rgnzn isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ Twisted Minds Tm-Paradox120-B Oyuncu Masası - Siyah - 6771tl

Hocam sallanma için ciddi itmek/vurmak lazım, o kadar aşırı bir sallanma değil ama oyuncuları ne kadar rahatsız eder bilemiyorum. Bende NB H100 monitör koluna bağlı 24 inç monitör takılı. Masayı sallayınca 2 kez falan sallanıp/esneyip hemen duruyor ekran. Mouse'u koldan hareket ettirince de çok...
  2. R

Hocam kurulumu yaptım, bence bu fiyata iyi. Çok sessiz şekilde yükselip alçalıyor. 3 ayrı yüksekliği hafızaya alabiliyorsunuz. Sadece masanın üst tahtasını monte ederken yere ters koyunca yerde toz tanesi çizmiş masa yüzeyini 2-3 cm kadar. Siyah renk almıştım, çizik hafif grimsi şekilde belli...
  3. R

Bugün geldi hocam, kutulama süper. Her parçayı ayrı ayrı sünger içerisine koymuşlar kutusunda. Malzeme de gayet iyi ve ağır hissettirdi fiyatına göre. Kurulumu henüz yapmadım, sadece kutuyu açtım eksik gedik var mı diye. Elektriksel durumunu ve çalışmasını test etmedim ama motorunu ve kontrol...
  4. R

Trendyol Link Dostlar selam, benzer konu başlığı göremedim, ben açayım dedim. Bu tip elektrikli, yükseltilebilir masalar genelde 13-15000 civarından başlayınca paylaşmak istedim. Belki uygun bulanlar olabilir. Ben bir adet aldım ayakta da bilgisayar kullanabilmek için. Deneceyeceğiz bakalım...
  5. R

🔥İndirim Scythe Mugen 6 Dual Fan İşlemci Soğutucu 2.499 TL

Yeterli mesaj sayım olmadığı için konu açamadım sıcak fırsatlarda. Şu anakart 3650TL'ye geliyor, mantıklı mı dostlar AM5 için? ASUS PRIME B840M-K AMD B840 AM5 DDR5 8000 HDMI ÇİFT M2 USB3.2 AURA RGB 2.5GBİT LAN MATX 8+2+1 GÜÇ AŞAMALARI ASUS 5X PROTECTION I...
  6. R

🔥İndirim Titanseat Beast Koltuk 6.899tl🔥 - İş Bankası Kampanya

Bu tip koltukların omuz kısımlarının öne doğru çıkacak şekilde tasarlanmasını anlayamıyorum, sizi rahatsız etmiyor mu dostlar o kısımlar? Ben başka bilinen bir marka alıp iade etmek zorunda kaldım. Omuzları ve sırtı tam arkaya yaslayamadım öne gelen kanat gibi yapılar yüzünden. Sonra bir iki...
  7. R

🔥İndirim Windows 11 Pro Lisans Anahtarı 5 TL

Herkese aynı kod verilmiş dostlar. Minimum satınalma 2 adet seçilebiliyordu ben aldığımda, ikisine de aynı kodu verdi. Siparişteki ürünler teslim edildi göründü. Eksik ürün var talebi açmayı denedim, 15 günlük iade süreniz dolduğu için işleminize devam edilemiyor dedi. Windows 11 Home vardı...
Geri