Zultan

Almıyoruz o zaman deme :) Zaten aklımda yoktu bile boşver ya :D
  7. Zultan

Bunun fırçası normal bendeki fırçadan cezbetmedi beni yaw :) ama fiyat iyiymiş
  8. Zultan

Konuda yazdığım gibi kendimce boya fırçası ve diş fırçası gibi fırçalarla temizliyorum. Seninde dikkatini çekmiş :) benimde dikkatimi çekti ve çok cezbetti. Ne dersin alınır mı?
  9. Zultan

Arkadaşlar merhaba, normalde ekiplarımı kendimce elimden geldiğince temizliyorum. Ama böyle bir ürüne denk geldim, hiç aklımda yokken üstelik. Acaba kullanan var mı? Alınır mı? VICHYIE 20'si 1 Arada
  10. Zultan

4x32 GB 6000 Mhz Cl30 Ram Stabilitesi

Bende render alırken mavi ekran hatası verdiği bile oluyordu, sanırım bilgisayar yüke binince yani zorlanınca olan bir hata. 1781433017 Yani 6000mhz olan rami 4800mhz de neden kullanasınki bence anlamsız olur. Benim yaptığım gibi 5800mhz sorunsuz olur diye düşünüyorum. 5800mhz ile 6000mhz ram...
  11. Zultan

4x32 GB 6000 Mhz Cl30 Ram Stabilitesi

Yanlış bilmiyorsam eğer, 2x64 daha stabil çalışıyor. Bende 4x16 6000 cl36 ram var 5800 den daha yukarı hızlarda mavi ekran hatası alıyorum.
  12. Zultan

❌İndirim Bitti! Crucial 8 GB Ddr5 5600 Mhz Cl46 Laptop Ram 2.300 TL

İyiki zamanında bundan 2 tane almışım. Sanırım son dönemde yaptığım en akıllıca şey bu oldu.
  13. Zultan

14900k Arızalandı mı Acil Yardım ?

Yanlış yönlendirme yapmış olmak istemem ama bende i7 14700KF var ve anakartım msı z790 tomahawk. Benzer sorunlar yaşıyordum biraz araştırınca ram lerde sorun olduğu fark ettim, iexpo açınca ram 6000mhz oluyordu yani esas mhz hızına geliyordu ama senin attığın görseldeki hataları alıyordum...
  14. Zultan

🔥İndirim Call of Duty®: Modern Warfare® $6 Dolar

Bu içerisinde zombi mod olanmıydı?
  15. Zultan

Çözüldü✓ 5070 ti için 4K mı 2K mı

110k bütçem vardı, aslında 5070Li sistem alacakrım ama, vatan dan indirim yakalayınca ve yanlış hatırlamıyorsam 93k almıştım sadece kasayı. Geri kalan da monitör klavye mouse koltuk gibi şeylere gitti sonunda 123k gibi param gitti her şey dahil olarak. Kaldıki sanırım 1 seneye 4k monitör de...
  16. Zultan

Valla tüm parayı kasaya harcayınca, yani elde 4k monitör alacak para kalmayınca direkt 2k kartı oluyor :))
  17. Zultan

Katılıyorum. Ben şahsen 5080 kullanıyorum 2k da memnunum.
  18. Zultan

Tam boy mekanik klavye arıyorum.

Aula F108 Pro kullanıyorum 6 ay kadar oldu, sorun yok. Tavsiye ederim. LİNK
  19. Zultan

NZXT C1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 Bu fiyata alınır mı?

Satın alma sadece mağazalardan oluyormuş, bütçem yetiyor ama mağazaya gidip alamam:)
  20. Zultan

NZXT C1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 Bu fiyata alınır mı?

PSU Fiyat az bir miktar düşmüş, bir süredir takip ettiğim bir ürün. Bazı kartlarda 5e çıkıyor taksit imkanı, fikirlerinizi alabilir miyim? Ürün alınır mı? Şu an fark ettim mağazalardaymış ürün. Neyse takipte kalmaya devam edeyim ben ne olur ne olmaz.
Geri