ne kadar 90 100 le de gitsen 50cc motorla otobana çıkman yasak sonuçda otoban giriş çıkışlarında plakanı sistem görüyor ilerde bi polis çevirmesine girmen olası duruyor heleki bide 80 90 la gittiğini görürlerse biraz zorluk çıkaracak bi arkadaşa gelirsen usulsüz cc yükseltmeden de ceza...
6000 serisinin altına bakmıyorsan amd alabilirsin 6000 serisi ve sonrası kartlarda sorun yok ayrıca güçlü bi psu ya shipsen biraz daha ekleyip 6900xt almanı öneririm 3070 3080 ve 3090 lara göre sıcaklık değerleri ciddi anlamda düşük değer verir ve performansı güzeldir
1777208334
Amacın oyunsa...
Güç kaynağı güzel ve yeterli çok dikkat etmedim ama pcı5.0 olduğundan emin ol
Kasada akvaryum kasa çok önermem bakımı zor çok yer kaplar vs ama hevesin varsa Lianli nin kasalarını almanı öneririm çünkü bu attığın kasanın rgb aralığı daha az olur büyük olasılıkla yumuşak geçişler göremezsin...
Oda olur hocam arkadaşa öyle bi kutu aldım ama elimde hdd de olmadığı için ayrı ayrı 2 kargo ile uğraşmak istemiyorum
1777198339
Anladım hocam ozaman senin attığını bi değerlendirim parasının hakkınıda verir herhal. Sonuçda fotoğraf atıp kenara kaldırcam
1777198366
Anladım hocam dikkat ederim
Arkadaşlar pc de ki fotoğraflar hem yer kaplıyor hemde anlık bi format atma durumunda usb ye atim desem çok zaman alır ayrıca usb ye de sığmıyor usb ile tak çalıştır yapabileceğim
usb bellek gibi kullanabileceğim bi taşınabilir hdd lazım
Taşınabilir ssd düşünmüyorum sonuçda hem fotoğraf atıcam...
Etiklik olmayan onların yaptığı hocam gelmiş burnumundibine maps işletmesi koymuş ekmeğimize göz dikiyolar
1777117577
Adamlar bzim mahalleden gelen damacana su siparişlerini başka suculara veriyor sırf biz götürmeyek diye sen düşün
Hocam bunlar antepin her yerine web sitesi ile hakim olmuş adamlar gaziantep tüpçü yaz antepin mahallelerinin adını yaz hep onların numarası çıkıyor parada bol bunlarda hem sahte google maps işletmesinden nasıl dava yiyeceklerki?
Bu arada wharsapp mesajındaki nebi adlı kişi o sahte işletmenin kurulduğu yerin yanındaki başka bi tüpçü o adamın dükkanını kullanarak oluşturmuş işletmeyi büyük olasılıkla
Arada bilmem kaç km mesafe var bizim burda tüp de çok gitmiyor
onlara yakın olan yeditepe güneykentte daha çok tüp satar...