XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Lg Trueblack1000 OLED Panelini Tanıtacak

Kral yol çok uzak değilmi 😂
  2. X

Hala PG27UCWM bekliyorum ne zaman satışa çıkar sence bence Ağustos gibi çıkar satışa.
  3. X

Adamlar resmen uçuşa geçti mübarek 😮🔥😍
  4. X

Asus Yeni Tandem 4k OLED Monitörünü Tanıttı

Yine bildirim gelmedi :(
  5. X

Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

@Tayfunns bu arada hocam bu konuda etiketledin hazır etikledin diyim de etiket attıktan sonra bana bildirim gelmedi ben öylesine konuya baktım beni etiketlediğinizi gördüm o yüzden geç mesaj yazdım geç mesaj için kusura bakmayın moderatörler bu konuya el atsa güzel olur çünkü bana bildirim...
  6. X

Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

Doğru hocam woled olması konusunu atladım o_O
  7. X

Markasının msi olması dışında bir sorunu yok :D dsafdsafasdfsa 3 modu olucakmış bu monitörün büyük bir ihtimal bir sorun çıkartacaktır daha asus çift modlu oled monitör yapıyor (XG32UCWMG) monitör açılmama sorunu yapıyor çift moda geçince.
  8. X

Unreal Engine 6 Duyuruldu 🔥🔥 İlk Oyunu İse Rocket League🫪

Daha UE5 oyunlarında optimizasyon yapamıyorlar UE6 ile kesin olarak batıracakladır.
  9. X

İlk Defa Girilen Ometv'de Ban Sebebi Nedir?

Yok hocam yemin ederim ilk defa girdim omegleye ama neden böyle bir banım var onu anlamış değilim yeni kamera aldım dedim artık giriyim şu omegleye de banlıymışım :( hep arkadaş çevrem konuşuyordu bu ometv girmek istedim bu arada dediğin gibi para veripte banı açtırma ayrı saçma :D
  10. X

İlk Defa Girilen Ometv'de Ban Sebebi Nedir?

Merhaba arkadaşlar, OmeTV'yi kullanmak istedim, dedim insanlarla dümenden bir tanışma olsun :D ilk defa girmeme rağmen ban yediğim görülüyor. Bunun sebebi nedir? Birinin resmi vardı ama o resimdeki kişi ben değilim ki. Benim IP adresimi nasıl kullandı ki birisi?
  11. X

Kickte Sadece Sohbet Yayını Açıp Hikayeli Oyunlar Oynamanın Yaptırımı Varmıdır?

@phangea hocam açıyorum şimdi yayını
  12. X

Çözüldü✓ Vanguard Yüzünden Valorant Silinmeli mi ?

Valla hocam kick ye valorant yayını açmıyorsan bence oynama başka alternatiflere yönel cs2 veya call of dutye yönel derim bunlarıda sevmiyorsan tavsiyem hikayeli oyunlara geç kalıcı olarak :)
  13. X

Anladım hocam sizin adınıza sevindim umarım iyileşip tekrardan sahalara dönerisiniz :) ne yayını yapıyordunuz sadece sohbet mi LoL falan mı bende öyle ona göre o yayınlardan yapıyım hocam :)
  14. X

Öncelikle geçmiş olsun hocam tam olarak anlayamadım yani birisi sizin yayına geldi ve beraberinde 120 ye yakın kişi mi getirdi bir kişi bunu nasıl yapabilir ki ? bot izleyici falan mı bastı ?
  15. X

Olur hocam teşekkür ederim :) yayın linkim bu https://kick.com/mahmutflix yine yayın açacağım zaman yine bu konudan yazarım açtım yayını diye etiketlerim sizi.
Geri