Arama sonuçları: *

1. G

Intelden amd ye geçiş nasıl yapabilirim .

Çok paran yoksa ddr5e gecme. Lga 1700 güzel işlemciler var. Anakartina ve butcene uygun işlemci al bence.
  2. G

ASUS GTX1080 TEMİZLEME TERMAL PED ÖNERİSİ

Ternal ped çok kötü değilse degistirme. Termal macun değişirsen yeter. Asus gtx 1080 birçok model var. Hangisi?
  3. G

Yürür haldeyken arabayı otomatik vitesten manuele alabilirmiyiz?

Hareket halindeyken manuele almak sorun olmaz. Hangi vitesteyse o vitesten devam eder. Tekrar otomatik vitese alabilirsin. Manuele alıp vites atmayı unutma yeter.
  4. G

Öneri Steamde Yayınladığımız Simulator Oyunu İçin Tavsiye ve Fikirleriniz

İstek listeme attım. Bu kadar dili nasıl ekleyeceksin? Yapay zekayla mi?
  5. G

Dolandırıldım, Ne Yapmalıyım?

Uğraştırıcı ve uzun olduğu için bu kadar çok dolandırıcı var. Kanıt ortada direkt işlem yapılsa sorun olmayacak. Süreç yıllar alabiliyor.
  6. G

Resim ve video olsa bile uğraştırır. Param güvende ile satıp dolandırılanlar var. En iyisi elden bence.
  7. G

Herkes param güvende ile alsaydın demiş ama bu sefer satıcı mağdur olabiliyor. Bu yüzden herkes param güvende açmak istemeyebiliyor. Sağlam işlemci versem ve takarken bozsa ve iade etmek isterse ne yapabilirim? Veya iade olarak düşük model işlemci iade etse? Arkadaş yeni ve referansı olmayan...
  8. G

Yardım İşlemci Soğutucu Tavsiyesi Lazım

https://www.gaming.gen.tr/urun/384690/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-5-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 2 fan yerine bunu tercih ederim. 5 boru var ve borular direkt işlemciye temas ediyor.
  9. G

🔥İndirim Detroit: Become Human 28,40 TL !

Ön siparişten 20 TL'ye almıştım. Chloe için bile alınır.
  10. G

Evdeki Boş Monitörü 2. Monitör Yapmalımıyım?

Masan müsaitse kullan. İnternette gezerken falan çok işe yarıyor. Oyun oynarken fps düşürmesi rahatsız ediyorsa oyun oynarken tek monitörü kullanırsın. windows + p komutu ile kolayca tek monitöre düşersin. Çift monitör kullanırken ciddi bir fps düşüşü görmemiştim.
  11. G

Micron, ram ihtiyacı için yeni fabrika kuruyor ama...

2041 yılına kadar beklenir. Sayılı gün çabuk geçer.
  12. G

Yardım Işlemci sıcaklığı çok yüksek !!

Mx6 kötü demiyorum. Laptop için farklı modellerin daha uygun olduğunu düşünüyorum.
  13. G

Mx4e göre katı ama lapotop için daha uygun macunlar var. Uygulama yanlış yapılmış olabilir.
  14. G

Termal pad orijinal mi? Boyutu yanlışsa cpu ile soğutucu tam temas etmiyor olabilir. Laptop için mx6 yerine daha katı macun veya ptm 7950 daha iyi olur. Laptop marka modeli nedir?
  15. G

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

AIGO A87 modeli mi bu mu sizce? Kalite farkı yoksa AIGO A87 almayı düşünüyorum.
  16. G

İkinci el televizyon alınır mı? Nelere dikkat edilmeli

Sıfırı ne kadar? Ciddi fiyat farkı varsa alinir diğer türlü ikinci el almazdım.
  17. G

Yardım edin aniden kapandı

Laptop işletim sistemi olan depolama aygıtını görmüyor. boot menüye girip fotoğraf atabilir misin? Muhtemelen depolaman bozuldu yazılımsal sorun yoksa.
  18. G

Hangi tip kule tipi daha iyi

Bunlar kule tipi değil. Biraz daha ekle ve düzgün soğutucu al.
  19. G

Asus h61 bu anakarta hangi psu ve burdaki işlemciye hangi erkan kartı gider

+12v1 ve +12v2 olarak iki kanal var. Tek kanal olması daha iyi olur bence.
Geri