Benim de almayı planladığım psudur. Forumda çokça önerilmiştir. Sağlamdır, sizin sistemi de besler.
Daha uygun fiyata düşürdüğüm için rog aura 1200w satın...
Beyler iyi akşamlar.
Hobi ve ileriye dönük ticari amaçlar için dron ve dron ehliyeti almayı düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım ve çevremde aktif olarak...
1200w versiyonunu kullanıyorum.
0 db modu da var. Sessiz, sağlam, full modüler, japon kapasitörlü bir güç kaynağı.
Ben memnun kaldım, almak isteyene...
Aslında günlük kullanıcının x870e ye de ihtiyacı yok 😅
PCIe iş hatları değişiyor ona bakarak alması lazım. Kimisi 2. Gen5 m2 ye ayırıyor kimisi 40 gigabit...
X3d işlemciler gezegendeki en iyi (1080p) oyun işlemcileri. Önbellek 1080p de fps i uçuruyor doğrudur. Ancak kimse 4k çözürlükte işlemcilerin hemen hemen...
güncel piyasanın açık ara en baba kartıdır. fiyatı şişmediği müddetçe tabi. alıp memnun kalmayan çok azdır. genelde %90 kullanıcısı bunu nasıl 30bintlye...
Arkadaşımda powercolor red devil kullanıyor. Yapay zekaya gerek kalmadan her oyunu çatır çatır oynuyor.
Cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa sadece oyun...
Gigabyte B850M Force WIFI6E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/ZraD9VCtuuzab1CjK...
B650 ile b850 ler hemen hemen aynı.
Elinizdeki anakart da gayet iyi ve yeterli 9950x bile taksanız besler. Boşuna elinizdeki anakartı satıp b850 almayın...