Dediğim gibi parkda otomatik arabaların park şekline uyarak park ederseniz inşallah böyle bi durum birdaha yaşanmaz.
En az zararla kapatmış olmanız iyi oldu...
Hocam düşman vurmakla bitmez şuan bunları yapıyorsa bizim sırtımıza vurduğu her bıçakda benim verdiğim karşılıklarda daha çok batmasından dolayı. Ki aynen...
Kullandığın bankaya göre değişir Hepsi burada 9 aya kadar taksit yapıyor ama 3 ay 6 yaptığı bankalarda var Hangi bankaların kartlarına sahipsin onuda...
Hocam sunucuyu arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa Ticari anlamda kullanılan bi sunucumu?
Arkadaşlar ile oynuyorsan ve Herkesin Minecraft ı Orjinalse Realms...
Hocam elektronik el frenlerinde şöyle bi durum var bizde toyota corolla hibrit var mesela sizde durum nasıl bilmiyorum ama bizde 2 seçenek var
P ye alınca...
Hocam bunlar benim psikolojimi bozdu ben evde oyun oynayan sınavına dersine çalışan bir çocuktum şimdi aynı anda hem dükkanın bu google maps işletmesi web...
Arkadaşlar Rdr2 ye başlayacağım bende oyun yok arkadaşın epic hesabından girecem arkadaşda fortnite a mı ne başlayacaktı epicde ben girerim sorun yok ama...
Hocam adam o kadar çakal ki bizim dükkanın 800m ilerisine sahte bi google maps işletmesi kurmuş şuan bizim ana google maps işletmemiz de askıya alındı...
Ohoo ben ilk defa int kafeye gittim asus rog strix rtx 3060 ın resimdeki iconic leşmiş baştan sona giden şerit rgb yokmu ben onu RGB EKRAN KARTI TUTUCU...
Hocam onuda yaşadım evi aldığımız zaman bi ev parası olmasada saadet zincirinde babamın köylüsü tarzı birileri yedi o*** cuckları ağzımı bozcaklar akşam...
Hocam termal macun kule tipi soğutucudan çıktı r5 5600 55 derecede çalışıyor buz gibi kısaca
Ekran kartının fan rpm ini az bi tık yükselttim sorun çözüldü...
Fps olarak evet katkısı olmaz ama arkadaşın önceki anakartının görselliğini anca benim attığım rog ve mag serisi 2 anakart kapatabilir yoksa onun yerinde...