Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Order by date
  1. X

S26 mı Daha Az Isınıyor S25 mi ?

Güzel düştü fiyatı valla :)
  2. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

Hocam Şuanda Hepsiburada ve Trendyol harici (GÜVENİLİR) bu fiyatlara bulabilecekmisiniz ?
  3. X

Valla birtek S25 Ultra şuanda çok mantıklı geliyor snapdragon işlemci kaynaklı onun haricinde s26 da öneririm bir tık fazla ısınıyor onun harici her işlemciye bin basar exynos 2600
  4. X

Aynen öyle İsteyen Hepsiburada'da aynı fiyat isteyen oradan da sipariş geçebilir.
  5. X

Hocam bence 512 GB versiyonunda bu fiyat varken herkes kaçırmamalı alacak olan şimdi alsın önümüz 2027 e doğru gidiyor dolar ne olur yarın bir gün zaten yapay zeka kaynaklı zam geleceği konuşuluyor telefonlar için bence alın alacaksanız.
  6. X

Amazon'da çıldırmalık indirimler var :D ben valla S25 Ultra alacağım gibi inşAllah beni S26+daki indirimde çok arada bırakıyor neredeyse 10 bin TL fark var aralarında ama yine de S25 Ultra alacağım gibi kameradan kaynaklı. Sizde gündelik kullanım ve çok fazla kamera için almayı düşünüyorsanız...
  7. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

Amazon üzerindeki fiyattan yazdım yoksa diğer yerlerdende en ucuzu bu şuanda
  8. X

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

Acayip güzel bir indirim var beni valla çok arada bırakıyor S26 Plus mı alsam S25 Ultra mı diye :D herkese tavsiye ederim bu telefonu yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi redmi note 9 pro gibi bir takozu kullanlar direkt geçiş yapsın veya S25 Ultra da alabilirler...
  9. X

Siyah Renk Telefon Mu Tercih Ediyorsunuz Beyaz Renk Telefon Mu?

Merhaba herkese forumda tercih edilen telefon rengini merak ediyorum ben şahsen telefon seçerken beyaz rengini aşırı seviyorum çok şık ve dikkat çekici duruyor ve bu yüzden tercih ediyorum ama PC de siyah rengi tercih ediyorum. Sizler hangi rengi tercih ediyorsunuz?
  10. X

S25 ultra ile s26 plus aradındayım büyük ihtimal snapdragon olduğundan s25 ultra alıcam 1782161763 Evet doğru hocam yaz sonuçta her telefon ısınıyor şuanda ama ben günlük kullanıcam yani insta YouTube vs bunlarda en az ısınmayı hangi telefonda alıcam benim için en önemlisi o
  11. X

Yani eski olmasına rağmen s25 mi almalıyım sıcaklık hiç sevmiyorum.
  12. X

S25 Ultra Kutudan Çıkan Kablo ile 45w Adaptör ile Şarj Edilir mi?

Teşekkür ederim hocam 🙂
  13. X

S25 Ultra Kutudan Çıkan Kablo ile 45w Adaptör ile Şarj Edilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Samsung 45W şarj adaptörüm kutudan çıkan kablo ile 45W destekliyor mu bilmiyorum. 45W şarj edebilir miyim?
  14. X

Merhaba arkadaşlar S25'teki işlemci Snapdragon 8 Elite işlemcisi mi daha az ısınıyor S26'daki işlemci Exynos 2600 işlemcisi mi? 2600 işlemcisinin 2-3 dakika sonra hemen sıcaklık yükselttiğini duydum sizde durum nasıl kullananlar varsa yorumlarsa çok sevinirim.
  15. X

🔥İndirim Amazon Prıme Day Başladı!

Samsung telefonlara indirim gelmemiş :(
  16. X

S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

Bu S26 serisini samsung kimse satın alsın istemiyor iki tarafıda arada derede bırakıyor en iyisi ya S25 alın Yada paranızı biriktirip S25 Ultra alın hem kamera da efsane olur :) Veya beklebiliyorsanız S27 serisini bekleyin.
  17. X

XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

Aynen öyle dediğiniz modelleri alabilir eğer beklerim vaktim varsa benim gibi bende bekliyorum PG27UCWM veya PG32UCWM bekleyebilir bu monitörler 1 veya 2 ay sonra temmuzda veya ağustosta çıkıyorlar çünkü asus q3 başında çıkacak diyor. bu monitör PG27UCDM yani QD-OLED yerine geçeceği söyleniyor...
  18. X

Exynos 2600 ile İlgili Videolar Yalan mı?

Doğru olabilir hocam dediğiniz de konu s26 şuan :D ayrıca aşağıdaki 2. video hakkında ne düşünüyorsunuz hocam o videoda neden S26 snpadragonlu versiyon 2 buçuk saat fazla dayanıyor :D bana kolpa gibi geldi
  19. X

S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

Ama şöyle bir olayda var çok ilginçtir ki Samsung'un yeni işlemcisi Exynos 2600 verimliliği hakkındaki videoları izliyorum da Exynos 2600, Snapdragon 8 Elite gen 5'ten daha fazla pil süresi veriyor. Bu yüzden seçim konusu size kalıyor daha fazla pil süresi ve hızlı bir işlemci istiyorum derseniz...
  20. X

XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

27 inç al kesinlikle ve PG27UCDM öneririm her zaman QD-OLED den yanayım QD-OLEDler daha canlı renkler daha parlak renkler sunuyor XG32UCWMG de daha soluktur ve az parlaktır. XG32UCWMG yansıma yaptığı için cam gibi oluyor sanki ayna karşısındaymşsın gibi kendini monitörde görürsün bu saçmalığı da...
Geri