• G
      GT 1010, Öneri Logitech F710 Nasıldır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kopma yapmasi bunda kronik bir sorun. Yanında sadece USB uzatma kablosu geliyor. Ucuza temin edebilirsin.
    • G
      GT 1010, Öneri Logitech F710 Nasıldır başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sadece alıcıyla kullanılıyor. USB kablo alıcıyı daha yakine getirmek için işe yarıyor. Ben almak eski bir kontrolcu ama alinmaz demiyorum.
    • G
      GT 1010, Victus 16 Isınıyor 96° başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Pump out denilen durum olduğu için muhtemelen. Zamanla soğutucu baskısı macunu cipin dışına iter ve ısınır. Açmadan undervolt veya turbo boost...
    • G
      GT 1010, Victus 16 Isınıyor 96° başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Termal macun sürdükten sonra daha fazla isindiysa macun dışarı itilmiştir. Tekrar düzgün ve uygun macun sür.
    • G
      GT 1010, Arc B580 Kullanıcı Yorumları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben alacaktım ama işlemcim yüzünden vazgeçtim. Alacaksan kesinlikle resizable bar destekli olmasına dikkat et. İntelde 10. Nesil ve üstü AMD için Ryzen 3000...
    • G
      GT 1010, Kule Tipi Soğutucu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hayırlı olsun hocam.
    • G
      GT 1010, Kule Tipi Soğutucu Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.n11.com/urun/fsp-nc5-argb-hdb-fanli-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-standart-70911666?magaza=dey-elektronik 917 TL'ye daha alınası duruyor.
    • G
      GT 1010, Ekran Kartı Boşta 60-62 Derece başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Amd severim hocam o yüzden sürekli AMD aldım ve sattım. Bu durum harici bir büyük sorun yaşamadım.
    • G
      Tüm kartlarda var diye bir durum iddia etmedim. Sadece yüksek Hz değil çift monitör yüzünden bu durum oluşuyordu. AMD ekran kartları için yaşadığım genel...
    • G
      Ben yaşadığım durumu söylüyorum. Nvidia'da bu durum yoktu. AMD kullandığım zaman neredeyse hep bu sorunu yaşadım. 60hz kullanirken 3-5w tüketip 120hz üstü...
    • G
      Nvidia için böyle bir durum yok hocam. Çift monitör kullanırken bu durum oluyordu. Bu yüzden aynı paraya daha güçsüz Nvidia kart alıyorlar.
    • G
      Attığım konudaki yöntemi yaparsan işe yarar.
    • G
      Bazı AMD kartlarda Hz değeri yüzünden kart boşta olması gerekenden fazla watt çekiyor. Bu durumu çok yaşadım bu yüzden ısınıyor muhtemelen. Bazı değil...
    • G
      GT 1010, Fansız Kasaya Tek Fanlı GTX 1650 Super Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Asus Phoenix 1650 Super kullandım kasam mesh ve 4 fanli olmasına rağmen ısırıyordu. Undervolt yapıp kullanmıştım. Macunu thermal grizzly kullanmıştım.
    • G
      GT 1010, RX 6650xt İ5 9400f Sistem Ederi Nedir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      işlemci sıkıntı. i5 9400f ile rtx 2060 kullanırken bile işlemci bayağı zorlanıyordu. Sanal çekirdek olmadığı için işlemci fazla zorlanıyordur. R5 5600 veya...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,169
Üyeler
199,109
Son üye
BeaT11

Geri