Arama sonuçları: *

1. Silver Stone

PS5 ALACAĞIM GÜVENİLİR SATICI LAZIM

Yeni öğrenmiş oldum sağolun. Beş para etmez o zaman bu sürümler. 3 kuruş fazla verip 1 tb almak lazım.
  2. Silver Stone

825 yazanlar kullanılabilir hafıza limitini belirtiyor diye düşünüyorum. 825 gb kapasiteli ssd yok çünkü
  3. Silver Stone

1 tb modellerin hepsi 825 gb olarak gelmiyor mu?
  4. Silver Stone

Bilkoma gerek yok 5 6k fiyat çekiyorlar üzerine. Alet sağlam gelsin çalışsın yeter.
  5. Silver Stone

Arkadaşlar selamın aleyküm Geçen hafta PS5 aldım, bozuk çıktı iade ettim. Tekrardan satın alacağım. Güvenilir satıcı önerebilir misiniz?
  6. Silver Stone

Ps5 konsol güç almıyor?

Bugüne kadar herhangi bir sony ürününün bozuk olduğuna denk gelmemiştim. Sipariş vermiş bulunduk, iade sorunsuz gerçekleşsin yeter. Ucuza almadım aslında ürünü.
  7. Silver Stone

Ps5 konsol güç almıyor?

Amazon, asil technology İade başlattım geri göndereceğim
  8. Silver Stone

Ps5 konsol güç almıyor?

Direkt prize de taktım güç almıyor Dualsense i type c ile pcye bağladım o da güç almıyor. Farklı güç kablosuyla denemedim amper değerleri farklı kablo var elimde.
  9. Silver Stone

Ps5 konsol güç almıyor?

Beyler ps5 aldım Güç kablosunu vs bağladım Hiçbir tepki vermiyor Acaba güç kablosu mu bozuk?
  10. Silver Stone

Yardım Ps5 aldım 2. Dualsense'i nereden almalıyım?

Teşekkür ederim hocam
  11. Silver Stone

Yardım Ps5 aldım 2. Dualsense'i nereden almalıyım?

Beyler ps5 siparişi verdim, 2. Kolu farklı renk veya tasarımlı olanlardan almak istiyorum. Bu sebeple çift kol olarak sipariş vermedim. Hangi siteden veya satıcıdan alırsam orijinal ürün alabilirim, tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun.
  12. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Gt7 tekken8 gibi oyunları oynarım ama gt7 için ps plus gereklidir diyor
  13. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Deluxe sürümü inceledim 157 oyun var Saydığınız oyunlar dışında sağlam oyun yok gibi (bana göre) Orta paketi alıp geçmek daha uygun olacak sanırım
  14. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Peki bu ps plus üyeliği içine baba oyunlar dahil oluyor mu Yoksa onları satın almak mı lazım
  15. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Cd ye gerek yok hocam, oyun takaslayacak çevre olsa cdli sürüm bakabilirdim ama dijital almak daha mantıklı.
  16. Silver Stone

PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Ps5 almayı düşünüyorum. Digital ve optik sürüm arasındaki fark dışında sürüm farkı olan modeller var mı? Digital sürüm+ps plus üyeliği yeterli olur mu? Yoksa oyun satın almadan çok boş bir deneyim mi olur?
  17. Silver Stone

Çözüldü✓ Samsung C450 300W SOUNDBAR ALINIR MI?

Epey üzerinden baktığımda c450de hdmi bağlantısı bulunmadığı ifade edilmiş. Almışken bir üst modeli alayım diyorum. Sizce Kasım ayını beklemekte fayda var mı yoksa direkt olarak al geç yapmak mı mantıklı olur?
  18. Silver Stone

Hocam c450 ile b650 kodlu üst model arasında 1400 lira gibi bir fark var. Hdmi üzerinden ses çıkışı yapıyorsa üst modeli almak daha mantıklı geliyor hdmi sabit kalır Bluetooth kesintisi ile uğraşmam. Kağıt üzerindeki watt cinsinden ses çıkışları daha yüksek ama o pek önemli değil, her iki...
  19. Silver Stone

Arkadaşın attığı bir üst modele baktım Arada 1300 1400 tl gibi bir fark var, günümüz için pek bir para değil. Total ses çıkış gücü ve uydu çıkış gücü daha yüksek, hdmi bağlantısı var, bağlantı kanalı 3.1 olarak geçiyor. Aradaki fark değer gibi görünüyor. 1761344945 Benim monitör samsung m7...
  20. Silver Stone

Lg aldığımız senaryoda ne kazanıyoruz hocam? Watt değerleri eşit görünüyor. Surround tarafı mı daha başarılı? Yoksa başka teknik detaylar mı
Geri