RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

Konuyu açan arkadaşdan hiçbirşey anlamadım paketler arasındaki farkı vs ama gemini pro yu bu tarz yerlerden item satış veya arkadaşın attığı yerlerden beleş fiyatına yıllık plan bile alaibliyoruz mantıklı
  2. RxCronos27

Maksimum 32 Bin E Oyun Odaklı Telefon Önerisi

Yurt dışı alıcan hocam Ciddi anlamda uygun alıunır 1784406222 Hocam normalmi bilmem ama https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-poco-f8-pro-256-gb-fiyati,1289261994.html 36 İLE 48 Arasında değişiyor depolamasına göre. Akakçede var. Fiyat gene normal değilse sarı siteden telefoncuları...
  3. RxCronos27

Maksimum 32 Bin E Oyun Odaklı Telefon Önerisi

Poco x8pro alabilirsin Yurt içi bu fiyat klasmanında tam alırsın 12gb ram 512 hafızalı al. Yada 18k ya yurt dışı alabilirsin ilerrde 1.5k imei masrafın olur 20k ya gelir cihaz Aynı 18k ya Xaoimi 15T yurt dışı 25k Civarına yurt dışı 15t pro alabliirsin. Tabi f8pro larda iyi poco klasmanında...
  4. RxCronos27

Web Sitesi Üste Çıkarma ve Backlinkler

https://xn--gazianteptpc-mlbc.com/ Merhabalar Babam gaziantep de bir tüp damacana su bayisi Dükkan adı AKARSU TİCARET Geçtiğimiz günlerde site yenileyemediğim içinde konu açmıştım saolsun bir arkadaş yeniledi yardımcı oldu saolsun web dosyaları bendeyken kendimin nasıl yayımlayabileceğimi fln...
  5. RxCronos27

Baska Bir Operatorden Baska Birisinin Faturasini Nasil Odeyebilirim?

Yapay zekada güzel öneriler var 2 3 çeşit oraya aynen sormanı öneririm
  6. RxCronos27

Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

x7pro alacam pazartesi yd
  7. RxCronos27

❌İndirim Bitti! Enermax Esc001-R Kırmızı M.2 2280 Nvme SSD Soğutucu Bloğu 209 TL

Anakartım gigabyte b450 gamingx ekran kartının altında kalıyor ssd kurtarırmı sizce. Kart xfx quick 308 rx 6600xt
  8. RxCronos27

RTX 4060ti Vs 5060ti?

5060ti alabiliyorsan al darboğaz olursa fps sınırlar oynarsın ilerde işlemci yükseltirsen sıfır sıkıntı ilerlersin. bi 13400f alırsın ilerde
  9. RxCronos27

8gb RX 9060 XT Alıırmı

Hocam çok takip etmiyomda o kadar fark olmıuşmu uzun zamandır takğp etmiyom ama sarı sitede 2 3k oynuyor. Ve cidden uygun. Garantisi devam eden 16gb sarı siteden alınır
  10. RxCronos27

8gb RX 9060 XT Alıırmı

16 sını al rfk arada 2 3k oynuyo zaten
  11. RxCronos27

Yapay Zekaya Web Sitesi Yaptırmak veya Site Domain Güncelleme

Hocam işin nasıl işlediğini az buçuk biliyorum yatkınlığım var ama pratikde hangi programları fln kullanacam fln nasıl yapacam bilmiyorum. Bi ara web sitesine Google ads için Ads etiketi ve açıklamalı sniper eklicektim onu bile ekleyemedim. Benim yazılım yada bilgisayar mühendisliği okuma amacım...
  12. RxCronos27

Ryzen 7 7800x3d İki Farklı İşlemci

Hocam ben fark göremedim açıkçası ama işlemcinin sahtesini üretmek imkansız bu günün teknolojisi ile sahte işlemci çalışmaz anakart desteği ile max biosa girersin ki anakartlar işlemcisiz ramsız biosa gireibliyor
  13. RxCronos27

1440p Oyun Sistemi Kurulumu — 7800x3d + RX 9070 XT (Görüş/Öneri Rica)

Hocam atx 3.0 destekli en az 850w ortalama 1000w güzel bişey alman ilerki yükseltmen için büyük önem arz eder monitore çok bişey diyemicem incelemelerine bak derim. İşlemcide fps oyunları oynamayacaksan 9700x de alabilirsin hikayelide aşırı bi fps farkı olmaz ben olsam güncellikden yana...
  14. RxCronos27

Yani hocam sıfır bilgim var web sitesine dair hayatımda hiç site yapmadım öğrenmeyi düşünüyordum hevesimde vardı yazılım mühendislği istiyorum hatta ama bu sınav temposu babamın işleri düşükdü onu yükseltmek için harcadığım zaman vs hiç vakit ayıramadım ozaman arkadaşım tasarladı saolsun biraz...
  15. RxCronos27

Hocam bende site dosyası yok domein bende sorun yok ama web dosyaları vs bende yok diğer dediklerini anlamadım ama halledebilirsek çok ama çok iyi olur. Dc den eklim seni ozaman yarın haberleşek. 1783027083 İsteği Attım hocam RxCronos benimki haberleşelim
Geri