Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Order by date
  1. X

Aynı tüketici hakem heyetine ayrı konularda 2 ayrı başvuru yapılabilir mi?

Anladım hocam onu biliyorum da dedim çaba aynı heyet ya şimdi ikisi aynı heyette olduğundan sıkınt yaratmasın.
  2. X

Aynı tüketici hakem heyetine ayrı konularda 2 ayrı başvuru yapılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben aynı tüketici hakem heyetine 2 farklı başvuru yaptım yani birisi Vatan Bilgisayar diğeri İtopya acaba aynı Tüketici Hakem Heyeti olduğundan acaba iptal olma gibi bir durum olur mu acaba 2. başvurumda yani İtopya başvurumda başka bir Tüketici Hakem Heyeti'ni mi seçmem...
  3. X

Bu sürücü nedir nasıl kurabilirim ?

Sürücüyü bulamadı yazıyor hocam neyse sağlık olsun teşekkür ederim hocam. Bir şeyi de merak ediyorum acaba bu sürücüyü kurmazsam ne olur bir sorun olur mu acaba Aygıt Yöneticisi'nde öyle sürekli kalırsa ileride sorun yaratır mı?
  4. X

SD kart telefonlarda olmuyor muydu ya 😅
  5. X

PC yi şimdi kapattım da hocam sabah deniyip yazarım buraya tekrardan bu arada teşekkür ederim :)
  6. X

ASUS ROG X870E-E GAMING WIFI
  7. X

Evet hocam çipset sürücüsünü de kurdum bir tek bu sürücü kaldı nedir bilmiyorum da :(
  8. X

Merhaba arkadaşlar bilinmeyen aygıt yazıyor birtek bu kaldı aygıt yöneticisinde donanım kimliğini de resimlere ekledim bunu nasıl yükleyebilirim teşekkür ederim.
  9. X

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

Rakip geldi 😯 😯
  10. X

Samsung 720p 1040Hz/2K 600Hz Monitörünü Tanıttı!

Vay be benim dediğim QD-OLED e true black kaplama gelir mi dedim ve geliyor siyahlar daha siyah🥳
  11. X

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Allah yardım eder muhtaç almayız İNŞALLAH. İSRAİLE DÜŞMANIMIN ELİNDEN SU İÇECEĞİME ŞEREFİMLE ÖLÜRÜM DAHA İYİ.
  12. X

Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardan :) Dalga geçenler sadece toksiklik yapıyorlar farkında değiller bundan haberleri yok. Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardan :) Dalga geçenler sadece toksiklik yapıyorlar farkında değiller bundan haberleri yok.
  13. X

Eyvallah kardeşim benim artık aldık yapacak bir şey yok kullanacağız ama bundan sonrası önemli zararın neresinden dönersen kardır hesabı.
  14. X

224 bin TL ekran kartı mı olur Allah aşkına araba alırsın yani üstüne 80k koy tofaş al yani ne bu **
  15. X

Tandem oledler de sorun var mı

Oha çok iyiymiş acaba ne zamana çıkarki bence tr de haziran gibi satışa çıkar ben artık aldım monitör zaten :) XG32UCWMG aldım çok iyi monitör maşAllah bu RGB şerit daha da iyidir tabi ki de.
  16. X

ASUS monitör onarım sorgulama iade olmuş mu?

Hocam 18 de kapandı servis artık yarın sabah ilk iş asusu aramak olucak. 1766419912 Bu numarayı mı aramam gerek yoksa başka servis numarası varmı yani RMA numarası vs
  17. X

ASUS monitör onarım sorgulama iade olmuş mu?

Merhaba arkadaşlar ben monitörü 10 gün önce servise vermiştim itopya kendim götürmüştüm mağazadan aldığım için şimdi Asus onarım sorgulama sayfasından ürünümü sorguladığımda servis süreci tamamlanmıştır yazıyor ama iade mi değişim mi hiçbirşey yazmıyor nasıl anlayabilirim.
  18. X

Bu Steam sepeti alınır mı?, fiyatlarına değer mi ?

Hocam bir şey merak ediyorum hangi 3-4 oyunu görmüştünüz acaba görmediklerinizi yani diğerlerini anlarım zaten. Gördüklerinizi merak ettim gördüyseniz iyi oyunlardır diye düşündüm:)
  19. X

🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Hocam siz hem WOLED glossy kullandınız hemde şimdi lenovoyu QD-OLED glossyi kullandınız hangisi daha iyidir glossy olarak WOLED glossy mi QD-OLED glossy mi? Bence bende ikisini de kullandım netlik keskinlik olarak WOLED glossy aşırı iyi daha net ve keskin bir panel görmedim.
  20. X

🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Nasıl üretilmedi hocam ? PG27AQWP-W var :)
Geri