GT 1010 isimli üyenin son içerikleri

1. G

🔥İndirim 4706 TL Fakir Km3019 Kapsül Kahve Makinesi

Kapsüllü makineler ucuz oluyor ama kapsül fiyatı yüzünden daha pahalıya geliyor. Benim merak ettiğim doldurulabilir kapsül alıp kullanılsa ne olur? İşe yarıyor mu?
  2. G

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

https://amzn.eu/d/0gH76lYl Faizsiz 6 taksit. İhtiyacı olan bakabilir. Nfc olmaması hariç fiyatına göre özellikleri güzel.
  3. G

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

Tüp şeklinde değil kutu şeklinde trendyoldan almıştım. Gd900 yerine gd900-1 alın biraz daha iyi. Üstünde tarihi yazıyor almadan satıcıya sorun eskiyse iade edin.
  4. G

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

Biraz daha verin gd900-1 alın en azından is görür. Bilgisayarciların bu kadar ucuza kaçmasını anlamıyorum. Çok para istiyorlar bari düzgün macun alın. 1779630927 Her yıl 1 gr gitse 70 yıl yeter.
  5. G

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr Termal Macun 159₺

Thermal grizzly kullanıyordum fiyatlardan dolayı GD900-1 kullanmaya başladım. Uzun kullanma fırsatım olmadı ama memnunum. 3-4 ay oldu ilk günkü gibi. Çok macun kullandığım için geçtim. Normal birisi için 30gr gereksiz.
  6. G

Kule Tipi Soğutucu Hakkında Yardım

Hayırlı olsun hocam. Testlerini iyi yap. Furmark ve Heaven Benchmark gibi testleri yap gelince.
  7. G

Ben 1300 TL'ye tercih etmezdim. Biraz daha eklersen normal sürüm rx 570 falan alırsın.
  8. G

Mining sürümde tek çıkış olmuyor mu? 1 gün kullanıldığına pek inanmıyorum. Hangi marka? Bazılarında daha az besleme falan oluyor. İşlemcinin dahili gpusu varsa p106-100 bakabilirsin. 800-1000 tl arası görüyorum.
  9. G

Aynı düşüncedeyim. Hava soğutma daha sorunsuz daha uzun ömürlü ve daha uygun. Sıvı akma riski yok. Sıvı soğutma alan kişilerin çoğu dediğim gibi gerektiği için değil güzel diye alıyorlar. Bazı işlemcileri hava soğutma sogutamiyor. O durumlar için iyi bir sıvı soğutma gerekiyor.
  10. G

Hava sogutmanin ağırlık sorunu var. 1.5kg soğutucular var ve anakart iyi değilse zarar verebilir. Hava soğutucular fp olsa bile en iyi Hava soğutma en iyi sivi soğutma kadar iyi değil. 360mm veya 420mm sogutucularin gerisinde kalıyorlar. Genel duruma bakarsak çoğu kişi sıvı soğutmayı güzel...
  11. G

Çift kule tipi soğutucu diye aratırsan bulursun. İşlemci nedir?
  12. G

God Of War mı Dying Ligth 2 mi ?

İki oyunda güzel hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ben dying light 2 alırdım.
  13. G

Soğutucusuz Ram Alınır mı

Merhaba. Soğutucu şart değil. Overclock istiyorsan görüntüye onem veriyorsan ve fiziksel olarak biraz daha dayanıklılık kattığı için soğutucu olsa iyi olur. Soğutucusuz ram kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
  14. G

Humble Choice mayıs 2026 oyunları

Shin Megamiyi mi diyorsun? Persona bu oyunun lisede geçen hali diyebilirim.
Geri