RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

Öneri 50CC Motorla otobana çıkabilir miyim ceza gelir mi?

ne kadar 90 100 le de gitsen 50cc motorla otobana çıkman yasak sonuçda otoban giriş çıkışlarında plakanı sistem görüyor ilerde bi polis çevirmesine girmen olası duruyor heleki bide 80 90 la gittiğini görürlerse biraz zorluk çıkaracak bi arkadaşa gelirsen usulsüz cc yükseltmeden de ceza...
  2. RxCronos27

Öneri Nvidia mı? AMD mi almalıyım?

6000 serisinin altına bakmıyorsan amd alabilirsin 6000 serisi ve sonrası kartlarda sorun yok ayrıca güçlü bi psu ya shipsen biraz daha ekleyip 6900xt almanı öneririm 3070 3080 ve 3090 lara göre sıcaklık değerleri ciddi anlamda düşük değer verir ve performansı güzeldir 1777208334 Amacın oyunsa...
  3. RxCronos27

Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçe 100-120 bin arası.

Güç kaynağı güzel ve yeterli çok dikkat etmedim ama pcı5.0 olduğundan emin ol Kasada akvaryum kasa çok önermem bakımı zor çok yer kaplar vs ama hevesin varsa Lianli nin kasalarını almanı öneririm çünkü bu attığın kasanın rgb aralığı daha az olur büyük olasılıkla yumuşak geçişler göremezsin...
  4. RxCronos27

Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçe 100-120 bin arası.

Kasa akvaryum alıcaksan adam gibi bi kasa almanı öneririm her akvaryum kasanın hava silkülasyonu güzel olmuyor
  5. RxCronos27

Öneri Taşınabilir Hdd önerisi

Oda olur hocam arkadaşa öyle bi kutu aldım ama elimde hdd de olmadığı için ayrı ayrı 2 kargo ile uğraşmak istemiyorum 1777198339 Anladım hocam ozaman senin attığını bi değerlendirim parasının hakkınıda verir herhal. Sonuçda fotoğraf atıp kenara kaldırcam 1777198366 Anladım hocam dikkat ederim
  6. RxCronos27

Anladım hocam değerlendirim on sene kullanımında aktif kullandın galiba yoksa kenarda bekleyen hdd 10 senede bozulmaz değilmi
  7. RxCronos27

Bu biraz tuzlu duruyo hocam daha makulu yokmudur ?
  8. RxCronos27

Arkadaşlar pc de ki fotoğraflar hem yer kaplıyor hemde anlık bi format atma durumunda usb ye atim desem çok zaman alır ayrıca usb ye de sığmıyor usb ile tak çalıştır yapabileceğim usb bellek gibi kullanabileceğim bi taşınabilir hdd lazım Taşınabilir ssd düşünmüyorum sonuçda hem fotoğraf atıcam...
  9. RxCronos27

Sahte Google Maps İşletmesi Ve Kuzenlerden Aldığım Mesajlar!

Etiklik olmayan onların yaptığı hocam gelmiş burnumundibine maps işletmesi koymuş ekmeğimize göz dikiyolar 1777117577 Adamlar bzim mahalleden gelen damacana su siparişlerini başka suculara veriyor sırf biz götürmeyek diye sen düşün
  10. RxCronos27

Verim sana web sitelerinide sahte maps hesaplarınıda saldırak öyle bi imkan varsa
  11. RxCronos27

O kadarda değil silahlık bi durum olmaz bunu bi konuşayım bi babamla fln teşekkürler
  12. RxCronos27

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

anladım
  13. RxCronos27

Hocam bunlar antepin her yerine web sitesi ile hakim olmuş adamlar gaziantep tüpçü yaz antepin mahallelerinin adını yaz hep onların numarası çıkıyor parada bol bunlarda hem sahte google maps işletmesinden nasıl dava yiyeceklerki?
  14. RxCronos27

Motorum Apartmanda Sıkışıp Kaldı. (Çözüldü)

Nasıl ettin hocam çözüldü yazmışsın başlığa hallettinmi
  15. RxCronos27

Bu arada wharsapp mesajındaki nebi adlı kişi o sahte işletmenin kurulduğu yerin yanındaki başka bi tüpçü o adamın dükkanını kullanarak oluşturmuş işletmeyi büyük olasılıkla Arada bilmem kaç km mesafe var bizim burda tüp de çok gitmiyor onlara yakın olan yeditepe güneykentte daha çok tüp satar...
Geri