XPCX isimli üyenin son içerikleri

1. X

🔥İndirim Rgb Tandem W-OLED Pg27ucwm 75.999₺!

Amazon TR satıcısını sormuştum bakalım ne zaman gelir bekliyecez :)
  2. X

Amazona ne zaman gelir sence ?
  3. X

Oha türklerde ne para var direkt stokta yok tükenmiş yalnız fiyat baya uçuk ya almayacağım 50 veya 60 bin seviyesine gelirse düşünürüm o da seneye olur gibime geliyor :D
  4. X

Türknet Vantiva Ega225ctrn3 Rezilliği

ZTE verirler inşallah ZTE H3601P acayip güzel bir routerdi türknet logoluydu birde
  5. X

Valla öyle yapıcam gibi duruyor bakiyim yarın ne marka getiricekler aynı modemi mi getiricek yada başka marka router mi getiricek ona göre alıcam kendime bir tane router
  6. X

Merhaba arkadaşlar, ben Turknet'e yeni abone oldum. Bana ve yeni abone olan herkese verdikleri bu router'ı verdiler: Vantiva EGA225CTRN3. Size tavsiyem, abone olurken Vantiva router istemiyorum şeklinde belirtin. Şimdi kısaca sorunlara gelelim. 1. Sorun ve en önemlisi, internet çekmediği için...
  7. X

19v 3.3 Amper mi, 12v 5 Amper Router mı Daha Çok Isınır?

Merhaba arkadaşlar, iki tane router buldum ama birisi 19V 3.3 amper, diğeri 12V 5 amper. Hangisi daha çok ısınır ve sizce hangisi alınmalı?
  8. X

En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar Hangisi

Garanti Bankası ve İş Bankası bu iki banka hemen kredi kartı veriyor ve baya iyi limitli veriyor ama en hızlı kredi kartı veren hangisidir dersen Garanti Bankasıdır çalışıyormusun çalışmıyormusun bile bakmıyor ev hanımlarına bile kredi kartı veriyor.
  9. X

Yoğun Bakımdaki Kuzenim Vefat Etti

Allah Rahmet Eylesin :(
  10. X

PC Kablolama Hizmeti Arıyorum

Ne demek hocam rica ederim :) <3
  11. X

Anladım Bakalım Hocam ama yok be mide bulanmaz size naçizane tavsiyem o kadar çok küçümsemeyin yaptığınız işleri ne güzel pc yi toplamışsınız ama tabi şimdi görmeden bir şey diyemiyorum pek fazla :) ama yinede daha monitörde QD-OLED ve WOLED Ayrımını bilmeyen kişiler var o yüzden dert etmeyin...
  12. X

1 tane foto atın bakalım hocam çok mu karışık kasa içerisi
  13. X

Asus Rog Rapture Gt-Be98 Vs Gt-Be19000

Valla arayıştayım ya fiyat artıyor o yüzden tam hangisi kafama uyarsa alıcam yok o modeli almadım bu ikisi var aklımda 2 tane 10 gigabit portu sundukları için :) 1789557352 Bazıları sorunlu bir model diyorlar o biraz beni düşündürüyor peki sizce gt19000 nasıldır AI özellikleri falanda varmış...
  14. X

upppp 1789556040 @Tablet123 @grkemckn
  15. X

Merhaba arkadaşlar bu router arasında kaldım sizce hangisinin almalıyım ? Asus ROG Rapture GT-BE98 vs GT-BE19000. Hangi modeli önerirsiniz? Hangisi daha performanslı ve stabil? https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/845474-966407/asus-rog-rapture-gt-be98_asus-rog-rapture-gt-be19000/
Geri