Razer ergonomi ve kullanışlılık açısından iyidir de en dandik mouse ile en tepe modeli bile kronik scroll arızalı.
1. Nesil deathadder kullandım scroll bozuldu.
V3 kablolu şimdilik sağlam.
V3 pro kablosuz servise gitti değişti.
soğutucunuz modeli nedir?
Macun yeterli miktarda sürüldüyse ve soğutucu ayakları düzgünce sabitlendiyse bu kadar ısınmaması lazım.
105w için 80 dereceye kadar normal de 90 olması pek olası değil.
Ticket ile alacağım normal fiyat 1800 lira.
Kağıt üzerinde iyi görünüyor. Alıp kullanan varsa fikirlerini duymak isterim. Varsa alternatif önerinizi alırım.
İlginç bir şekilde eski versiyon 1200w gold 0 db modu ve 135 mm fan ile geliyor.
Üst düzey psu alınacaksa sessizlik ön planda olmalı. Platin ve gold verimlilik arasındaki fark pek hissedilmeyebilir anca fan boyutu sessizliğe doğrudan etki yapacaktır.
Benim de almayı planladığım psudur. Forumda çokça önerilmiştir. Sağlamdır, sizin sistemi de besler.
Daha uygun fiyata düşürdüğüm için rog aura 1200w satın aldım. Memnunum, öneriyorum.
Thor serisine çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatlar absürt.
Beyler iyi akşamlar.
Hobi ve ileriye dönük ticari amaçlar için dron ve dron ehliyeti almayı düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım ve çevremde aktif olarak dron kullanan kişilere danıştım.
İha1 ehliyeti almam gerektiğini söylediler.
İha0 ın kapsamı düşük olduğundan iha1 alarak güvende kalmam...
1200w versiyonunu kullanıyorum.
0 db modu da var. Sessiz, sağlam, full modüler, japon kapasitörlü bir güç kaynağı.
Ben memnun kaldım, almak isteyene öneririm. Atx 3.0 bilginiz olsun.