1.Senin gibiler yardımı hak etmiyor diyor birde zannedersin yardıma ihtiyacım var 😂
2.Velet olduğun her halinden zaten belli aptallığın yüzüne vurmuş kelimelere dökülüyor.
3.İstediğin kadar oyna aklın velet gibi olmaya devam edecek 50 yaşınada gelsen çocuk aklın olucak😂
4.Ucube olan ben değilim...
İtirazım yok neden olsun sanki senin babanın parası benim cebimden çıkıyor umrumda değil ama insanların zorlukla aldığı kendi parasıyla aldığı şeyleri küçümseyip dalga konusu haline getirmen Velet olduğunun kanıtıdır. Minecraft oynamaktan beynin küçülmüş az dışarı çık lan hava al daha insanlara...
İnsanlara bu zamanda neden yardım edilmez en net örneğisin değişik tipler dolu bu forum insanlara zaman kazandırmaya çalışalım derken dalga konusu oluyoruz çok ilginç valla siz babanızın size verdiği harçlıklarla devam edin hayatınıza aç Minecraft keyfine bak. Kısa ve öz cevaplar yerine dalga...
Yok be hocam ciddiyim borç vardı kapattım buna geçtim 6 taksit ile ama 5090 taksitte ödemek istemiyorum 5070 ti direkt peşin alabilirim daha fazla taksitlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası aradaki fiyata değmeyeceğini zaten biliyorum.
1770625125
Dlss ve MFG ile tam olarak olmasa da bir 4k kartı...
Aynı konuyu görecek bir başkası için değmeyeceğini direkt okuyup anlar ve almaz vakit kaybetmez konuyu açmakla konuya bakıp gider başka kart alır bundan daha öte yardım mı olur insanlara zaman kazandırmak amacım.
İlgi niye istiyim sizin gibi karı mıyım ben amacım insanlara faydalı olabilmek amaç insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum
Amaç insanlara zaman kazandırmak ve insanların aynı konuyu Google da kolayca aratarak bulması ve konuyu açmakla uğraşmalarını istemiyorum ayrıca bende bu soruların aynısını düşündüğümden kafamdaki karışıklığı gidermek istiyorum.