3-5 kere formatladık. 3-5 kere driverleri ddu ile temizledik kurduk. GPT de diyor ki çok ısınıyor olabilir ya da kablolar tam oturmamıştır ancak emin...
Hatalar bunlar. Sistemi temmuzda aldım başlarında kendimiz topladık parçaları. Elektrikten olmadığına eminim çünkü kendi bilgisayarım orada çalışıyor...
Pcyi kendi evime getirdim. Dün gece 11den 2 ye kadar Marvel Oynadım hiç hata vernedi
Sabah tekrar denedim ilk oyunumda bu şekilde bir hata aldım yine daha...
Selamlar yeni topladığım sistemde 1.5 aydır çözemediğim bir problem var. Son olarak geçen hafta yerel bilgisayarcıya götürdüm o da problemi çözemedi...
Merhaba, ram marka modelleri stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmmektedir. Bu nedenle marka model sunamamaktayız. Bios ayarları yapılmış bir şekilde...
Merhaba, ram marka modelleri stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmmektedir. Bu nedenle marka model sunamamaktayız. Bios ayarları yapılmış bir şekilde...
Artık OEM sistemlerin bir avantajı kalmadı benim gözümde. Emin ol kendin araştırıp toplayarak hem daha güzel parçalar kullanabilirsin hem de istediğin renk...
Selamlar bilgisayar toplama sezonundayız malum. Mustafa Elyıldırım nam-ı diğer 2. El kralı şahsın güncel mağaza ismi nedir?
Uzak durulması gereken mağaza ve...
Selamlar
Salonumda fiber bağlı bir Kablonet modem kullanıyorum. Bu modemi ve interneti yan odaya taşımak istiyorum
Kabloneti arayıp talepte bulunacaktım...
MSİ ticket olarak sordum ama bana TRdeki yerel satıcılarla iletisime gecmemi soyledi. Firmalarda da sanmiyorum ki yedek ayni marka model kablo olsun...