Arama sonuçları: *

1. G

🔥İndirim Thermalright assassin king 120 se kule tipi işlemci soğutucu troy karta 855 TL

Çoğu işlemci için fazlasıyla yeterlidir. Soğutucu alırken sadece bakır boru sayısına bakılmaz.
  2. G

Direksiyon sınavını geçebilir miyim?

3. G

DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ ( TUHAF )

Çeşitli yöntemler kullanarak whatsapp gibi yerlere yonlendiriyorlar. Bu bilindik bir durum. Whatsapp delil olarak kullanılsa bile işlemler uzun ve yorucu oluyor. Bu yüzden bu kadar dolandırıcı var maalesef.
  4. G

I5 14400f den hangi işlemciye geçmeliyimki farkı hissedim

Ne konuda fark hissetmek istiyorsun? Ekran kartin üst düzey değilse veya işlemci ile ilgili işlemciler yapmıyorsan render tarzı fantezi aramaya gerek yok.
  5. G

Thermalright assasin king vs Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 vs Segotep FZ6 Pro

Soğutucu bakır boru sayısı tek başına ifade etmiyor maalesef. Ben başka markanın 6 bakır soğutmasını kullanıyorum stok fan yetmeyince ucuz yollu olsun diye aldım 500 tl civarına ve fiyatının hakkını veriyor ama 6 bakır borunun hakkını veremiyor. Daha önce açtığınız konu için size yazmıştım...
  6. G

❌İndirim Bitti! A4tech mousepad 49₺ 🔥🔥🥵🥀

Başlığa Bloody eklemek ❌ Ateşli ve sıcak emoji eklemek ✅ 2 tane al bir tanesini sat 😎
  7. G

Yardım Arctic Mx6 aldım berbat şekilde sert

Sürmüşsün zaten kullan sıcaklık durumuna göre karar verirsin.
  8. G

Çipli Switch OLED mi Steam Deck mi?

Switch oled alır nintendo oyunlarını sorunsuz bir şekilde oynar keyfime bakarım. Evde iyi bir pc varken steam deck çok gereki değil bence.
  9. G

Ekran kartım gereksiz fazla ısınıyor.

Ekran kartı vidalarını sök ve İçini aç tozları ve termal macunu temizle. Düzgün bir termal macunu düzgünce çip üstüne sür ve ekran kartı vidalarını eşit ve çapraz şekilde sık ve keyfine bak. Youtube üzerinde bir sürü video vardır. Ekran kartın tam modelini yaz bulursun. İ5 12400F için sıvı...
  10. G

GTX 750 Ti ve i5 3470 ile Oyun Performansı

Bütçe ne kadar?
  11. G

Grand Theft Auto V Enhanced Online oyuncu sayısı az mı?

Grand Theft Auto V Enhanced Online oyuncu sayısı az mı? Uzun süredir gta 5 oynamıyordum online girip takılayım dedim ama heist aradığım zaman 20-30 dk geçmesine rağmen bulamıyor. Açık dünyada gezeyim diyorum ama eskiden çok daha fazla kişi oluyordu. Kargo götüreceğim zaman herkes saldırırdı ama...
  12. G

Ps4 hangi CUH kodları güvenli?

Merhaba. Kırma işi Cuh ile ilgili değil yazılım sürümü ile ilgili. Slim kasanın sorunlu modeli yok diye biliyorum. PS4 pro ise ilk çıkanların güç giriş kablosu büyüktü sonra küçüldü ve ps4 slim ve fat ile aynı güç girişine sahip oldu. İlk çıkan ps4 pro modelleri fazla güç tüketiyor ve buna bağlı...
  13. G

Yardım Anakart + işlemci yükseltme önerisi

Anakart için bütçe 6 bin tl ise x470 veya x570 bul işini fazlasıyla görür. Onun dışında b450 bakabilirsin üst segment b450 is görür.
  14. G

NZXT T120 RGB 120mm Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 999TL Kargo 49TL

Islemcin nedir ve kac derece oluyor hocam?
  15. G

NZXT T120 RGB 120mm Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 999TL Kargo 49TL

Bakır sayısı daha fazla demek daha iyi soğutma demek değil. Kaliteli bir markanın 4 bakır borulu soğutucusunun daha iyi olacağını düşünüyorum.
  16. G

Sistemden çok fazla fan sesi geliyor

Windows 10 desteği bitti. Windows 11 çok farklı bir işletim sistemi değil o yüzden geçebilirsin ama drop sorununa çözüm olur mu bilmiyorum.
  17. G

Yük altında ses geliyor diyorsun. 500W bu sistem için iyi değil çünkü sınırda kalıyor. Yük altında psu zorlanıp fanın yüksek ses çıkartmasına neden olabilir çünkü içerisinde bulunan bileşenler ısınır. PSU modelin kaliteli bir modele benzemiyor. PSU tarafına doğru kulağını daya ve duruma bak...
  18. G

Bobin sesi rahatsız etmiyor ve psu fanından bu ses çıkıyorsa psu fanını değiştirip kurtulabilirsin. Güncel ve uygun psu modellerini bilmiyorum. Eski sistemimin psu fanı çok ses çıkartıyordu ve dönerken zorlanıyordu değiştirip sesten kurtulmuştum daha sonra psu değiştirdim. Değiştirmek yerine...
  19. G

Bütçe varsa psu değiştir bence. Bu sisteme yakışmıyor zaten ses olayı bir kenara. Videoda olduğu gibi geliyorsa rahatsız ederdi beni. Fan dönmekte zorlanıyorsa ses çıkartabilir. Eski bir sistemin psu fanını değiştirip sesten kurtulmuştum.
Geri