Ctrl s yapınca anlık kaydediyor evet
Normalde böyle ctrl s ile mi olması laızm yoksa yazarken otomatik yazmasımı lazım
1. olan daha mantıklı geldi ama gene bi sorim dedim
Arkadaşlar visual studio da Live server açık kod yazıyorum ama kod kendini chrome da yenilemiyor
chromeda f5 çeksemde yenilemiyor yeniden sağ tıkla open live server diyince yeni sayfa açılıunca çıkıyor sadece neden acaba
Pc kulaklığı var gamepower aero ulta telefonda fln da kullanıyorum güzel ürün ama sana tek eksisi mikrofonu sök tak mikrofon
Dışarda fln mikrofonu takmazsan armalarda sesin gitmez onun dışında direk telefon kulaklığı deersen
Jbl den alabilirsin
hatta bi tnae az önce denk geldim buna bak hatta al...
Hocam bütce belirtsen daha iyi olur ama r5 5600 aradığın işlemci olur ekran kartıda sadece valo oynayacaksan rtx 2060 3050 para varsa 3060 4060 5060 alınabilir bak duruma bütce varsa ddr5 de 7500f kasa düz derim ekran kartı gene minimal tutulabilir ama ileri dönük olsun dersen min 4060 al
işlemciyi yükseltceksen bu işlemcilerin 2. el piyasası biraz uçuk 1660s ama alınabilcek bi ekran kartı
Oynadığın oyıunları vs yada ne amaçla kullanıyorsan belirtrisen daha sağlıklı açıklamayapabiliriz
2060 ile 1660 arasında 500tl fln oynuyor duruma göre 2060 daha mantıklı olabilir 4000 4500tl...
Psikolojik mantıklı aslında öyle deme hocam bzı hastalıkların temeli psikoljiye dayanabiliyor zaten bu yüzden başlıkda kulakdamı yoksa hoparloldemi sorunvar dedim eğer sorun hoparloldeyse ben kafamda kurmuş oluyorum
Aslında hocam kulaklıkda kısık bile olsa sorun olmuyor anlamamda ama monitorun hoparlolundeyken odaya biri girdiğinde konuşunca anlaşılmıyor sanki yada bi ses olduğunda fln sonuna kadar açık olsa bile monitorun sesi
Arkadaşlar 20 senelik bi hoparlol kullandım ondan Lenovo legion r25 i30 alınca monitor hoparlolune geçtim ondan da gamepower kaze dual e geçtim onunda kendi hoparlolunu kullandım
Ama neden se kulaklık kullanırken düşük kısık sesde bile evde ses olsa bile anladığım şeyi Yine evde ses varken veya...
Legion r25 i30 kullandım memnun kaldım buda ağabisi dencek güzel bi monitor ms olarak gerçeğe yakın değer sunuyor Abdullah abinin incelemesi vardı legion serisinde Hz ve ms yönünden avantajlı ips ve fp duruyor piyasadaki diğer monitorlere kıyasla tercih edebilrisin bunu...
Pcx diye yazılıyor evet alınır güzel motor su soğutmalı kalkışı vs güzel motor
Bütce çıkmazsa Honda spacy alpha 110 da alabilir o motorun kalkışı fln da baya güzel pcxe kıyasla bakım maliyetide daha düşük olur