XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

Steam'de 45 Oyun Yasaklandı Bunun Devamı Steam Bant Daraltması mı?

Doğru pegi 18 koymamış ama açıklama yapmış zaten böyle yazıyor: Yetişkin İçerik Açıklaması Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar: POSTAL 2 contains Blood and Gore, Intense Violence, Strong Language, Mature Humor, Sexual Themes, and Use of Drugs and Alcohol.
  2. X

Doğru onu fark edemedim 1788373034 Yok be reis fitgirl iyi güzelde virüs tehlikesi her zaman var :D
  3. X

Yapmayın hocam neden böyle düşünüyorsunuz böyle oyun yasaklamaya başlarsalar hiçbir oyun piyasada kalmaz en basitinden en başta GTA 6-5 i yasaklarlar kumara ve banka soymaya özendirdiği için
  4. X

Aynen öyle valla ahdjdjajhshdhdhsh 1788367694 O sosyal çürümenin sonunun gelmeyiceğine inanıyorum bu hep böyle gider gibi maalesef ki :(
  5. X

Steam Oyun Yapılandırması Kullanılamıyor Hatası

İlk defa böyle bir hata duyuyorum.
  6. X

Aynen öyle olmuş iktidar neyi sevmiyorsa basmış banı :D ama gerek yok gibiydi bence kaç yıldır steam'de bu oyunlar şimdimi akıllarına geliyor ajdjfksahjfhsha
  7. X

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Steam'de 45 oyun yasaklandı sizce bunun sebebi türkiyede temsilci atamadıkları için olabilir mi veya başka bir sebebi olabilir mi ve sizce bu yasakların ardından steame bant daraltması uygulanır mı? https://www.webtekno.com/steam-45-oyun-erisim-engeli-h223160.html
  8. X

Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Aynen öyle oluyor diyorlar nasıl olsa Nvidia çalışıyor FPS yi yüksek istiyorlarsa dlss açsınlar ben yattığım yerden para kazanıyim optimizasyon için uğraşmiyim :(
  9. X

Resmi Olarak Dlss 5 Duyuruldu!

Şu olay çok saçma olmuş dlss 4 olan oyunlar gibi direkt oyunda açamıyoruz dlss 5 i açmak için illa F9 basmak gerekiyor direkt entegre etsene oyuna direkt ayarlar kısmından açalım yani.
  10. X

Kfc Sosyal Medyacısı Olmak İsteyen Çocuk

Bir insan işsiz olunca her işi yapmak ister.
  11. X

RTX 5090 Asus Rog Astral 266.999 Bin TL Amazon 9 Taksit

Bu paraya değmez hocam ederi en fazla 150 Bin TL şuanda 270 Bin TL ve 300 Bin TL seviyesinde bu paraya gider araba alırsın
  12. X

Yardım 4k OLED Monitör ve 10k?

Monitör lambasının ölü piksele neden olduğunu ilk defa duyuyorum
  13. X

LG, Yeni Nesil OLED Teknolojisi Flipp'i Tanıttı

Bu konuyu reis etiketlemesen göremeyeceğim valla bildirim gelmiyor :( sen etiketlesen bile bildirim gelmiyor bana :D çok ilginç bir forum olmaya başlıyor donanım arşivi ASDfdasfasdfasd
  14. X

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

God of War Ragnarok
  15. X

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

Evet doğru kral şaka maka şunun şurası 3 ay kaldı ces 2027 e yeni monitörler tanıtılacak hala bu monitör satışa çıkmadı 😂
Geri