Merhaba arkadaşlar ben aynı tüketici hakem heyetine 2 farklı başvuru yaptım yani birisi Vatan Bilgisayar diğeri İtopya acaba aynı Tüketici Hakem Heyeti olduğundan acaba iptal olma gibi bir durum olur mu acaba 2. başvurumda yani İtopya başvurumda başka bir Tüketici Hakem Heyeti'ni mi seçmem...
Sürücüyü bulamadı yazıyor hocam neyse sağlık olsun teşekkür ederim hocam. Bir şeyi de merak ediyorum acaba bu sürücüyü kurmazsam ne olur bir sorun olur mu acaba Aygıt Yöneticisi'nde öyle sürekli kalırsa ileride sorun yaratır mı?
Merhaba arkadaşlar bilinmeyen aygıt yazıyor birtek bu kaldı aygıt yöneticisinde donanım kimliğini de resimlere ekledim bunu nasıl yükleyebilirim teşekkür ederim.
Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardan :) Dalga geçenler sadece toksiklik yapıyorlar farkında değiller bundan haberleri yok.
Allah razı olsun sizin gibi düşünen insanlardan :) Dalga geçenler sadece toksiklik yapıyorlar farkında değiller bundan haberleri yok.
Oha çok iyiymiş acaba ne zamana çıkarki bence tr de haziran gibi satışa çıkar ben artık aldım monitör zaten :) XG32UCWMG aldım çok iyi monitör maşAllah bu RGB şerit daha da iyidir tabi ki de.