RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

RTX 5060tı 16gb Vs RX 9060 XT

Oyun oynayacaksan 9060xt al ama 16gb versiyonunu al 2. elde 8gb versiyonları satılabiliyor nadir de olsa
  2. RxCronos27

Öneri 32" 2k Monitör Alacağım, Hangisi?

12k ya kaze dual aldım ben aslında şuanda sıfırı 14bin civarı 1080pde 320hz 4kda 160hz veriyor aktif 4k da kullanıyorum ips panel baya güzel 1080p ye alınca normal bi 1080p ile kıyaslayınca 960p gibi bi görüntü var pixller yarıya düştğüü için önceden 24" kullandım şuanki kaze dual 27" belki...
  3. RxCronos27

Siyahlar daha siyah için alıcaksan alınır bişey diyemem. ama madem oyun odaklı almıcaksın 4k al gitsin bence ben 1080p den 4k ya geçtim baya iyi valorant cs de fps farkıda nerdeyse hiç yok valo 500 değil 450 veriyor mesela
  4. RxCronos27

Orası öyle ama ghosting fln oluyor va panellerde ips e kıyasla o yöndende sana ips önerirdim.
  5. RxCronos27

Yardım Acil Yardım Sıfır Arabaya Dolu Yağdı 5 6 Göçük Var Kaskom Var Ne Yapmalıyım

Hocam biz türk milleti olarak kaskoyu Otobanda havada takla atarak direğe yandan giren Audi rs6 gibi bi kaza olmadıkca kasko patlatmıyoruz. Hem biraz araştırdım kesinlikle yaptırmam kaskoya arabanın tavan bagaj işlemli olcak çok sıkıntı bişey 1780430043 Bizde 2015 model 45binde bi fiorino vardı...
  6. RxCronos27

32" için 2k da çok önermem ekran büyük olcağından pixeller gözüne çarpabilir öncelikle önerim avm de 2k 32" monitorlere bi bak görüntüsüne mesela 24"1080p görüntüde sıknıtı yok ama 27" 1080p lerde pixellerisayııyorsun gibi düşünebilirsin onun dışında 3 monitor arasından alıcak olsam [H3...
  7. RxCronos27

Yardım Acil Yardım Sıfır Arabaya Dolu Yağdı 5 6 Göçük Var Kaskom Var Ne Yapmalıyım

Şu 3 göçük var tavadada bunun gibi 3 tane daha var 6 tane çok önemli durmuyor ışıkda farkettik zaten Kasko bitmeden sorma gereği hissettim. Diğer arkadaşlarında dediği gibi kaskoyu patlatmanın çok bi manası yok gibi galiba
  8. RxCronos27

Şuan baktım 3 tavanda 3 bagajda var dediğin gibi düşünürsek mantıklı hocam çok göze batmıyor zaten öyle yaparız gibi ben şeyi merak ettim kasko değer kaybı fln ödüyormu acaba diyte fln
  9. RxCronos27

Bu gün çekip atim sizede ozaman 1780217610 Bi aşağı inip resim video çekim atim hocam
  10. RxCronos27

İşte tavan biraz kritik tavanda boya olunca bile alıcı bile tedirgin oluyor çünkü ondan sorma gereği duydum.
  11. RxCronos27

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

Yani hocam 4k desen tamam dicemde 2k da yeterli olur bence genede için rahat etmiyorsa 9070xt 16gb almanı öneririm 5070ti muadili bi kart kendisi 4k da bile güzel performans verir seni üzmez oyun için alacaksan 9070xt al ama aynı zamanda yayıncıyım yayın yaparım render fln alıyorum çok sık...
  12. RxCronos27

İlk defa başımıza geliyor bu durum sigorta firmasında çalışan bi arkadaş yardımcı olursa çok makbule geçer Arkadaşlar 2025 model sıfır Passion x pack paket toyota corolla hibrit 2025 yaz ayında aldık bir ay kadar oluyor bu antepde abartısız ceviz büyüklüğünde dolunun yağdığı bi günde çarşıda...
  13. RxCronos27

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

5070 12gb ama 192bit 4060ti16gb ama 128bit veri yolu genişliğide önemli sorun yaşamazsın kesinlikle
  14. RxCronos27

Gamepower Kulaklık Pedi Dikiş Sökülmesi ve Garanti Durumu

Kendilğindne düzeliyor aslında bi yerden sonra ama genede can sıkabiliyor
  15. RxCronos27

Yardım Valorant Oyun Başlama Ekranı Donuyor

Hocam oyunu aynı gün indirmiştim hatta bilgisayara format bile atmışdım 1 ay öncesinde oyunu indirdim 1. maçda sorun yok 2. maçda bu dediğim sorun oldu
Geri