Tasarımı hoşuna gittiyse alabilirsiniz. Belirli bir bütçe üstünde sorunlu klavyeye denk gelmeniz çok zor. Çevre birimlerinde en az sorun yaşanan ürün olabilir. Sadece ₺2000 altında mekanik tarafında biraz daha seçici olurdum.
Neyse Gaminggen, Wraith diğer tam boy klavyelere de bakın. Tasarımı hoşunuza giden başka ürün olabilir.
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
Meyer Gaming site arayüzü berbat, filtreleme falan yok ama bakmak isterseniz orada da farklı firmaların %100 klavyeleri var.
Meyer Gaming klavye kategorisinde en iyi mekanik ve gaming klavyeleri keşfedin. Hızlı tepki, RGB aydınlatma ve dayanıklı tasarımla oyun deneyiminizi yükseltin!
meyergaming.com
Keşke şu sitelerinde sürekli çıkan açılır pencereyi kaldırıp, filtreleme falan ekleseler. En geride kalanları Meyer, Ulugames falan.
Wraith %100 klavyelerde mesela şu ürünün tasarımı güzel.
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
Yazım odaklı konforlu bir şey istiyorsanız NuPhy markasının klavyeleri de güzel.
Klavye Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
wraithesports.com
Manyetik olsun diyorsanız Wraith kendi klavyesi var. Manyetik switch olarak daha uzun ömürlü ve basım süresi gibi şeyleri ayarladığından konfor ve oyunda avantajı var. Şu an KlasseGear K75 manyetik klavyesini kullanıyorum. Tuş basım ayarım 0.08m, çok hafif dokununca yazabiliyorum. Bunları 0.01 kadar çekebiliyorsun. Tabii ne kadar düşük o kadar hassas oluyor.
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Wraith üzerinde Videoyun, Mirliva vb. kodlar ile de küçük bir indirim alabilirsiniz. İstiyorsanız incelemelere falan bakın, incelemeyi yapan kişinin kodu varsa onu destekleyin tamamen size kalmış. Ben sadece bu tarz çevre birimlerine odaklanan markalar varken, her sektöre bir ürün üreteyim kafasındaki MSI, Asus'a bulaşmazdım. Marka algısından pahalı satıyorlar, çoğu iyi ürün değil. Hatta onların marka algısıyla, burada bakılan ürünlerin fiyat karşılığı onlarda ₺10-15K falan.