@Tayfunns bu arada hocam bu konuda etiketledin hazır etikledin diyim de etiket attıktan sonra bana bildirim gelmedi ben öylesine konuya baktım beni etiketlediğinizi gördüm o yüzden geç mesaj yazdım geç mesaj için kusura bakmayın moderatörler bu konuya el atsa güzel olur çünkü bana bildirim...
Markasının msi olması dışında bir sorunu yok :D dsafdsafasdfsa 3 modu olucakmış bu monitörün büyük bir ihtimal bir sorun çıkartacaktır daha asus çift modlu oled monitör yapıyor (XG32UCWMG) monitör açılmama sorunu yapıyor çift moda geçince.
Yok hocam yemin ederim ilk defa girdim omegleye ama neden böyle bir banım var onu anlamış değilim yeni kamera aldım dedim artık giriyim şu omegleye de banlıymışım :( hep arkadaş çevrem konuşuyordu bu ometv girmek istedim bu arada dediğin gibi para veripte banı açtırma ayrı saçma :D
Merhaba arkadaşlar, OmeTV'yi kullanmak istedim, dedim insanlarla dümenden bir tanışma olsun :D ilk defa girmeme rağmen ban yediğim görülüyor. Bunun sebebi nedir? Birinin resmi vardı ama o resimdeki kişi ben değilim ki. Benim IP adresimi nasıl kullandı ki birisi?
Valla hocam kick ye valorant yayını açmıyorsan bence oynama başka alternatiflere yönel cs2 veya call of dutye yönel derim bunlarıda sevmiyorsan tavsiyem hikayeli oyunlara geç kalıcı olarak :)
Anladım hocam sizin adınıza sevindim umarım iyileşip tekrardan sahalara dönerisiniz :) ne yayını yapıyordunuz sadece sohbet mi LoL falan mı bende öyle ona göre o yayınlardan yapıyım hocam :)
Öncelikle geçmiş olsun hocam tam olarak anlayamadım yani birisi sizin yayına geldi ve beraberinde 120 ye yakın kişi mi getirdi bir kişi bunu nasıl yapabilir ki ? bot izleyici falan mı bastı ?
Olur hocam teşekkür ederim :) yayın linkim bu https://kick.com/mahmutflix yine yayın açacağım zaman yine bu konudan yazarım açtım yayını diye etiketlerim sizi.