Kapsüllü makineler ucuz oluyor ama kapsül fiyatı yüzünden daha pahalıya geliyor. Benim merak ettiğim doldurulabilir kapsül alıp kullanılsa ne olur? İşe...
Tüp şeklinde değil kutu şeklinde trendyoldan almıştım. Gd900 yerine gd900-1 alın biraz daha iyi. Üstünde tarihi yazıyor almadan satıcıya sorun eskiyse iade...
Biraz daha verin gd900-1 alın en azından is görür. Bilgisayarciların bu kadar ucuza kaçmasını anlamıyorum. Çok para istiyorlar bari düzgün macun alın...
Thermal grizzly kullanıyordum fiyatlardan dolayı GD900-1 kullanmaya başladım. Uzun kullanma fırsatım olmadı ama memnunum. 3-4 ay oldu ilk günkü gibi.
Çok...
Mining sürümde tek çıkış olmuyor mu? 1 gün kullanıldığına pek inanmıyorum. Hangi marka? Bazılarında daha az besleme falan oluyor.
İşlemcinin dahili gpusu...
Aynı düşüncedeyim. Hava soğutma daha sorunsuz daha uzun ömürlü ve daha uygun. Sıvı akma riski yok. Sıvı soğutma alan kişilerin çoğu dediğim gibi gerektiği...
Hava sogutmanin ağırlık sorunu var. 1.5kg soğutucular var ve anakart iyi değilse zarar verebilir.
Hava soğutucular fp olsa bile en iyi Hava soğutma en iyi...
Merhaba. Soğutucu şart değil. Overclock istiyorsan görüntüye onem veriyorsan ve fiziksel olarak biraz daha dayanıklılık kattığı için soğutucu olsa iyi olur...