Arama sonuçları: *

1. RxCronos27

Artık YKS Çalışamıyorum

Leş gibi yine mezuna kalcağın sene insanlar üstüne gelmez asıl mesele mezun senende bu sene kalmazsın değilmileri yokmu ilk aydan başlıyolar bide çekilmez bi çile ama sen iyi duruyorsun böyle devam et umarım istediğin yerlere gelirsin
  2. RxCronos27

Artık YKS Çalışamıyorum

Bian konuyu açan kişisin sandım moralimi bozdun ** bu adam 55 ayt ile mezunmu düşünüyo dedim içimden 1777303574 Bende şuan 25 30 aralığındayım bana sorma hiç kendim için şuan permutasyon kombinasyon binom çalışacam dewnemelerde garanti soru geliyo sınavda binom %50 şansla gelir gelmez Bide...
  3. RxCronos27

Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

Solo levveningi hiç izlemedim ama şu yks bitsin izleyecem
  4. RxCronos27

Artık YKS Çalışamıyorum

Ben mezunum geçen seneye kıyasla daha iyi hazırlandım ama mezun öyle kalıncak bişey değil 2 yıllık bilgisayar programcılığı yazıcaktım kalmamak için İyiki kalmamışım şuan iyi gidiyom çok açmak da istemiyom ama elinden geleni yap 55 gün kaldı Ve sana abi tavsiyesi gerçekden mezuna kalmayı kafana...
  5. RxCronos27

Gunluk kaç TL harciyorsunuz

evde yersem 0 dışarda yersem yemek + atıştırmalık vs 150 200 arası duruma göre değişio
  6. RxCronos27

Çözüldü✓ Nvidia mı? AMD mi almalıyım?

Ben senin ne yazdığını bile okumadım a* sen ne konuşuyon ordan ben sadece bit veri yolunu kıyasladım adam bana fanboyluk yapıyo dedi bende fanboylıuk yapıyosa hastalıklı bi durumda dedim fanboyluk yapmıyosan sorun yok bence 1777297633 bekle bi senin ne yazdığına bakıp gelcem ben 1777297717...
  7. RxCronos27

Animeden anlayanlardan anime önerisi istiyom birde site

Hocam diziwachdan sonra animecix baya sağlam toparladı site kalitesi olarak fln orayı öneririm 4k izleyeyim dublajlı animeler olsun dersende Anizium var arkadaşla kullanıyoruz orasıda güzel önerilir (Başka türkçe dublajlı anime yayımlayan site yok) Aslında CrunchyRoll diye bi site tv de fln da...
  8. RxCronos27

Fanboyluk biraz hastalıklı bi durum vatandaki satış temsilcileri bile bi markayı bu kadar sahiplenmiyor
  9. RxCronos27

Yardım 1000mhps internet var Steam 300mhps indiriyor

Benim çok işim olmuyor ama ciddi boyutlu fotoğraf yüklemesi yaptım geçen uploud böyle bi durumda hayat kurtarır eski internetimde ploud 20fln dı şimdi o olsa nasıl rezil olmuştum düşünemiyorum bile gene arada bi 100leri görmesi iyi benim için hayat kurtarıcı biraz olsun
  10. RxCronos27

Kısmen doğru değilmi aslında 128bite 192bit diye düşünürsek bit aralığı artarsa bant genişliği artmazmı
  11. RxCronos27

Şuan deniyorum sabit 600 gösteriyo değişiyor duruma göre ama salıcam gibi bende
  12. RxCronos27

500 sabit görse neyse 200 leri sabitlediğide oluyo
  13. RxCronos27

Kasayı 6600xt 4650g ile aldım sıfırı 15k civarıydı adam bana 9.5 a jelatini üstünde verdi eşine almış geri bana böyle verdi kasayı avantajlı aldım hatta ozaman adam bana 5k veririsen 6900xt verim dedi psu 550w diye almadım işte durum böyledi işlemciyide sarı sitedn paramgüvnde ile aldım adam...
  14. RxCronos27

Bende nasıl bi şans varmış ya routher aldım Ac1200mhps yazıyodu ethernette 100mhps geçmiyo ssd aldım dram yok Fansız işlemci aldım kargodayken macun ve stok soğutucu aldım ayrı yerlerden adam geri fan ve macunda yollamış Ekran kartı yükseltcem psu 550w yetmiyo Ömrümü yiyor bu durum valla ya
  15. RxCronos27

Anladım hocam teşekkür ederim yani kısaca ssd den kaynaklı gibi duruyor
  16. RxCronos27

Geri takip attım hocam haberleşiriz
  17. RxCronos27

Yardım Üçüncü ekranım stabil çalışmıyor

İnşallah değişirler hocam sıfır ürüne kim hayır der Gelişmeleri bekliyor olacağım sağlıcakla kal
  18. RxCronos27

Kendi ssd m de varmı acaba dram bide o 3000mhz mt olan direk 2x8 16gb ramın 3000 i orda bi yanlışlık yo k değilmi doğru anladım
  19. RxCronos27

[H2 id='nstagram+URLhttpswww.instagram.comlatif_ghostraiderlatif_ghostraiderURL']İnstagram @latif_ghostraider[/H2]
  20. RxCronos27

Hocam herzaman değil bazen 70 başlayıp 70le bitiyo bazen sabit 120 bazen 120 ile başlayıp 70 le bitio değişiyor yani
Geri