Babam tahahüt yapmayı tercih ediyor ayrıca amcam zamanında aras kargo da zarttirizort bi firma ile anlaştığı için yaşadığı sorunlarında etkisi var ha şuan...
1200TL OLAN https://www.superonline.net/ev-interneti/tum-kampanyalar?productType=fiber-internet&downloadSpeed=1000-mbps-ye-kadar
Yani "1000mhps" ile...
Genelde orjinal değil A kalite parçalar kullanılıyor pro serilerinden değil düz serilerden örnek verirsek sıfır iphone 15 ile yenilenmişi arasında mesela...
Hawk gmaing char veya X drive ın kumaş oyuncu koltuklarını öneririm deri gibi soyulma terleme pişik vs yapmaz tam model öneremeyecem malesef çünkü birbirine...
Arkadaşlar Türkcellde 2 tane 1000mhps seçeneği var birisi 1000mhps diğeri ise 1000mhps ye kadar diyor ve arada 200tl fark var bunların arasındaki fark nedir...
Kafa pedinin soulması çok büyük bi sorun değil gibi aslında ufak partiküller saçınıza gelebilir sadece zaten 2 sene olmuş kulak pedine kıyasla çok sıkıntı...
Hangi kule tipini kullandın hocam acbaa yani piyasada sıvı soğutuculardan yarı yarıya ucuz olup daha iyi performans göstreren bir çok kule tipi var aslında...
Alınır ama bence güncel kalmadan yana ol ve 9700x i al bence yada o 7800x3d yi sıkıştır 12 ye veriyosa al sonuçda kaybedecek bişeyin yok baktın olmadı 9700x...
Hocam hz e takılma 500hz monitorunda olsa zaten gene sıkıntı olmaz işlemci olarak düşünürsek 9700x fiyat olarak en mantıklısı ve performans olarak ölü bi...
İş odaklı kullancaksan 9700x daha iyi olur ağırlıklı hikayeli oyun Oynayacaksan gene 9700x iyi olur ama harbi her fps benim için değerli dencek kadar...
Ben kule tipi kullanıyrum sıkıntı yok Hatta Enermax kullanıyom O da çin menşei ama 2013 de çıkmış piyasada bilinirliği yüksek güzel bi marka.
Benim demek...
Hocam zaten bu attığım tv değil monitor tv değil yani baya güzel bi monitor tv ile alakası yok ekran ve kullanış olarak çok sağlam bi monitor ayrıca tv...