Konuyu açan arkadaşdan hiçbirşey anlamadım paketler arasındaki farkı vs ama gemini pro yu bu tarz yerlerden item satış veya arkadaşın attığı yerlerden beleş...
Poco x8pro alabilirsin Yurt içi bu fiyat klasmanında tam alırsın 12gb ram 512 hafızalı al.
Yada 18k ya yurt dışı alabilirsin ilerrde 1.5k imei masrafın...
Hocam çok takip etmiyomda o kadar fark olmıuşmu uzun zamandır takğp etmiyom ama
sarı sitede 2 3k oynuyor. Ve cidden uygun.
Garantisi devam eden 16gb sarı...
Hocam işin nasıl işlediğini az buçuk biliyorum yatkınlığım var ama pratikde hangi programları fln kullanacam fln nasıl yapacam bilmiyorum.
Bi ara web...
Hocam ben fark göremedim açıkçası ama işlemcinin sahtesini üretmek imkansız bu günün teknolojisi ile sahte işlemci çalışmaz anakart desteği ile max biosa...
Hocam atx 3.0 destekli en az 850w ortalama 1000w güzel bişey alman ilerki yükseltmen için büyük önem arz eder monitore çok bişey diyemicem incelemelerine...
Yani hocam sıfır bilgim var web sitesine dair hayatımda hiç site yapmadım öğrenmeyi düşünüyordum hevesimde vardı yazılım mühendislği istiyorum hatta ama bu...
Hocam bende site dosyası yok domein bende sorun yok ama web dosyaları vs bende yok diğer dediklerini anlamadım ama halledebilirsek çok ama çok iyi olur. Dc...