Silver Stone isimli üyenin son içerikleri

1. Silver Stone

Yardım 9070XT ile başım dertte (Sürekli Çökmeler Yaşanıyor)

Problem ramlerle ilgili olabilir. Ramleri standart değerlerine getirip deneyin. Xmp expo profilleri düzgün çalışmayabiliyor bazen.
  2. Silver Stone

NZXT C1200 Gold 1200 Watt Nasıldır

Benim de almayı planladığım psudur. Forumda çokça önerilmiştir. Sağlamdır, sizin sistemi de besler. Daha uygun fiyata düşürdüğüm için rog aura 1200w satın aldım. Memnunum, öneriyorum. Thor serisine çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatlar absürt.
  3. Silver Stone

İHA0 ehliyeti almadan iha1 ehliyeti alınabilir mi?

Beyler iyi akşamlar. Hobi ve ileriye dönük ticari amaçlar için dron ve dron ehliyeti almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve çevremde aktif olarak dron kullanan kişilere danıştım. İha1 ehliyeti almam gerektiğini söylediler. İha0 ın kapsamı düşük olduğundan iha1 alarak güvende kalmam...
  4. Silver Stone

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Arctic lf 3 alternatifi olur mu?
  5. Silver Stone

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix 1000G Aura Gen5 8500 tl

1200w versiyonunu kullanıyorum. 0 db modu da var. Sessiz, sağlam, full modüler, japon kapasitörlü bir güç kaynağı. Ben memnun kaldım, almak isteyene öneririm. Atx 3.0 bilginiz olsun.
  6. Silver Stone

❌İndirim Bitti! Stanley Classic Legendary Vakumlu Çelik Termos, 1.9 L 1.549TL

Soğuk tutma durumu nasıldır? Buzlu içecek koysam öğlene kadar soğuk kalır mı?
  7. Silver Stone

Yardım ROG B850E BU FİYATA ALINIR MI BEYLER LÜTFEN YORUM YAPIN

Aslında günlük kullanıcının x870e ye de ihtiyacı yok 😅 PCIe iş hatları değişiyor ona bakarak alması lazım. Kimisi 2. Gen5 m2 ye ayırıyor kimisi 40 gigabit usb portuna kimisi de ethernet portuna ayırıyor. İhtiyacına göre seçmesi lazım. Bu 3 anakarttan herhangi birini alsa sıkıntı yaşamaz.
  8. Silver Stone

Yardım ROG B850E BU FİYATA ALINIR MI BEYLER LÜTFEN YORUM YAPIN

Aynı paraya x870e tomahawk wifi ve X870e aorus elite ice varken pek değmez gibi hocam. Anakart dolu ona lafım yok ancak x870e parası vermezdim şahsen.
  9. Silver Stone

3440x1440 için işlemci - ekran kartı önerisi

X3d işlemciler gezegendeki en iyi (1080p) oyun işlemcileri. Önbellek 1080p de fps i uçuruyor doğrudur. Ancak kimse 4k çözürlükte işlemcilerin hemen hemen aynı performansı verdiğinden bahsetmiyor. Çözünürlük arttıkça olay ekran kartında bitiyor. Örneğin 7500f rtx 5090 ile 9950x3d rtx5090...
  10. Silver Stone

3440x1440 için işlemci - ekran kartı önerisi

Yüksek çözünürlük için x3d işlemci almayın. 9070xt 9700x 5070ti 9700x uygundur 3840x2160 için 7500f bile iş görür (limit ekran kartında kitlenecek)
  11. Silver Stone

9070XT Kullanıp memnun kalan varmı?

Arkadaşımda powercolor red devil kullanıyor. Yapay zekaya gerek kalmadan her oyunu çatır çatır oynuyor. Cuda çekirdekleriyle işiniz yoksa sadece oyun oynayacaksanız 9070xt alın 5080e kafa tutuyor (oyunda)
  12. Silver Stone

7500 TL ye 2.el B650 Tomahawk Wifi alınır mı?

Gigabyte B850M Force WIFI6E AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/ZraD9VCtuuzab1CjK Temsili olarak bu ilanı attım 7500 lira bütçeyle ikinci el anakart almaktansa benzer fiyata 0 b850 alabilirsiniz.
  13. Silver Stone

MSI B650M GAMING PLUS WIFI 9800X3D ikilisi nasıldır?

B650 ile b850 ler hemen hemen aynı. Elinizdeki anakart da gayet iyi ve yeterli 9950x bile taksanız besler. Boşuna elinizdeki anakartı satıp b850 almayın. Üst düzey overclock yapacağım derseniz zaten x3d işlemcilerle işiniz yok.
  14. Silver Stone

Topladığım sistem nasıl dostlar?

Evinizin elektriğinde bir problem yoksa topraklama varsa sigortalar ve prizler sağlamsa bir şey olmaz. Geçen haftaya kadar rezalet ötesi bir güç kaynağı kullanıyordum sigortaların kaçak akımı yanmasına rağmen sağlam kaldı. Ama sistemi riske atmak istemeyip kaliteli bir güç kaynağına geçiş...
  15. Silver Stone

RX 7600 XT & i3-12100F sistemde darboğaz olur mu?

"Darboğaz" dediğiniz şeyin kaynağı işlemcinin ekran kartına yetememesiyse grafikleri düşürdüğünde "darboğaz" ne olur ARTAR. Çözünürlüğü arttırıp yükü ekran kartına vermesi lazım. Sizin bahsettiğiniz senaryonun gerçekleşmesi içim işlemcinin çok güçlü Ekran kartının nispeten düşük kalması gerekirdi.
Geri