RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

I5-4460s Oyun Önerisi - 3 Kişilik

Left4 dead2 veta craftrise (Minecraft tarzı ama online bedwars skywars fln var rahat açar pc) geliyor aklıma. 3 kişilik demesen Assisan cread veya batman arkham serisinden oyun önerebilirim ama onlarda offline hikayeli oyun. Left4 dead2 arkadaşlarınla aktif oynayacaksan güzel zaman...
  2. RxCronos27

Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Hocam benim deneyimimce genelinde öyle bi durum var 12k ya 4k çözünürlükde monitor aldım ona böyle ya ben çok sağlam bişey aldım hissi vermiyor. Fiyat arttıkça ürünün kağıt üstündeki teknik özellikleri vs artıyor çözünürlükdür tepkime süresidir vs ama kullanıcıya hissiyat olarak kağıt üstündeki...
  3. RxCronos27

RTX 50 Super Kartları Duyuruldu! (İddiası)

Vramlara bakarsak ürünü alırken fiyatlandırmalar şöyle olcak.
  4. RxCronos27

Aslında hocam gamepower tam oyuncu segmentine girecek bi marka değil 4k monitorda aldım gamepowerdan memnunum lafım yok ama tamda bana o oyuncu monitoru havasını veremyior ortaya bir fark koyamıyor diğer markalara kıyasla sunabildiği çokda bişey yok maelsef.
  5. RxCronos27

2. El RTX 5080 Alıcam Lütfen Yardım

Arttırması abartı olmuş biraz egolu arkadaş sanırım.
  6. RxCronos27

Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

Hocam note15 pro aldım xaoimi y***** gibi içi full saçma sapan uygulamaların bildirimi ile dolu dokunmatiğini beğenmedim whatsapp açsa iphone6 dan vazgeçmezdim şu 4 5 ayı atlatim bunu anneme verir yurt içi iphone alırım sıfır 15 fln. Geçen vatanda yeni xaoimi ultraya baktım 50x zoom diyor...
  7. RxCronos27

İnternete Aylık Ne Kadar Para Veriyorsunuz ?

Türkcell de 1000dowlond 50uploud aylık 800 veriyorum 1785441434 Hocam türktelekom altyapısı kullanıyorlarsa yapcak bişey yok türktelekom un insafına kalmış bişey bu. Türkcellin altyapısını sorgulasana bi belki fiber vardır ben kendi binamda 3 yıl türkcellin fiberinin olduğunu bilmeden...
  8. RxCronos27

Hocam ben aktif kullanıyorum aslında memnun bıraktı beni Logitech g733 kadar aşırı rahat bi kulaklık değil Ama rahatsız da etmiyor ilk defa görüyorum bu arada mikrofonda kilit gibi bişey var takıp sağa çevieriyorsun çeksnde gelmiyor fln 1200tl ye alanlardan olarak söyleyeyim o paranın her...
  9. RxCronos27

2. El RTX 5080 Alıcam Lütfen Yardım

Colorful baya güzel hocam ama akıl mantık gereği Msı shadowu alman mantıklı fp açısından. Colorful igame şuan sıfırı 80k ama aradaki 15k için 2. el aldığına değmez Msi shafow da en düşük 78k fp açısından msi daha mantıklı. Şimdi yalan yok igame baya şık ve soğutma performansı güzel bi kart ama...
  10. RxCronos27

TCL OLED ve Miniled Monitörleri Türkiye'de Satışa Çıktı!

Bu mini led minioled şeysi tam olarak ne oluyor bi oled değildir fiyatı 10k civarı olduğıu için ama bi avantajı varmı ips veya va panele göre
  11. RxCronos27

Hocam anlamadığım şey direk 1 ped yollayacaklarına kulaklığı yollamamız gerekiyor saçma bi durum. Ama kulaklıkdan memnunum yolladım geldi bu bazen 30sn basılı tutunca açılma sorunu vs de kalmadı orda extra bişey yaptılarmı bilmiyorum ama.
  12. RxCronos27

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Konuyu açan arkadaşdan hiçbirşey anlamadım paketler arasındaki farkı vs ama gemini pro yu bu tarz yerlerden item satış veya arkadaşın attığı yerlerden beleş fiyatına yıllık plan bile alaibliyoruz mantıklı
  13. RxCronos27

Maksimum 32 Bin E Oyun Odaklı Telefon Önerisi

Yurt dışı alıcan hocam Ciddi anlamda uygun alıunır 1784406222 Hocam normalmi bilmem ama https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-poco-f8-pro-256-gb-fiyati,1289261994.html 36 İLE 48 Arasında değişiyor depolamasına göre. Akakçede var. Fiyat gene normal değilse sarı siteden telefoncuları...
  14. RxCronos27

Maksimum 32 Bin E Oyun Odaklı Telefon Önerisi

Poco x8pro alabilirsin Yurt içi bu fiyat klasmanında tam alırsın 12gb ram 512 hafızalı al. Yada 18k ya yurt dışı alabilirsin ilerrde 1.5k imei masrafın olur 20k ya gelir cihaz Aynı 18k ya Xaoimi 15T yurt dışı 25k Civarına yurt dışı 15t pro alabliirsin. Tabi f8pro larda iyi poco klasmanında...
  15. RxCronos27

Web Sitesi Üste Çıkarma ve Backlinkler

https://xn--gazianteptpc-mlbc.com/ Merhabalar Babam gaziantep de bir tüp damacana su bayisi Dükkan adı AKARSU TİCARET Geçtiğimiz günlerde site yenileyemediğim içinde konu açmıştım saolsun bir arkadaş yeniledi yardımcı oldu saolsun web dosyaları bendeyken kendimin nasıl yayımlayabileceğimi fln...
Geri