XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

ac odyssey %100 de bitirebilen var mı?

Bende buralar yok buraya nereden bakıyoruz ? bende böyle görünüyor
  2. X

Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

Korsan olarak çıkması iyi bir şey başkaları da görüp niyetlenebilir çıkartmak için peki sizce resmi olarak veya başka bir grup tarafından Steame çıkartmak mümkün mü mesela dungeon rampage de kapanalı 10 yıl oldu ama şuanda steamde tekrardan oynanıyor :)
  3. X

Rehber ZombiRock Geri açıldı !!

Steam çıkmasını o kadar çok istiyorum ki ya :( sizce Steame çıkar mı ?
  4. X

Cloud 3 s Wireless alınır mı

Şuanda en iyisi budur evet veya alternatif olarak Asus Rog Delta S Core bununda alabilirsiniz size kalmış
  5. X

Cloud 3 s Wireless alınır mı

FEMBOY olmazsınız alın geçin.
  6. X

❌İndirim Bitti! ASUS ROG-STRIX-RTX5070TI - 61.703

Rog Strix tabii ki de
  7. X

Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

Bir sıkıntısı yoksa hiç kafanızı takmayın hocam ama satarken sıkıntı işte kimse bu şekilde almaz bu kartı ama satmayı düşünmüyorsanız da bakın keyfinize.
  8. X

Çözüldü✓ Ekran kartım darbeden dolayı yamuldu

Hocam o nasıl bir darbe eve füze mü düştü ısı borusu en zor yamulan şeydir sizi tebrik etmek gerek.
  9. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

Evet baya baya tatmin ediyor hemde Cyberpunk 2077 de 4K ultra ayarda sadece dlss açarak 100 FPS alıyorsun ve baya akıcı oluyor MFG 2x açınca 150 FPS civarı oluyordu 4x açınca 200-250 civarına çıkıyor.
  10. X

XFX Mercury Magnetic Air RX 9070 XT mi Gravastar RX 9070 XT mi

https://amzn.eu/d/0gQ7wQsL
  11. X

Mailime her gün başka yerlerden gelen e postalar geliyor?

Anladım hocam ben en iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?
  12. X

Mailime her gün başka yerlerden gelen e postalar geliyor?

Merhaba arkadaşlar e postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum bu sitelere daha önce girmedim hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri acaba çalındı mı ne oldu bir tane e postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı adını unuttum onu da yazarsanız çok mutlu olurum...
  13. X

🔥İndirim PG27UCDM 4K 240Hz Oled 48.590₺(Amazon Depo)

Bende bir ekleme yapıyim şuanda paranız var ise kaçırmayın bu fırsatı bu monitörün fiyatı kolay kolay düşmüyor çünkü çok iyi bir monitör bu monitörden kullanıp iade etmiştim şimdi hep keşke iade etmeseydim diyorum nasip artık birdaha monitör alırsam ya bunu alıcam yada yeni çıkacak PG27UCWM alıcam.
  14. X

AMD ve NVIDIA hangi oyunlarda daha başarılı

Peki bir şey soracağım şu anda var olan bütün oyunların çoğunluğu DX11 ile mi üretiliyor DX12 ile mi yeni oyunlar zaten DX12 ile üretiliyor diye tahmin ediyorum DX11 ile üretilen yeni oyun var mıdır acaba :D
Geri