Silver Stone isimli üyenin son içerikleri

1. Silver Stone

Samsung 75qn70f Qled TV Alınır mı?

tv ünitesini ölçüp tekrar bakacağım 65 inç aldığımda çok boşluk kalacaksa 75inç bakarız. 65inç tam sığacak olursa 65 alır geçeriz.
  2. Silver Stone

Ps5 slim var hocam
  3. Silver Stone

6 7 metre uzaklığım var 65 ile 75 arasındayım. 65 oled 75 miniled veya bütçe arttırıp 75 oled. Tam karar veremedim. Oled bariz daha kaliteli tabi ama pahalı.
  4. Silver Stone

Salon geniş 43inç smart monitörü tv olarak kullamıyorum yetmiyor. Konsolun %60 ı boş
  5. Silver Stone

Mağaza fiyatı 73k 7500 nakit iadesi var Yanına soundbar alındığında 15k toplam iadesi var. Tv+soundbar 68k ya gelmiş oluyor. Giriş seviyesi miniled olduğu sadece dikey karartma bölgeleri olduğu söylenmiş. Mağazada baktım, görüntüsü güzel görünüyor. Karanlıkta nasıl olur onu bilemiyorum. Ps5...
  6. Silver Stone

Dualsense 5v 1.1a Adaptör ile Prizden Şarj Edilir mi?

Pc kapalıyken portlara güç veren ayarı açıp denediniz mi?
  7. Silver Stone

Steelseries Nova 5 Wireless

nova 5 wireless modelini kullanıyorum -Kafa bandı kısmını sevmedim rahatsız ediyor. Kafanda uzun süre kalacaksa hafif olmasına rağmen hafif ağrı yapıyor. -Esnekliği iyi -Batarya performansı muazzam -Pc ve ps5 de sorunsuz çalışıyor Ses performansı yeterli, özellikle bassları güzel. Razer...
  8. Silver Stone

Galaxy Watch 5, 2.5 Bine Alınır mı ?

Watch 7 44mm olanı ikinci el 4.5k ya aldım hocam, üst modellerin de ikinci eline bakmanı tavsiye ederim.
  9. Silver Stone

Gigabyte Aorus Anakartlar Kaliteli mi?

B450 ve b650 olmak üzere iki nesildir kullanıyorum, arayüzü basit ve kullanışlı, senelerdir en ufak bir sıkıntı yaşatmadı. Öneririm. Pişman etmez. Gelecekteki sistemimde de gigabyte kullanmayı düşünüyorum.
  10. Silver Stone

PlayStation 5 Slim Almak İstiyorum En İyi Neresidir

Fly veya zitekden alınabilir. 2k daha ucuz olsun diye belirsiz satıcıdan aldım. Kapalı kutu geldi, açtım elektrik almadı iade ettim. Zitekten 36.5k ya aldım 2 ay önce.
  11. Silver Stone

Termal Macunu Kötü Mü Sürdüm

bir şey olmaz hocam tf7 macunu buna benzer sürmüştüm soğutmada sıkıntı çıkarmadı, daha sonra kryonaut sürdüm yine aynıydı, çok kalın olmadığı sürece 1 2 derece fark eder maksimum.
  12. Silver Stone

RTX 2060 Süper ile Ryzen 5 5600 Olurmu

On numara olur al geç Soğutucun stok ise kule tipi eli yüzü düzgün bir model bakar öneririz
  13. Silver Stone

RTX 5070 / 5060 Ti / 9070xt, Hangisi?

Kullanacağınız uygulamalar özellikle cuda çekirdeği kullanıyorsa 5070 almanız, kullanmıyorsa 9070xt almanız uygun olur.
  14. Silver Stone

🔥İndirim Samsung Hw-B650d/Tk 3.1 Kanal 370w Soundbar 6.647₺ (Stok Geldi)

Uzun zamandır takip ediyordum, kaçırdığıma üzüldüm. 9.5 10k civarına satılıyor güncel olarak.
  15. Silver Stone

Yardım 30 Bin TL Bütce 8-9kg Çamaşır Makinesi Önerisi ?

Tam bilmiyorum ama bayilerle ara ara kampanyalar oluyor. Şansınızı deneyin.
Geri