İlginç bir şekilde eski versiyon 1200w gold 0 db modu ve 135 mm fan ile geliyor.
Üst düzey psu alınacaksa sessizlik ön planda olmalı. Platin ve gold verimlilik arasındaki fark pek hissedilmeyebilir anca fan boyutu sessizliğe doğrudan etki yapacaktır.
Benim de almayı planladığım psudur. Forumda çokça önerilmiştir. Sağlamdır, sizin sistemi de besler.
Daha uygun fiyata düşürdüğüm için rog aura 1200w satın aldım. Memnunum, öneriyorum.
Thor serisine çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatlar absürt.
Beyler iyi akşamlar.
Hobi ve ileriye dönük ticari amaçlar için dron ve dron ehliyeti almayı düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım ve çevremde aktif olarak dron kullanan kişilere danıştım.
İha1 ehliyeti almam gerektiğini söylediler.
İha0 ın kapsamı düşük olduğundan iha1 alarak güvende kalmam...
1200w versiyonunu kullanıyorum.
0 db modu da var. Sessiz, sağlam, full modüler, japon kapasitörlü bir güç kaynağı.
Ben memnun kaldım, almak isteyene öneririm. Atx 3.0 bilginiz olsun.
Aslında günlük kullanıcının x870e ye de ihtiyacı yok 😅
PCIe iş hatları değişiyor ona bakarak alması lazım. Kimisi 2. Gen5 m2 ye ayırıyor kimisi 40 gigabit usb portuna kimisi de ethernet portuna ayırıyor. İhtiyacına göre seçmesi lazım. Bu 3 anakarttan herhangi birini alsa sıkıntı yaşamaz.
X3d işlemciler gezegendeki en iyi (1080p) oyun işlemcileri. Önbellek 1080p de fps i uçuruyor doğrudur. Ancak kimse 4k çözürlükte işlemcilerin hemen hemen aynı performansı verdiğinden bahsetmiyor.
Çözünürlük arttıkça olay ekran kartında bitiyor.
Örneğin 7500f rtx 5090 ile
9950x3d rtx5090...