Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Order by date
  1. X

❌İndirim Bitti! ASUS ROG-STRIX-RTX5070TI - 61.703

Rog Strix tabii ki de
  2. X

Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

Bir sıkıntısı yoksa hiç kafanızı takmayın hocam ama satarken sıkıntı işte kimse bu şekilde almaz bu kartı ama satmayı düşünmüyorsanız da bakın keyfinize.
  3. X

Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

Hocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.
  4. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

Evet baya baya tatmin ediyor hemde Cyberpunk 2077 de 4K ultra ayarda sadece dlss açarak 100 FPS alıyorsun ve baya akıcı oluyor MFG 2x açınca 150 FPS civarı oluyordu 4x açınca 200-250 civarına çıkıyor.
  5. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

https://amzn.eu/d/0gQ7wQsL
  6. X

Mailime her gün başka yerlerden gelen e postalar geliyor?

Anladım hocam ben en iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?
  7. X

Mailime her gün başka yerlerden gelen e postalar geliyor?

Merhaba arkadaşlar e postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum bu sitelere daha önce girmedim hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri acaba çalındı mı ne oldu bir tane e postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı adını unuttum onu da yazarsanız çok mutlu olurum...
  8. X

🔥İndirim PG27UCDM 4K 240Hz Oled 48.590₺(Amazon Depo)

Bende bir ekleme yapıyim şuanda paranız var ise kaçırmayın bu fırsatı bu monitörün fiyatı kolay kolay düşmüyor çünkü çok iyi bir monitör bu monitörden kullanıp iade etmiştim şimdi hep keşke iade etmeseydim diyorum nasip artık birdaha monitör alırsam ya bunu alıcam yada yeni çıkacak PG27UCWM alıcam.
  9. X

AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı

Peki bir şey soracağım şu anda var olan bütün oyunların çoğunluğu DX11 ile mi üretiliyor DX12 ile mi yeni oyunlar zaten DX12 ile üretiliyor diye tahmin ediyorum DX11 ile üretilen yeni oyun var mıdır acaba :D
  10. X

Anladım hocam teşekkür ederim :)
  11. X

Anladım hocam yani tamamen optimizasyonla alakalı oyunları üretirken kullanılan ekran kartı ile alakası yok doğru anladım değil mi yani AMD de kullanılsa oyunu üretirken NVIDIA da sadece her şey optimizeye bakıyor?
  12. X

Yok kral ekran kartı alma döneminde değilim daha çok artık oyun tartışmasındayım. Dediğiniz çok doğru hocam bir upgrade gelir bir şey olur durum değişebilir ama yinede bence NVIDIA her zaman bir adım öndedir ama bazı oyunlarda saf güçte native olarak AMD önde iken bazı oyunlarda saf güçte NVIDIA...
  13. X

@ahmttunc hocam birkaç sorum olucaktı saf güçte yani DLSS vs açmadan Stellar Blade de daha fazla FPS veriyor NVIDIA'ya (saf güçte) oyuna ne yaptı da NVIDIA daha fazla FPS verebiliyor? Bir de başka bir bir sorum daha olacak oyunlara göre yani hangi ekran kartı hangi oyunda daha yüksek FPS...
  14. X

Keşke hocam tasarımını baya iyi yapmışlar.
  15. X

Vay be bende diyorum bu Asus Tuf RX 9070 XT de neden Call of Duty Special Edition var ama maalesef TR de yok bu kart. https://www.asus.com/motherboards-components/graphics-cards/tuf-gaming/tuf-rx9070xt-o16g-cod-bo7/
  16. X

Call of duty AMD de daha mı iyi performans gösteriyor?
  17. X

Merhaba arkadaşlar AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı aklıma gelen oyunlar mesela Red Dead Redemption 2 de ve Forza Horizon 5'te AMD daha iyi FPS veriyor NVIDIA da ise stellar Blade oyunu çok iyi FPS'ler veriyor bunun gibi başka hangi oyunlar var aklıma çok gelmiyor.
  18. X

Yardım Msı VGA Geforce Rtx 5080 16G Inspıre 3x ALINIR MI ?

Kesinlikle alınır
  19. X

Yardım Msı VGA Geforce Rtx 5080 16G Inspıre 3x ALINIR MI ?

Alınır hocam MSI inspire 3x öneririm.
Geri