RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

Çözüldü✓ Yenilenmiş 16 Pro Değişen Parça

Şimdi sen yapay zekanın yazısınımı kopyala yapıştır yapıp attın yani
  2. RxCronos27

Hocam yapay zeka gibi anlatmışsın sanki bi npc ile sohpet eder gibi hissettirdi
  3. RxCronos27

Hocam ekran oled değilse yan sanayidir oled ekran testi yap youtubeye videoları başlat ışık hüzmesi varsa ekran yan sanayidir ışık hüzmesi yoksa siyahlar en ufak pixele kadar siyahsa ya orjinaldir yada kaliteli sana sorun yaratmıcak bi yan sanayidir. Ayrıca telefonun faturasında değişen parçalar...
  4. RxCronos27

Öneri Eskisini Getir Yenisini Götür - Hepsiburada

Senden sonra bende araşitırdım aynen kargo ile birlikde geliyor kapıda inceliyor sende cihazı alıyorsun. Ama fiyat düşme durumu olursa nasıl olur bilemem. Ama mantıken düşmezler gibi geliyor ama düşerlerse nasıl işler Allah bilir
  5. RxCronos27

Öneri 15k TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Hocam senin yerinde olsam bi 16ram daha alır 32 yaparım kulaklıkda Kumaş rahat hafif dersen Logitech G435 veya G321 G733 alırdım. (3 modeli kıyasla farklarına bak) Razer tarafında Blackshark v3 ama biraz araştır populer bi model ama çok bişlgim yok bu kulaklıkda. Hyper x Cloud 3 de baya güzel...
  6. RxCronos27

Öneri Iphone 17 mi Yoksa S26 Ultra mı Almalıyım?

Hocam sadece e sim olan cihazı almanı önermem Sosyalmedyada gördüğüm kadarıyla amerikadan gelen cihazlarda fiziksel sim olmadığından batarya boyutu fark ıfln oluyormuş mesela onla ilgili bisorun yaşadıklarını söylüyorlar tr de takılcak bataryalar bi tık ufak olcağından kağı üstünde değişilir ama...
  7. RxCronos27

Öneri Eskisini Getir Yenisini Götür - Hepsiburada

Hocam bende ona bakacağımda teklif verme ekranına bi türlü erişemiyorum Cihazları incele diyince cihazların olduğu ekrana atıyor Link atabilirmisiniz acaba 1790074122 Hocam telefonda hiç kusur yoksa kendi ederinin biraz altında 40bin tl ama olduki 5 6k için uğraşmak istemezsen verilir takas...
  8. RxCronos27

Öneri 15k TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Hocam bi elektronik ürünün ömrü senin kullanumına bağlı olur bide 2k lık bi ürün de alsan 15k lıkla aynı kullanabilirsin çok çok kulaklığın pedi değişir mesela kablosuzsada bataryası. 15K lık bi üründen ömür den çok sana sunduğu özellikler önemli ne amaçla kullancağın üründen kullanış / yazılım...
  9. RxCronos27

Halk Bank Referans Kodu Var mı?

Arkadaşıma bi sorayım varsa atsın
  10. RxCronos27

Ekran Kartları Sıralama Listesi

Bütce çıkarırsam 32 yapcam hocam ama önce şu kartı yükseltmem lazım duruma göre üniversiteyi antepde okursam kasayı ddr5 e geçiririm zaten
  11. RxCronos27

Hocam konudan bağımsız bende sendeki gibi benzer sistem var ekran kartını kardeşime kasa toplayınca ona verip 6800xt yada 6900xt alsam kurtarırmı Monitorum 4k Rdr2 spiderman2 fln oynarken iş görürmü önceki monitor 1080p onu 2. monitor olarak kullanıyorum 4k 6600xt de de oynanmıyor. Ya 1080p ye...
  12. RxCronos27

4060ti 16gb 6750xt ve altında biraz dengesiz olmuş liste. Evet denklik olarak doğru olabilir ama yıl çıkışı olarak rakipleri koymamışlar meseal 2080ti la 7600xt yi değil 4060ti 8gb kıyaslarrsın
  13. RxCronos27

Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

Konudan bağımsız neden 16pro değilde 17 aldın acaba? Bide Sıkıntı olacğaını düşünmüyorum bundan önce ios26 tüm telefonları kastırcak kolpası vardı babamın 13ü güncelledik gene sıkıntı olmadı ios26 da yani Dün gece de ios27 ye güncellenmiş tasarımda değişikler var ufak güzel yani ekran kapalyken...
  14. RxCronos27

60-70k Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Gaziantepden 5 tır 3 doblo 1mobilet 92 yaya çıktık geliyoruz
  15. RxCronos27

Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı

Hocam benim telefonla çok işim olmyor redmiyi 3 günde bir şarja takıyorum kökünü kurutsam bataryanın 4 günü de çıkarır. Ama benim canımı sıkan şey bi telefon İphone 6 dan dahamı berbat olur ya telefonun içi reklam dolu wp de video yollarken hızlıca yollaya basınca wp yanıt vermiyor instagramda...
Geri