Peki hocam ben Razer Kraken V3 Hypersense kullandım yani sizin kullandığınız kulaklığın kablolu versiyonunu ve Corsair HS60 Haptic kullandım.
Şunu net bir şekilde söyleyebilirim Corsair HS60 Hapticin titreşimi daha fazlaydı ama sesleri daha azdı. Yani bence Razer Kraken V3 Hypersense veya V3...
Merhaba arkadaşlar bugün asusun sitesine baktığımda çok farklı bir olayla karşılaştım artık eskisi gibi dümdüz bios indirmek yerine G815JHR G815LM gibi bios isimleri koyulmuş bunlar ne oluyor ve bizim monitörün biosu hangisi olduğunu nasıl öğrenebiliriz?
Doğrudur hocam kişisel tercih tabii ki de konforuda bazı insanlar seçer bende diyorum ağır olsun falan vs iyi sürücüsü olsun (100mm) ama tabi ki herkesin görüşüne saygı duyarım. 🙂
Hocam bence cloud 3 yerine cloud orbit s alın 100mm audeze sürücüsü var.
1762374191
Hocam bir daha kulaklık değişirseniz cloud orbit s tavsiye ederim 100mm audeze sürücüsü var.
Teknoloji bu hocam yani her üründe arızalıya denk gelme olasılığı var bence alın deneyin cloud orbit s de 100mm audeze sürücüsü var yani audeze maxwell kulaklığından daha büyük sürücüsü var. zaten Hyperx Cloud orbit s modeli audeze mobiusun yan ürünü yani alternatifi gibi bir şey özelliklerini...
Eski bir konu ama yinede yazıyım aldınız mı acaba almadıysanız da tabi ki de almalısınız hocam bütçe varsa direk al yada XG32UCWMG al 1-2 hafta içerinde çıkar stoklara gelir.
Merhaba arkadaşlar acaba fark eder mi bilmiyorum ama NVIDIA App üzerinden mi driver güncelleyelim yoksa NVIDIA driver sitesinden mi güncel driverı indirip kuralım.
Merhaba arkadaşlar sizce hangi kulaklık ses seviyesi ve bass konusunda daha iyi ve yüksektir ? Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ? Ve birşeyi merak ediyorum hangi seri daha iyi kraken serisi mi blackshark serisi mi ?