12k ya kaze dual aldım ben aslında şuanda sıfırı 14bin civarı 1080pde 320hz 4kda 160hz veriyor aktif 4k da kullanıyorum ips panel baya güzel 1080p ye alınca...
Siyahlar daha siyah için alıcaksan alınır bişey diyemem. ama madem oyun odaklı almıcaksın 4k al gitsin bence ben 1080p den 4k ya geçtim baya iyi valorant cs...
Hocam biz türk milleti olarak kaskoyu Otobanda havada takla atarak direğe yandan giren Audi rs6 gibi bi kaza olmadıkca kasko patlatmıyoruz.
Hem biraz...
32" için 2k da çok önermem ekran büyük olcağından pixeller gözüne çarpabilir öncelikle önerim avm de 2k 32" monitorlere bi bak görüntüsüne mesela 24"1080p...
Şuan baktım 3 tavanda 3 bagajda var dediğin gibi düşünürsek mantıklı hocam çok göze batmıyor zaten öyle yaparız gibi ben şeyi merak ettim kasko değer kaybı...
Yani hocam 4k desen tamam dicemde 2k da yeterli olur bence genede için rahat etmiyorsa 9070xt 16gb almanı öneririm 5070ti muadili bi kart kendisi 4k da bile...
İlk defa başımıza geliyor bu durum sigorta firmasında çalışan bi arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer
Arkadaşlar 2025 model sıfır Passion x pack...
Hocam oyunu aynı gün indirmiştim hatta bilgisayara format bile atmışdım 1 ay öncesinde oyunu indirdim 1. maçda sorun yok 2. maçda bu dediğim sorun oldu