GT 1010 isimli üyenin son içerikleri

1. G

İ9 9900K vs R5 5600 ?

İ5 12400f daha mantıklı. Daha ucuz ve ileride yükseltme şansın var. Oyun performansı benzer. Render konusunda i9 biraz daha iyidir. İ9 9900k çok guç tüketiyor. Soğutma masrafın olacak.
  2. G

İ9 9900K vs R5 5600 ?

Bu saatten sonra 9. Nesil intel alınmaz. İntel ve ddr4 istiyorsan i5 12-13-14 nesil al butcene uygun.
  3. G

1-3 2-4 numaraları slotları okumuyor 1-2 olarak okuyor sadece

Sogutucu vidalarini hafif gevşetip deneyebilirsin. Sogutucuyu takarken çapraz ve az ve eşit olarak vidalarini sık.
  4. G

🔥İndirim DEXİM 27" 180HZ MONİTÖR // 3.788TL

Bunu hangi uzman diyor? Sadece ppı oranına bakılmaz. İzleme mesafesi denilen bir durum var.
  5. G

BU TÜR SOĞUTUCULARI HANGİ ARAÇLA ANAKARTIMA MONTE EDEBİLİRİM

Evet ama senin yerinde olsam vidalı tercih ederim. Bu tarz takılan soğutucuları sevmiyorum ve kaliteli bulmuyorum.
  6. G

1-3 2-4 numaraları slotları okumuyor 1-2 olarak okuyor sadece

Bunun birçok sebebi olabilir. İşlemci veya anakart pin sorunu olabilir mi? Soğutucu baskı yapmış olabilir mi? Sorunu sadece ram slotu olarak düşünme. 3-4 olarak çalışıyor mu? Bu sorun hava soğutucuyu taktıktan sonra olduysa durum daha bariz ortaya çıkar.
  7. G

İkinci elde i3 13100f mi r5 5500 mü?

Oyun için i3 13100f tercih ederim.
  8. G

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

15 TL'ye stick yapistirici aldım aynı işi görüyor.
  9. G

Oem sistem aldım açılmıyor.

Kısa devre veya soğutucu baskısı yüzünden diye düşünüyorum. Sistem kendini korumaya alıyor olabilir. Garantisi olan yeni sistemi kurcalamani önermiyorum. Garantiye yolla gereken yapılsın. Çok kurcalarsan kullanıcı hatası diyebilirler.
  10. G

İ9 9900K RTX 5070Ti besler mi?

i9 9900k iyi bir işlemci değil. Oyun için hiç iyi değil.
  11. G

Hava üfleyen mouse pad olsa almak ister miydiniz

Mousepad yerine soğutmalı ve ısıtmalı mouse daha iyi olmaz mı?
  12. G

Ekran Kartı Takılı Halde Geldi!

Destek köpüğü falan yok muydu?
  13. G

❌İndirim Bitti! 🔥 House Flipper Ücretsiz! 🔥 (Steam)

Anlık parayla alanlar. (Ben)
  14. G

Yüksek psu almak her zaman iyi midir

Sadece watt değil kaliteli bileşenli alırsan hem sistemini korur ve ileride sistemini yükseltmek istersen psu değiştirmek zorunda kalmazsın.
  15. G

Eski bilgisayarım için ekran kartı önerisi

Çok kararsız kaldım. Amd uygun fiyatlı görmedim. Rx 6600 için 8k istiyorlar
Geri