Kuralları çok okumadığımdan bilmiyordum paylaştım da şimdi okudum kurallar da böyle yazıyor Güncel olmayan konuları hortlatmak, öne çıkartmak (İstisna durumlar olabilir) ayrıca çok eski konular olmadığı için paylaştım.
En sevdiğim şarkı bu bunun üstüne tanımam 52.saniyede o kadar güzel giriyor ki şarkıya resmen masayı kırasım geliyor.
Ayrıca bu şarkıyı da çok seviyorum. Yeni Ben Aynı Eski Hatalar :)
En sevdiğim şarkı bu bunun üstüne tanımam 52.saniyede o kadar güzel giriyor ki şarkıya resmen masayı kırasım geliyor.
Bence bütçeniniyi kullan derim 9070 + Ryzen 5 7600 yerine direkt Ryzen 7 9800X3D alırsan kökten çözer bu sorunları çünkü CS ve valorant tarzı oyunlar işlemciye bakıyor
Merhaba arkadaşlar, NVIDIA yakın bir zamanda bu teknolojiyi tanıttı ve VRAM kullanımını 7 kattan fazla azalttığını gösterdi. Acaba ne zaman çıkacak?
Merak ettiğim bir başka şey de bu teknoloji DLSS gibi açılıp kapanabilen ve oyunlara sonradan eklenebilen bir şey mi?
Oyun yapılırken...
Hayırlı olsun kardeşim beğendin mi monitörü önerimle aldın güzel monitördür bende tekrardan almak istiyorum
Valla yapacağın bir şey yok tak çalıştır haliyle kullanabilirsin o biçim iyidir bu monitörler sadece parlaklığı %100 vs yapma yeterli OLED yanığı oluşması.
Valla hocam ben dlss 5 i aşırı beğendim şahsi fikrim insan yüzüne benzetmek bu kadar yaklaşmak çok iyi
1776499818
Hata yapmışım kusura bakmayın arkadaşlar linki düzenledim hemen ve nvidaya baktım da 350 den fazla oyunda destekleniyor dlss o biraz daha nvidiaya yine yöneltti beni ya :D
Merhaba arkadaşlar şunu fark ettim ki FSR 4 208 tane oyunda destekleniyor iken DLSS 4 105 civarı oyunda destekleniyor bu AMD'nin daha iyi olduğunu gösterir mi? Ve acaba bunun sebebi nedir?
https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html...