Hocam sallanma için ciddi itmek/vurmak lazım, o kadar aşırı bir sallanma değil ama oyuncuları ne kadar rahatsız eder bilemiyorum. Bende NB H100 monitör...
Hocam kurulumu yaptım, bence bu fiyata iyi. Çok sessiz şekilde yükselip alçalıyor. 3 ayrı yüksekliği hafızaya alabiliyorsunuz. Sadece masanın üst tahtasını...
Bugün geldi hocam, kutulama süper. Her parçayı ayrı ayrı sünger içerisine koymuşlar kutusunda. Malzeme de gayet iyi ve ağır hissettirdi fiyatına göre...
Trendyol Link
Dostlar selam, benzer konu başlığı göremedim, ben açayım dedim. Bu tip elektrikli, yükseltilebilir masalar genelde 13-15000 civarından...
Yeterli mesaj sayım olmadığı için konu açamadım sıcak fırsatlarda. Şu anakart 3650TL'ye geliyor, mantıklı mı dostlar AM5 için?
ASUS PRIME B840M-K AMD B840...
Bu tip koltukların omuz kısımlarının öne doğru çıkacak şekilde tasarlanmasını anlayamıyorum, sizi rahatsız etmiyor mu dostlar o kısımlar? Ben başka bilinen...
Yapınca bozulmamıştır. Zaten bozuktur, onu ortaya çıkarmıştır. Furmark testi kartı "sınırlarında" çalıştırır. Ki bu sınırlar zaten o kartın hiçbir hasar...
Herkese aynı kod verilmiş dostlar. Minimum satınalma 2 adet seçilebiliyordu ben aldığımda, ikisine de aynı kodu verdi. Siparişteki ürünler teslim edildi...