XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Türk Telekom Vdslden Fibere Geçilir mi

Çok iyiymiş hocam
  2. X

Türknet Bunu Da Başardı Artık Ceo ile İletişime Geçiyorum

Hocam işte firmaların rezilliği bende de 2026 dayız ama hala türk telekom fiberi yok hemde yeni bina bizimki 10 yıllık bina ama fiber getirmeye üşeniyorlar bizim sokakta her binada var
  3. X

Hocam bizde fiber yok adresimizde:( 1786191541 Çok iyi hocam hayırlı olsun
  4. X

Bende geçmek istiyorum hocam türk telekom fiberine nasıl geçerim? Siz geçmek için ne yaptınız?
  5. X

Vay be iyiymiş hocam o zamanlardan beridir varmış 1786190250 Öyle denk gelebiliyor evet hocam bazen kimseye almadıkları oluyor doğru olabilir bana hiç denk gelmedi hep açıyorlar telefonumu herhalde gigafiber kullanıcısı olduğumdan sistemde öncelikli sıradayım yoksa başka türlü açıklaması yok...
  6. X

Hocam türk telekomun fiber altyapı yok bende türk telekomun yani adresimde türk telekomun fibrri yok iken türknet hem fiber getirdi hemde kendi altyapısını gigafiberi getirmişti 1 yıldır sorunsuzdur ama bu durum biraz işkillendiriyor. Nasıl oluyorsa türk telekom fiberi adresimde olmadan kendi...
  7. X

Hocam sizde benim yaptıklarımın aynısını yapın önce btk sonra cimer en son ceo ile iletişime geçmek :) 1786173104 İnşAllah yaparlar hocam herkes internetine kavuşur inşAllah 1786173177 Evet öyle genel arıza kolpa ya kablo kopmuştur kesin farklı altyapıda fiber yok maalesef bizim adreste...
  8. X

Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 22 Temmuz'dan beridir, yani tam 18 gündür yok. Bağlantı tamamen kesilmiş ve kopuk durumda. Şikayet etmediğim yer kalmadı. BTK, CİMER aklınıza neresi gelirse başvurdum; tüm forum sitelerine (yeşil forum, mavi forum vb.) konularımı yaydım. Ayrıca TurkNet'in...
  9. X

🔥İndirim Asus Rog Swift Pg27aqwp-W 26.5 İnç Tandem 0.02 Ms 540 Hz OLED 51.799 TL

4K monitör bu sorunu yapıyor muydu ya? ben sadece 4K QD-OLED de baş ağrısı yaşıyordum oda QD-OLED kaynaklıydı. 4K monitörlerin hiçbirinde baş ağrısı yaşamadım.
  10. X

Türknet Gigafiber 17 Gündür İnternet Yok Kopuk Durumda Bina İçindeki Fiber Kutusunda Sinyal Yokmuş

@bahtsizbedevi23 böyle diyorlar inanmalımıyım ? Ben iptal başvurusunu bir daha yapıyım en iyisi :) 1786111663 Böyle yazdım.
  11. X

Türknet Gigafiber 17 Gündür İnternet Yok Kopuk Durumda Bina İçindeki Fiber Kutusunda Sinyal Yokmuş

Valla bizim altyapıda türk telekom vdsl altyapısı var sadece fiber bile değil ve en fazla 100 mbps veriyor :( bu yüzden sürekli geçmeyi erteliyorum ama İstanbulun orta yerinde 17 gündür tamamen İnternetsiz olmak beni deli ediyor sürekli türkcellden ek paket alıyorum.
  12. X

Böyle yazdım türknete nasıl olmuş @bahtsizbedevi23 Şuanda Türknet Gigafiber İnternet Kullanmaktayım(KULLANAMIYORUM) Ama Hiç Memnun Kalmadım 17 Gündür Tamamen İnternetsiz Kaldım Halen Daha İnternetim Yok sizin yüzünüzden Bugün Başka İnternet Sağlayıcılarına Geçiş Yapacağım Fiber Olarak Türk...
  13. X

Yeni Asus OLED Monitörler Sızdırıldı

İşte ben okey ya diyemiyorum çünkü masa ile oturma mesafem çok az resmen monitörün dibine giriyorum 27 inç trk geçerim her zaman bu sefer woled deneyelim dedik iyice batırdık hem 32 inç aldım hemde 3 .nesil woled :( sırf 4k WOLED diye aldım yoksa 4K olmasaydı yüzüne bakmazdım. Anladım tabikide...
  14. X

Yeni Asus OLED Monitörler Sızdırıldı

Şu monitörün 27 inç olanını üretseler keşke anında çekerdim 1 tane :( 32 inç bana çok büyük geliyor 8 aydır zar zor kullanıyorum xg32ucwmg yi satıcam alıcı çıkarsa son 1 aydında kullanamıyorum da intrrnet yok evde türknet üzdü bu sefer :( 15 gündür tamamen internet yok
  15. X

RTX 50 Super Kartları Duyuruldu! (İddiası)

Kendisine sormak lazım bence 😂
Geri