Arkadaşlar dün bilgisayarıma windows 11 formatı attım bana parola girdirdi kurulumda ama ben pin kullanmak istiyorum elim ona alışık
Parolayı değiştirden...
%50 fan iyi ekran kartın için ince bi bloğu var zaten çoğu 2060 ın normal düzaeyde şuan
Ama işlemci için evet kule tipi alman lazım
Çok acelen yoksa bu...
fanlar %kaç ekran kartının acaba
İşlemci içinde stok fan için değerler baya yüksek bence ya fanı tam oturtamadın intelin stok fanları bazen tam oturmuyo...
İşte kartın içinde 2 bazen 3 farklı kalınlığa kadar termal ped olabiliyor ona dikkat et kesinlikle emin ol
ha ne olur ince olursa termal ped soğutucuya...
Hocam korkmazsan yapmada bişey yok zaten bi soketi veya bi vidayı istesende yanlış takamazsın
mx4 gayet yeterli daha akışkanını fln aramana gerek yok bence...
%75 fan 70 derece anormal geldi bana biraz kendim Xfx quick 6600xt kullanıyorum temiz haldeyken %30 40 fanlarda 60 65 derece arası gidiyodu şuan sınavdan...
sıfır 5600x 6500 mü sadece ohooo oho almış başını gitmiş
Bu ryzen 5000 serisi ilk çıktığında millet ryzen 5 3600 ü fln komple bıraktı sıfırını almayı...
Hocam alınır 10bine her türlü değer işlemci işini görür ilerde kurtarmayacanı düşünürsen işlemciyi satar ryzen 5 5600 alır geçersin fiyat olarak güzel...
Vay be uygun da baya türktelekomun alt yapıusını kullandığı vdls pahalı gelmişti ondan elemiştim geçen haftalarda zaten gigafiber alt yapısıda yok bizim...
Hocam netherin çatısına çık otomatik altın farmı kur xp kasmak istersen manuel yaparsın kestikce xp ve altın düşer
Ve nethere rahip köylüler götürürsen...
Hocam beklediğimden güzel çıktı bi hard diskden bu kadar güzel performans beklemiyordum fotoğrafları yarım saatde anca yüklerim diyodum 5dk bile sürmedi...
Leş gibi yine mezuna kalcağın sene insanlar üstüne gelmez asıl mesele mezun senende bu sene kalmazsın değilmileri yokmu ilk aydan başlıyolar bide çekilmez...