RxCronos27 isimli üyenin son içerikleri

1. RxCronos27

Steam Ailesi Hakkında

Hocam şimdi bu ailedeki aradığınız özellikler nedir ve ailenin amacı nedir acaba biraz daha açabilrimisin acaba olaya hakim olmak amacı ile soruyorum
  2. RxCronos27

Arabamızın Yaşadığı Trajik Durum...

Dediğim gibi parkda otomatik arabaların park şekline uyarak park ederseniz inşallah böyle bi durum birdaha yaşanmaz. En az zararla kapatmış olmanız iyi oldu bi çocuğa bir hayvana çarpsa çok daha üzücü bi durum oluşurdu bunla geçmiş olsun ama dediğim gibi altını çiziyorum El frenini çekip N ye...
  3. RxCronos27

Çözüldü✓ 9 12 Taksitli Kasa Bulmama Yardımcı Olurmusunuz

Hocam 5060ti olan kasa güzel druyor fiyatına göre alınır tavsiye ederim
  4. RxCronos27

Yardım 25.000₺ Anakart Önerisi

Hocam düşman vurmakla bitmez şuan bunları yapıyorsa bizim sırtımıza vurduğu her bıçakda benim verdiğim karşılıklarda daha çok batmasından dolayı. Ki aynen öyle oluyor. Derdimi dinlediğin için teşekkürler hocam cidden anakart konusunu Tüpçü siyasetiyle doldurduk burdan moderatör arkadaşlara uyarı...
  5. RxCronos27

Çözüldü✓ 9 12 Taksitli Kasa Bulmama Yardımcı Olurmusunuz

Kullandığın bankaya göre değişir Hepsi burada 9 aya kadar taksit yapıyor ama 3 ay 6 yaptığı bankalarda var Hangi bankaların kartlarına sahipsin onuda belirtirsen iyi olur. Amcanın dayının belkiş 9 - 12taksit veren bi kartı olur onuda göze alırsan güzel olur. Biz motor alırken amcamın kartndan...
  6. RxCronos27

Minecraft Sunucusu İçin Vds/Dedicated Önerileri

Hocam sunucuyu arkadaşlarınla mı oynuyorsun yoksa Ticari anlamda kullanılan bi sunucumu? Arkadaşlar ile oynuyorsan ve Herkesin Minecraft ı Orjinalse Realms ile oynamanızı öneririm. ilk ay zaten ücretsiz her hesap için aylık ücretide sunuculardan uygun ve lagsız kişi sınırı kaça kadar var...
  7. RxCronos27

Arabamızın Yaşadığı Trajik Durum...

Hocam elektronik el frenlerinde şöyle bi durum var bizde toyota corolla hibrit var mesela sizde durum nasıl bilmiyorum ama bizde 2 seçenek var P ye alınca otomatik el frenide çekebilir. Otomatik kapalıysa N ye alır Elektronik el frenini çeker sonra P ye alırsın. Senin deidğine göre Elektronik el...
  8. RxCronos27

Hocam bunlar benim psikolojimi bozdu ben evde oyun oynayan sınavına dersine çalışan bir çocuktum şimdi aynı anda hem dükkanın bu google maps işletmesi web sitesi vs ile uğraşıyorum. Hem ders çalışıyorum. oyuna zaten adam akıllı vakit kalmıyor. Bu gün ölüp gitsem babam anlamaz bu işlerden gider...
  9. RxCronos27

Yardım Epic Games Offline Mod Başlatamıyorum Acil Yardım

Arkadaşlar Rdr2 ye başlayacağım bende oyun yok arkadaşın epic hesabından girecem arkadaşda fortnite a mı ne başlayacaktı epicde ben girerim sorun yok ama offline mod u hiçbir yerde bulamıyorum ayarlar kısmında offline moda dair hiçbirşey yok nasıl açarız acaba Yt den bakıyom ayarlardan girip...
  10. RxCronos27

Hocam adam o kadar çakal ki bizim dükkanın 800m ilerisine sahte bi google maps işletmesi kurmuş şuan bizim ana google maps işletmemiz de askıya alındı itiraz gönderdim 2 gündür onun açılmasını bekliyorum. Hele şu bi açılsın ona çok güzel süprizlerim olacak
  11. RxCronos27

Ohoo ben ilk defa int kafeye gittim asus rog strix rtx 3060 ın resimdeki iconic leşmiş baştan sona giden şerit rgb yokmu ben onu RGB EKRAN KARTI TUTUCU sandım a* 3 saat oyun oynadık çıkarken yakından bakınca farkettim kartın kendisinin o olduğunu. Ben kartı biliyorum ama yakından hiç...
  12. RxCronos27

Hocam onuda yaşadım evi aldığımız zaman bi ev parası olmasada saadet zincirinde babamın köylüsü tarzı birileri yedi o*** cuckları ağzımı bozcaklar akşam akşam la havlee
  13. RxCronos27

Yardım Ekran Kartımın Macununu Değiştirdim Aşırı Isınıyor Gibi Hissediyorum

Hocam termal macun kule tipi soğutucudan çıktı r5 5600 55 derecede çalışıyor buz gibi kısaca Ekran kartının fan rpm ini az bi tık yükselttim sorun çözüldü gibi %40 fanlarda getirdim 55 derecelerde Galiba fan % si birden düşük kaçtığı için öyle bişey olmuş yorumladığım kadarıyla Şuan cidden 55...
  14. RxCronos27

Fps olarak evet katkısı olmaz ama arkadaşın önceki anakartının görselliğini anca benim attığım rog ve mag serisi 2 anakart kapatabilir yoksa onun yerinde olsam 15k lık bi x870 alır geçerdim. Ama heves başka bişey hocam heves kadar güzel bişey yok o lise zamanlarında sarı siteden 50fps pubg...
  15. RxCronos27

Hocam ozaman haklısın zamanında 9. sınıfda istediğim kulaklığı almadılar diye bende içlenmiştim kuzenlerim her istediklerine sahipdi bende yoktu kasam pubg Mobili bile 50fps de anca oynatırdı kendime ozaman söz verdim kulaklık 3 4 tane alcam hergün birini kullancam diye. Ama şunu bil hocam babam...
Geri