🔥İndirim Gıgabyte RTX 5090 Aorus Master Ice 384.990,00tl 6-9 Taksit Mevcut

Çekemedik be hocam 😢 zaten Ben istemem 500w çeken kart benim hosuma low power sistemler gidiyor

kim niye 6 yıllık karta 50 bin verir onu da anlamıyorum.
yapay zeka dil modellerini çalıştırmak için veriliyor 5080nin sırf vram yüzünden çalıştıramadığı dil modellerini 3090 çalıştırıyor bu yüzden 50k vermek mantıklı geliyor insanlara

Tüh ya bitmemiş stok

Konudan bağımsız neymiş bu Paraf kart ya herkes buna yapıyor en cok taksiti

Şaka mısın sen neyini sıcak fırsat diye burada paylaşıyorsun ironi mi yapıyorsun anormal bile diyemeyeceğimiz seviyeyi aşmış olan bir ekran kartının burada sıcak fırsat adı altında paylaşım yapılması senin de anormal bir insan olduğunu gösteriyor. Firmalar da buraları takip ediyor bakın bu fiyata sıcak fırsat açmışlar forumlarda diye bu fiyatları artık normal hale getiriyorlar.

yapay zeka dil modellerini çalıştırmak için veriliyor 5080nin sırf vram yüzünden çalıştıramadığı dil modellerini 3090 çalıştırıyor bu yüzden 50k vermek mantıklı geliyor insanlara
Taki orada bir vram hatası görene kadar. Bir anda minumum 10k 20k lık olma keyfi.

ben cuma günü 170 bine 94 model otomatik honda civic satıyorum rtx 5090 ile takas da olabilirmiş :D

Taki orada bir vram hatası görene kadar. Bir anda minumum 10k 20k lık olma keyfi.
Hocam bildiğim kadarıyla yerelde yapay zeka çalıştırırken ekran kartları oyunlara göre daha az yoruluyor ve daha az ısınıyor. Asus X570 anakart üzerinde 2 adet arc b580'de LM Studio ile bazı modelleri çalıştırıyorum, çalışma anında 50-55 arası derecelerde dolanıyor kartlar. Yani önceden bir arıza vs yoksa oyunlara göre daha güvenli bir çalışma şekli yapay zeka kullanımı sanki.

bu 50k ya satılmayacağı anlamına gelmiyor işte herkes satın aldığı için bu fiyat
not: geçtiğimiz 6 ayda 8 tane 3090 sattım 42k ile 54k arası fiyatlara marka model göre kapış kapış gidiyor pazarlık bile yapmıyorlar.

Şaka mısın sen neyini sıcak fırsat diye burada paylaşıyorsun ironi mi yapıyorsun anormal bile diyemeyeceğimiz seviyeyi aşmış olan bir ekran kartının burada sıcak fırsat adı altında paylaşım yapılması senin de anormal bir insan olduğunu gösteriyor. Firmalar da buraları takip ediyor bakın bu fiyata sıcak fırsat açmışlar forumlarda diye bu fiyatları artık normal hale getiriyorlar.

rakibi

sıcak fırsatlar kategorisinin en antipatik adamı :D
1791292207447.webp

unutmuşum 3 lü troll çetesini engellemeyi k.b

şirketi olmayıp bu kartı alanlar ne yapıyor acaba ciddi anlamda merak ediyorum, soru sormak için değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,861
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri