Şarjlı matkapla işim vardi peder beyde evde yokken video izleyerek yapiyordum ucuna bi tanesini takmaya calişirken sıkıştı yanlış bi sey soktum galiba...
Bende kırmızı olan var. Vatan'dan almıştım geçen ay. Yanına aynı model alayım dedim uyumlu olsun diye fakat siyah olan bi 400tl falan daha ucuz. Kırmızının...
Beyler malum haziran ayındayız okullar falanda bitecek yaz da geldi... Acaba indirim olur mu yakın zamanda ssd, ram, mouse gibi parçalarda indirim olur mu...
Feazon f1 650w kasa ve msi b550m pro vdh kullaniyorum. Montaji kendim yapiyorum. Kasada reset tuşu var falat oraya led sw bağlamışlar. Bu led sw'yi nereye...
Hocam ben bunu itopya'dan almak gibi bir hata yaptım. Normalde çoğu firmada ayni gün kargoya verilirken itopya bana 3 iş gunu içinde verilir dedi. Yarin...
Dostlar 2. El ram almayı düşünüyorum. Ramin bozuk olup olmadiğini nasil test edebilirim? Paramguvende ile alsam bile test edeceğim pc olmayacaği için bunun...
Maymundan 2 gun once doğduğum için hala cevap yazma isini beceremedim. Hocam butce 45k demişsin. Tavsiyem guncel sistemini de sat ve uzerine ekleyip...