XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Hocam ama bakın gta 5 te durum böyle değil sonuçta hala bile ne kadar fazla türk oyuncu var fivem, grand rp vs oynanıyor türkiyede ama adamların türkiye umrunda değil yani biz alsakta almasakta tr dil eklemeyecekler eğer onlar tr dilini eklemeyecekler diye neden almayalım o oyundan kendimizi...
  2. X

Asus, Rog Swift OLED Pg27ucwm ve Pg32ucwm Satışa Sunuldu

Üzücü bir tecrübe ama :( 1784116539 Çok doğru ROG etiketini unuttum :D
  3. X

Aynen bakalım inşallah ucuz olur.
  4. X

Mağazadan almadıysan iade et hocam :D 1784112901 86 mı gerçekten 86 olucaksa bende almam hocam 86 bin nedir en fazla 60K verebilirim :D:rolleyes:
  5. X

Yok hocam valla 400 oyunu toplu almadım daha neler 400 oyun toplu şekilde satın alsam 200 bin tl falan yapardı belki daha da fazlasını yapar ayrıca dediğin gibi iade de yaparsam hesabı banlarlar :D
  6. X

:ROFLMAO::blobdance:Doğru hocam 400 tane oyun aldık steamden durmanın zamanı geldi ayrıca borçlar da geldi daha borçları nasıl ödeyicem onu bile bilmiyorum :D
  7. X

Valla monitörümü satamadım daha :( bu durum üzdü ya satışa çıksa bile alıcı yok şuanda :(
  8. X

Steam Puan Dükkanında Kaç Puanınız Var?

Ben şimdi 37 bin puan harcadım 12 level artırdım hesabın levelini mantıklı mı oldu iyi mi yaptım acaba bilmiyorum 34 level oldu hesap.
  9. X

Anladım hocam çok teşekkür ederim ya bende level atlamak istiyordum zaten hocam şunuda sormak isterim peki bu envanterdeki yarın kaybolacak mı bunları nasıl değerlendirebilirim.
  10. X

Anladım hocam acaba nasıl birleştirebilirim hiç bilmiyorum. 1783614843 Nasıl seviye basabilirim bende ? kaç seviye bastınız acaba 140 bin puana 1783614865 Hocamm ne yaptınız maşAllah servet yatırmanın bedelini görüyorum :D
  11. X

Merhaba arkadaşlar bende 187 bin puan varmış sizde durumlar nasıl merak ettim :) ve bir şey daha merak ediyorum bu envanter kartlarını ne yapmamız gerekiyor yarından sonra hesabımdan silinecek mi?
  12. X

Steam'de 1000 ve Üzeri 40000 Oyun Nasıl Yapılıyor?

Doğrudur hocam ama sonix bence daha da zengin 44 bin oyun var stasik 31 bin oyun var. Resmen Sonix direkt steami satın almış adam.
  13. X

Evet stasik en yüksek seviyeli hesap ama en zengini değil en zengin olan sonix bu hesap https://steamcommunity.com/id/SonixLegend aradaki devasa farkı direkt görürsünüz :D
  14. X

Doğru hocam ama lost soul aside hariç hepsi türkçe dil destekli yani yapımcıyı destek için bile satın alınabilir aslında mesela stalker 2 gerçek hayatta savaş içerisindeyken oyunu yaptı ve yapımcılarından birisi hayatını kaybetti ayrıca oyuna türkçe dil ekledi bu takdir edilesi bir şey en fazla...
  15. X

Hangisi mesela hocam önerilerinizi beklerim. 1783591750 Evet bu arkadaşlar öyle yapıyorlar bitirmek için almıyorlar. Para olduğundan adamlarda koleksiyon olması açısından alıyorlar. sadece rozet için oyun satın alıyor baksana adam kendisi yazmış zaten türkçeye çevirdim.
Geri