❌İndirim Bitti! Aula F75 Hafif İndirim 2.7k(İtopya İtopik Saatler)

Adilbey

80+
Reaksiyon skoru
96

Ekler

• 1000037895.webp
    1000037895.webp
    125.3 KB · Hit: 209
C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Şu çöpü almayın aldırmayın bu fiyatlara 2. Eldede 1.5k üstü para vermeyin.

Eskiden Temu'dan alındığı zaman tam bir F/P makineydi bende o zamanlar aldım hala sapasağlam fakat bu paralara daha iyi alternatifler bulunabileceğini düşünüyorum. Artık 2k üstü bir değeri dahi olduğunu sanmıyorum.

Şu çöpü almayın aldırmayın bu fiyatlara 2. Eldede 1.5k üstü para vermeyin.
Bir de hocam neden çöp dedin ki ne sorunu var klavyenin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden Temu'dan alındığı zaman tam bir F/P makineydi bende o zamanlar aldım hala sapasağlam fakat bu paralara daha iyi alternatifler bulunabileceğini düşünüyorum. Artık 2k üstü bir değeri dahi olduğunu sanmıyorum.
Çok araştırmadım ama fena da değil 2.5k ya düşünce indirime girdi diye bir şey açılmıştı diye hatırlıyorum

Bir de hocam neden çöp dedin ki ne sorunu var klavyenin hocam
En büyük sorunu çoğu kullanıcıda cıft tıklama kalitesiz pcb 2.4 ghz bağlantı sorunları bizzat kendi kullandığım klavyedede bu sorunlar vardı dedim heralde bana denk gelmiştir 3 4 tane değiştirdim hepsinde vardı bazılarında olmuyormuş ama şu klavyenin sıfırının max edecek rakamı 2k dır.

En büyük sorunu çoğu kullanıcıda cıft tıklama kalitesiz pcb 2.4 ghz bağlantı sorunları bizzat kendi kullandığım klavyedede bu sorunlar vardı dedim heralde bana denk gelmiştir 3 4 tane değiştirdim hepsinde vardı bazılarında olmuyormuş ama şu klavyenin sıfırının max edecek rakamı 2k dır.
2.4ghz sorunlu falan değil kasaya takınca uzak kalıyodur, onun dışındaki şeyler göreceli. Temuda 500 liraya aldı millet gayet de sağlam klavye. Bu fiyatı haketmiyor yazmaya gelmiştim ama bu yazdığın yorumu da haketmiyor yani. Gayet iyi klavye doğru fiyatta olursa

Vallaha CS2 oynuyorum ara sıra ama bir sıkıntısını görmedim 2. Elde aldığımda f3 bozuktu o kadar onun dışında bir olayını görmedim senin adına üzüldüm ama geçmiş olsun

2.4ghz sorunlu falan değil kasaya takınca uzak kalıyodur, onun dışındaki şeyler göreceli. Temuda 500 liraya aldı millet gayet de sağlam klavye. Bu fiyatı haketmiyor yazmaya gelmiştim ama bu yazdığın yorumu da haketmiyor yani. Gayet iyi klavye doğru fiyatta olursa
Bilmiyorum hocam ben de şuan alınabilecek en ucuz fiyata diye attım 3k-3.5k ları bulmuştu baktığımda bence de hak etmiyor ama bunlar indirme giriyor işte bu arada 6.5k ya Asus b850m-k nasıl

Şuanki fiyata göre alınacak klavye değil kesinlikle alternatif çok fazla var bu arada klavye ile kasa arası 50cm max 70 olsun okadarda yoktur bu aralıkta 2.4 ghz bağlantı kopacaksa başlarım öyle klavyeye

Vallaha CS2 oynuyorum ara sıra ama bir sıkıntısını görmedim 2. Elde aldığımda f3 bozuktu o kadar onun dışında bir olayını görmedim senin adına üzüldüm ama geçmiş olsun

Bilmiyorum hocam ben de şuan alınabilecek en ucuz fiyata diye attım 3k-3.5k ları bulmuştu baktığımda bence de hak etmiyor ama bunlar indirme giriyor işte bu arada 6.5k ya Asus b850m-k nasıl
Ikinci elde Tuf serisinden b650 falan olursa daha güzel olur prime bom boş bir anakart muhtelemen b650 görünümlü b850 satıyorlardır.

M-K serisi hiç fena değildi diye biliyorum hocam o kadar rahat kesip atma bence

Alternatif ne önerirsiniz?

Alternatif ne önerirsiniz?
hocam açıkcası kablosuz olması zorunlu değilse manyetik klavye almaya çalışırdım. Mekanik klavyelerden farklı olarak siz tuşa basar basmaz çok hızlı algılıyorlar. Aynen bunun gibi :https://ulugames.com.tr/products/smailwolf-sk11-manyetik-switch-klavye?variant=45214703550573
ama dediğim gibi kablolular.

yada belki bunlar hocam: https://wraithesports.com/products/wraith-w60?_pos=5&_sid=4ab29d138&_ss=r https://wraithesports.com/products/...1&_sid=4ab29d138&_ss=r&variant=50392087527617

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,562
Üyeler
204,193
Son üye
serkankisatr
Geri