XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI 16G MLG EDITION OC 59.489 TL 3 TAKSİT

Maalesef fiyatlar uçtu hocam ya daha da artacak daha bu iyi günlerimiz :( almak isteyenler parası varsa ellerini çabuk tutsunlar.
  2. X

Çözüldü✓ Rog aura 1200w alınır mı? 9999tl den

Kesinlikle alınır en sessiz psulardandır. Tabi bir Rog Thor sessizliği veremez
  3. X

RTX 5070 Tİ dan RTX 5090 a geçilir mi ?

Anladım eyvallah kral ama fiyatı o seviyeye çıkarmak istemeyenler göz önünde bulundursun diyelim 5070 ti
  4. X

1.Senin gibiler yardımı hak etmiyor diyor birde zannedersin yardıma ihtiyacım var 😂 2.Velet olduğun her halinden zaten belli aptallığın yüzüne vurmuş kelimelere dökülüyor. 3.İstediğin kadar oyna aklın velet gibi olmaya devam edecek 50 yaşınada gelsen çocuk aklın olucak😂 4.Ucube olan ben değilim...
  5. X

İtirazım yok neden olsun sanki senin babanın parası benim cebimden çıkıyor umrumda değil ama insanların zorlukla aldığı kendi parasıyla aldığı şeyleri küçümseyip dalga konusu haline getirmen Velet olduğunun kanıtıdır. Minecraft oynamaktan beynin küçülmüş az dışarı çık lan hava al daha insanlara...
  6. X

Oled monitörler şuanki fiyatlarını hakediyorlar mı?

Oled monitörler fiyatlarını sonuna kadar hakediyor aklında o soru işaretini asla bırakma ips ile oled arasında gece ile gündüz kadar fark var.
  7. X

İnsanlara bu zamanda neden yardım edilmez en net örneğisin değişik tipler dolu bu forum insanlara zaman kazandırmaya çalışalım derken dalga konusu oluyoruz çok ilginç valla siz babanızın size verdiği harçlıklarla devam edin hayatınıza aç Minecraft keyfine bak. Kısa ve öz cevaplar yerine dalga...
  8. X

Yok be hocam ciddiyim borç vardı kapattım buna geçtim 6 taksit ile ama 5090 taksitte ödemek istemiyorum 5070 ti direkt peşin alabilirim daha fazla taksitlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası aradaki fiyata değmeyeceğini zaten biliyorum. 1770625125 Dlss ve MFG ile tam olarak olmasa da bir 4k kartı...
  9. X

Aynı konuyu görecek bir başkası için değmeyeceğini direkt okuyup anlar ve almaz vakit kaybetmez konuyu açmakla konuya bakıp gider başka kart alır bundan daha öte yardım mı olur insanlara zaman kazandırmak amacım.
  10. X

Doğru hocam bence de değmeycek gibi iptal edip 5070 ti alsam daha iyi olucak gibi geliyor sağolasın :)
  11. X

İlgi niye istiyim sizin gibi karı mıyım ben amacım insanlara faydalı olabilmek amaç insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum
  12. X

Ne demek anlamadım ? 1770624636 Ne alaka AMQ para varki aldık sadece fiyat farkına değmez mi diye merak edip duruyorum sadece.
  13. X

🤫
  14. X

Gerek yok demenize nedenleriyle açıklarmısınız
  15. X

Amaç insanlara zaman kazandırmak ve insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum ayrıca bende bu soruların aynısını düşündüğümden kafamdaki karışıklığı gidermek istiyorum.
Geri