Kayıp 24 Pin Kablosu

BakiMert

80+
Reaksiyon skoru
0
MSİ A750 GF Gold 80+ psu sahibiyim. 24 pin kablom kayıp. Satılır mı orijinal? Ya da başka marka model hangi kabloyu kullanabilirim?

büyün 24 pinler uyacaktır. Herhangi bir bilgisayarcıdan veya internetten modüler 24 pin kablosu alabilirsin.

MSİ A750 GF Gold 80+ psu sahibiyim. 24 pin kablom kayıp. Satılır mı orijinal? Ya da başka marka model hangi kabloyu kullanabilirim?
Msi türkiye servisini arayıp bi sor belki yollarlar veya satıyorlardır. Yoksa kaliteli olmak koşuluyla her kablonun olması lazım.

1781774277162.webp

Her kablo uyan diyenler neye göre diyiyor merak ediyorum. Ya özel kablo yaptırılacak ya da MSI bir ihtimal size yollayacak. Çok nadir başka bir güç kaynağının kablosu uyabilir pin layout'ları aynıysa.

Alıntıyı görüntüle

Her kablo uyan diyenler neye göre diyiyor merak ediyorum. Ya özel kablo yaptırılacak ya da MSI bir ihtimal size yollayacak. Çok nadir başka bir güç kaynağının kablosu uyabilir pin layout'ları aynıysa.
Doğru bilgi bu hocam. İstanbul tarafındaysanız bilgisayar Modifiyesi diye bir dükkan var Maltepe Dr Süleyman abi o oem kablo yapıyor. Neyi nereye takacağını bilmez sen söylersin yapar ama. Fizyoterapistin selamı var de indirim yapar

MSI'DAN isteyin, başka firmanın ürününü kullanmayın. Markayı geçtim model bile farkedebilir. Uyumluluk önemli. yoksa sistemine zarar verme ihtimalin var.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
MSİ ticket olarak sordum ama bana TRdeki yerel satıcılarla iletisime gecmemi soyledi. Firmalarda da sanmiyorum ki yedek ayni marka model kablo olsun.

Laptopa gectim bu elimde fazlalikti satmayi dusunuyordum kablosuz satmak istemedim.

Geri