Cuma gününden beri TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım. Tarafıma verilen Vantiva marka modemile birkaç gündür sabır sınavı yaşıyorum. Sürekli güncelleme...
Birkaç gün önce, 1 senedir motorsiklet kazasindan dolayi yoğun bakımda yatan bilinci olmayan komadaki kuzenim için ne yapabiliriz diye konu açmıştım. Bu...
Teşekkür ederim hocam ne yalan söyliyim motive oldum şu an valla gidicem kendim uğraşıcam gerekirse arkadaşın da dediği gibi 3-5 video izlerim sökerim...
Anladım Bakalım Hocam ama yok be mide bulanmaz size naçizane tavsiyem o kadar çok küçümsemeyin yaptığınız işleri ne güzel pc yi toplamışsınız ama tabi şimdi...
Hocam şu an evde değilim o yüzden çekemiyorum anca akşam çekebilirim fotosunu yani inanılmaz karmakarışık değil bence ama biraz titiz bir insan görse belki...
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Klips vs. her şeyim var hazırda fakat kabloları tam olarak nereden nasıl geçirmem gerektiğini bilemiyorum bir taraftan da...
Valla arayıştayım ya fiyat artıyor o yüzden tam hangisi kafama uyarsa alıcam yok o modeli almadım bu ikisi var aklımda 2 tane 10 gigabit portu sundukları...