emirozturkk isimli üyenin son içerikleri

1. E

Reset Sw Yerinde Led Sw Var

Sorun olur mu ki hocam? Şimdilik takmicam ilerde takarim bir bilgisayarciya da danisip. Tesekkurler yardim icin
  2. E

Reset Sw Yerinde Led Sw Var

Feazon f1 650w kasa ve msi b550m pro vdh kullaniyorum. Montaji kendim yapiyorum. Kasada reset tuşu var falat oraya led sw bağlamışlar. Bu led sw'yi nereye takicam?
  3. E

❌İndirim Bitti! Msı B550m Pro-Vdh Amd B550 Soket Am4 Ddr4 4400(O.C.) M.2 Anakart 3.799tl

Hocam ben bunu itopya'dan almak gibi bir hata yaptım. Normalde çoğu firmada ayni gün kargoya verilirken itopya bana 3 iş gunu içinde verilir dedi. Yarin tatil, bayram da var haftaya. Itopya'nın çalıştığı firma cumartesi getirir mi meçhul. Napmaliyim acaba siparişi iptal edip vatandan mi versem?
  4. E

2. El Ram Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Dostlar 2. El ram almayı düşünüyorum. Ramin bozuk olup olmadiğini nasil test edebilirim? Paramguvende ile alsam bile test edeceğim pc olmayacaği için bunun garanti yöntemi var mıdır? Mesela çalışıp çalışmadığını test etmek için çalışırken video at desem pcye takılan model ile bana satılan...
  5. E

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

2. Eldeki fahiş fiyatlari, alsatçıları gorup size elinizdekileri hizli hizli sattırmaya da çalışıyor olabilirim. Bizim yahudiliktir maalesef.
  6. E

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

Maymundan 2 gun once doğduğum için hala cevap yazma isini beceremedim. Hocam butce 45k demişsin. Tavsiyem guncel sistemini de sat ve uzerine ekleyip 9070/xtli veya 5070li bi oem pakete falan bak veya direkt toplayadabilirsin, indirimde guzel parçalar düşürürsen. Yorumlarda 3 ay sonra ddr5e...
  7. E

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

ddr4 ve ddr5 ramlerde indirim
  8. E

2. El İşlemci piyasasının korkunçluk :)

Birkaç gündür 2. el parçalara bakıyorum uyguna 2. el bulursam alırım v.s. diye. Ekran kartı piyasası (özellikle nvdia) yeterince kafayı yemiş durumdayken AMD işlemcilerinin çılgın fiyatları beni şok ediyor. Şu an da 2. el R5 5600x'e adamlar 6000 6500 arası yazmışlar en uygun 5.5k falan, ki yok...
  9. E

Jbl Kulaklığımın Kutusu Yok Garantiye Gider Mi?

Hocam elimde online fatura var. Ürünü hepsiburada üzerinden almıştım, online faturası duruyor. Herhangibi bir sıkıntı olmaz değil mi?
  10. E

Jbl Kulaklığımın Kutusu Yok Garantiye Gider Mi?

Selamlar, kardeşime doğum günü hediyesi olarak yaklaşık 1 yıl önce JBL Tune 510BT kulaklık almıştım. Üründe sonradan bir arıza oluştu ve garantiye göndermek istiyorum. Ancak kutusu ve içindeki belgeleri evdekiler atmış(porselen takımının kutusunu hala saklıyorlar). Elimde sadece online fatura...
  11. E

R5 7600 dahili gpusu nasıl

Beyler selamun aleykum, butce kısıtlı o yuzden ekran kartını sonra alsam r5 7600 ile idare etsem diye düşünüyorum. Ağustos sonu gibi ekran kartı alırım. Sadece Valorant ve cs oynarim gibi. İki oyunu da 1280x960 4:3'te oynuyorum. Yazin idare etse yeter diye dusunuyorum. Forumda biri valoda 80-144...
  12. E

Öneri ASROCK B850M-X WIFI R2.0 8200MHz(OC)

Beyler bu 6bin tl civarına düşüyor sepete eklediğinde. Fiyati nasil bunun? Ne onerirsiniz 4-6 arasina? Teşekkürler. ASROCK B850M-X WIFI R2.0 8200MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 USB 3.2 HDMI mATX Anakart | ITOPYA https://share.google/PrOhxkKXvis8rypQK
  13. E

Colorful rtx 3050li sistem mi yoksa asus'un rtx 3050li sistemi mi?

Düşüneceğim ama fiyati bayaği aşicak bilmiyorum hocam. Tavsiye sisteminiz varsa atabilir misiniz
  14. E

Hocam bende oyle dusunuyorum ama çok aşiyor butceyi ya. Zaten 16 17den 20ye ciktik bi de 25lere çikmak gerekecek. Sistemde bulamiyorum... 1740646113 Düşüneceğim ama fiyati bayaği aşicak bilmiyorum hocam. Tavsiye sisteminiz varsa atabilir misiniz
  15. E

Beyler kuzenim pc alcaktı bende ince hesaptan sistemlere bakıyorum. Şu anlık iki sistem arasında kaldım. 1. Sistemde: ASUS DUAL-RTX3050-O6G ekran kartı, i5 12400f işlemci ve 16gb 2x8 3200mhz ram var. Sistem linki: https://www.incehesap.com/slate-pro-3050-v2-tavsiye-sistem-fiyati-46590/#tabs 2...
Geri