Korsan olarak çıkması iyi bir şey başkaları da görüp niyetlenebilir çıkartmak için peki sizce resmi olarak veya başka bir grup tarafından Steame çıkartmak mümkün mü mesela dungeon rampage de kapanalı 10 yıl oldu ama şuanda steamde tekrardan oynanıyor :)
Bir sıkıntısı yoksa hiç kafanızı takmayın hocam ama satarken sıkıntı işte kimse bu şekilde almaz bu kartı ama satmayı düşünmüyorsanız da bakın keyfinize.
Anladım hocam ben en iyisi hesabımı kalıcı olarak silip kurtulmak yeni hesap açtım şimdi zaten bunu kalıcı olarak nasıl silebilirim Outlook hesabı nasıl siliniyor?
Merhaba arkadaşlar e postama değişik saçma sapan sitelerden mailler alıyorum bu sitelere daha önce girmedim hayatımda ilk defa görüyorum bu mailleri acaba çalındı mı ne oldu bir tane e postamız çalınmış mı diye kontrol ettiğimiz site vardı adını unuttum onu da yazarsanız çok mutlu olurum...
Bende bir ekleme yapıyim şuanda paranız var ise kaçırmayın bu fırsatı bu monitörün fiyatı kolay kolay düşmüyor çünkü çok iyi bir monitör bu monitörden kullanıp iade etmiştim şimdi hep keşke iade etmeseydim diyorum nasip artık birdaha monitör alırsam ya bunu alıcam yada yeni çıkacak PG27UCWM alıcam.
Peki bir şey soracağım şu anda var olan bütün oyunların çoğunluğu DX11 ile mi üretiliyor DX12 ile mi yeni oyunlar zaten DX12 ile üretiliyor diye tahmin ediyorum DX11 ile üretilen yeni oyun var mıdır acaba :D