Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Merhaba, ram marka modelleri stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmmektedir. Bu nedenle marka model sunamamaktayız. Bios ayarları yapılmış bir şekilde gelmektedir. Ekran kartı 16GB'dır. ㅤ Belirtilen donanım bileşenleri, mesajın hazırlandığı tarih itibarıyla stoklarımızda mevcuttur. Bununla...
  2. B

S75 R5-7500f 16 GB 1 Tb SSD Rx9060xt OEM Paket 50.000 TL Ye Alınır mı?

Merhaba, ram marka modelleri stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmmektedir. Bu nedenle marka model sunamamaktayız. Bios ayarları yapılmış bir şekilde gelmektedir. Ekran kartı 16GB'dır. ㅤ Belirtilen donanım bileşenleri, mesajın hazırlandığı tarih itibarıyla stoklarımızda mevcuttur. Bununla...
  3. B

Aldığım Sistemi İade Etmeli Miyim.

Artık OEM sistemlerin bir avantajı kalmadı benim gözümde. Emin ol kendin araştırıp toplayarak hem daha güzel parçalar kullanabilirsin hem de istediğin renk ve tasarımda ürünler tercih edebilirsin. Bu fiyatlardan bu OEM sistemlere prim verilmemesi taraftarıyım. Ellerinde kalan parçalarla...
  4. B

Dolandırıcı Güncelleme

Selamlar bilgisayar toplama sezonundayız malum. Mustafa Elyıldırım nam-ı diğer 2. El kralı şahsın güncel mağaza ismi nedir? Uzak durulması gereken mağaza ve satıcı isimleri neler güncel olarak?
  5. B

Kablonet Modem Taşıma

Selamlar Salonumda fiber bağlı bir Kablonet modem kullanıyorum. Bu modemi ve interneti yan odaya taşımak istiyorum Kabloneti arayıp talepte bulunacaktım. Operator yerel elektrikçiler ile görüşür isem daha uygun fiyatlı olacağını söyledi Yerel elektrikçiler ile görüştüm. Kabloneti arayıp...
  6. B

Kayıp 24 Pin Kablosu

MSİ ticket olarak sordum ama bana TRdeki yerel satıcılarla iletisime gecmemi soyledi. Firmalarda da sanmiyorum ki yedek ayni marka model kablo olsun. Laptopa gectim bu elimde fazlalikti satmayi dusunuyordum kablosuz satmak istemedim.
  7. B

Kayıp 24 Pin Kablosu

MSİ A750 GF Gold 80+ psu sahibiyim. 24 pin kablom kayıp. Satılır mı orijinal? Ya da başka marka model hangi kabloyu kullanabilirim?
  8. Frost Commander 140 Hava Soğutucu

Comment by 'BakiMert' on the classified ad 'Frost Commander 140 Hava Soğutucu'

Merhaba Satılık ama fiyat son. Sıfırı 4000 TL şuan
  9. B

Çözüldü✓ 4 Özellikte Kasa Arıyorum

Merhabalar Akvaryum Back Connect E-ATX Beyaz Bu 4 temel özelliğe sahip bir kasa arıyorum. Beyaz olması, devasa hacimli, Back Connect uygun ve Akvaryum model camlı bir kasaya ihtiyacım var Fiyat olarak makul olanlar öncelikli marka model takıntım yoktur. Şimdiden herkese teşekkürler
  10. Frost Commander 140 Hava Soğutucu

Reply to question by 'BakiMert' on the classified ad 'Frost Commander 140 Hava Soğutucu'

Dostum zaten pazarlık olmasın diye 1500 yazdım. Daha kaça bırakabilirim anlamıyorum. 0 fiyatı 3800 TL. %65 aşağısına yazmışım. 500 liraya veririm havale sonrası
  11. DDR5 CL30 16*2 - 32 GB Ram

Comment by 'BakiMert' on the classified ad 'DDR5 CL30 16*2 - 32 GB Ram'

Garanti yok son fiyat
  12. B

Yeni Bilgisayar Vs Elimdeki Parçaları Birleştirmek

Selamlar arkadaşlar. Uzun süredir buralardayım ama yeni üye oldum sizlere bir konuda danışacağım. 30+ Yaşında bir öğretmenim. Çocukluğumdan beri oyun oynarım. Hala devam ediyorum oynamaya. Muhtemelen ileride de devam edeceğim Son 5 yıldır sürekli masaüstü bilgisayar toplayıp bozuyorum. Hazır...
  13. Frost Commander 140 Hava Soğutucu
    Closed

Satılık Frost Commander 140 Hava Soğutucu

Frost Commander 140 Black – Güçlü Soğutma, Sessiz Çalışma, Şık Tasarım Ürün durumu: Temiz, sorunsuz Kullanım: Ev ortamı, sigarasız Renk: Siyah Tip: Hava soğutma (Dual Tower) Fan: 140mm yüksek statik basınç fan Tüm parçaları eksiksiz hazır. 1 ay kullandım. Bolu elden teslim ya da havale...
    1,500.00 TRY
  14. Oyuncu Kasası Full Parça

Satılık Oyuncu Kasası Full Parça

Be Quiet! Pure Base 500DX BGW37 – Üst Düzey Hava Akışı ve Premium Kasa Tüm parçaları eksiksiz. RGB ışıkları çalışıyor. Kontrol edip test edip alabilirsiniz. Bolu içi elden teslim. Havale sonrası kargo.
    2,500.00 TRY
  15. DDR5 CL30 16*2 - 32 GB Ram
    Satılmış

Satılık DDR5 CL30 16*2 - 32 GB Ram

Patriot Viper Venom 16GB*2 6000MHz CL30 DDR5 RAM 2024 kasım indirimlerinden almıştım. 3 ay kullandım sonrasında kutusunda muhafa ettim duruyor.Deneyip test edip alabilirsiniz. Bolu içi elden teslim ya da havale sonrası kargoya verebilirim
    15,000.00 TRY
  16. MSİ A750 GF 80+ Gold PSU
    Closed

Satılık MSİ A750 GF 80+ Gold PSU

2024 Kasım indirimlerinde almıştım. 2 ay civarı kullandım o günden beri kutusunda. Tüm kablo ve parçaları mevcut. Deneyip test edip alabilirsiniz. Bolu içi elden teslim ya da havale sonrası kargoya verebilirim
    3,000.00 TRY
Geri