GT 1010 isimli üyenin son içerikleri

1. G

Micron, ram ihtiyacı için yeni fabrika kuruyor ama...

2041 yılına kadar beklenir. Sayılı gün çabuk geçer.
  2. G

Yardım Işlemci sıcaklığı çok yüksek !!

Mx6 kötü demiyorum. Laptop için farklı modellerin daha uygun olduğunu düşünüyorum.
  3. G

Mx4e göre katı ama lapotop için daha uygun macunlar var. Uygulama yanlış yapılmış olabilir.
  4. G

Termal pad orijinal mi? Boyutu yanlışsa cpu ile soğutucu tam temas etmiyor olabilir. Laptop için mx6 yerine daha katı macun veya ptm 7950 daha iyi olur. Laptop marka modeli nedir?
  5. G

🔥İndirim AIGO A68 Red Switch Kablosuz klavye 1099 TL

AIGO A87 modeli mi bu mu sizce? Kalite farkı yoksa AIGO A87 almayı düşünüyorum.
  6. G

İkinci el televizyon alınır mı? Nelere dikkat edilmeli

Sıfırı ne kadar? Ciddi fiyat farkı varsa alinir diğer türlü ikinci el almazdım.
  7. G

Yardım edin aniden kapandı

Laptop işletim sistemi olan depolama aygıtını görmüyor. boot menüye girip fotoğraf atabilir misin? Muhtemelen depolaman bozuldu yazılımsal sorun yoksa.
  8. G

Hangi tip kule tipi daha iyi

Bunlar kule tipi değil. Biraz daha ekle ve düzgün soğutucu al.
  9. G

Asus h61 bu anakarta hangi psu ve burdaki işlemciye hangi erkan kartı gider

+12v1 ve +12v2 olarak iki kanal var. Tek kanal olması daha iyi olur bence.
  10. G

Asus h61 bu anakarta hangi psu ve burdaki işlemciye hangi erkan kartı gider

Mümkünse tek kanaldan veren psu al. Ortalama kaliteye sahip 400w yeterli gelir. Paran varsa 500 ve üstü al. Tek kanal 12v üzerinden vermesi daha iyi olur. Çok eski psu alma. Bileşenlerin omru var.
  11. G

İşlemci mi soket mi değiştireyim?

Neden böyle düşündün?
  12. G

ikinci el uygun r5 5500 bulamadım. i3 1500-2000 TL'ye bulunuyor. ryzen alırsam soğutucu masrafım olacak. r5 3600 nasıldır?
  13. G

ddr5 ram fiyatları bu durumdayken ddr5e geçmeyi düşünmüyorum. Hazırda ddr4 ram varken onu değerlendirmemek ayıp olur. R5 5600 bütçemi aşıyor. İntel işlemciler daha ucuz geldi. Baktım ama intel i3den daha pahalı. Değer mi fark vermeye? Oyun performansı aynı gibi.
  14. G

i3 12-13 nesil nasıldır?
Geri