Ctrl s yapınca anlık kaydediyor evet
Normalde böyle ctrl s ile mi olması laızm yoksa yazarken otomatik yazmasımı lazım
1. olan daha mantıklı geldi ama gene...
Arkadaşlar visual studio da Live server açık kod yazıyorum ama kod kendini chrome da yenilemiyor
chromeda f5 çeksemde yenilemiyor yeniden sağ tıkla open...
Pc kulaklığı var gamepower aero ulta telefonda fln da kullanıyorum güzel ürün ama sana tek eksisi mikrofonu sök tak mikrofon
Dışarda fln mikrofonu takmazsan...
Hocam bütce belirtsen daha iyi olur ama r5 5600 aradığın işlemci olur ekran kartıda sadece valo oynayacaksan rtx 2060 3050 para varsa 3060 4060 5060...
işlemciyi yükseltceksen bu işlemcilerin 2. el piyasası biraz uçuk 1660s ama alınabilcek bi ekran kartı
Oynadığın oyıunları vs yada ne amaçla kullanıyorsan...
Psikolojik mantıklı aslında öyle deme hocam bzı hastalıkların temeli psikoljiye dayanabiliyor zaten bu yüzden başlıkda kulakdamı yoksa hoparloldemi sorunvar...
Aslında hocam kulaklıkda kısık bile olsa sorun olmuyor anlamamda ama monitorun hoparlolundeyken odaya biri girdiğinde konuşunca anlaşılmıyor sanki yada bi...
Arkadaşlar 20 senelik bi hoparlol kullandım ondan Lenovo legion r25 i30 alınca monitor hoparlolune geçtim ondan da gamepower kaze dual e geçtim onunda kendi...
Legion r25 i30 kullandım memnun kaldım buda ağabisi dencek güzel bi monitor ms olarak gerçeğe yakın değer sunuyor Abdullah abinin incelemesi vardı legion...
Pcx diye yazılıyor evet alınır güzel motor su soğutmalı kalkışı vs güzel motor
Bütce çıkmazsa Honda spacy alpha 110 da alabilir o motorun kalkışı fln da...