picky audio iyi değil
bu kral test ediyor ama şöyle bir durum var 6 aydan beri airpods 3-4 firmware güncellemesi aldı, ANCsi çok daha iyi bir hale geldi...
Bu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye...
çoğu kişinin işini gördüğü noktada air alınır, pro alan kişinin ona uygun bir uğraşısı vardır ve uğraşılar da genelde 16 üzeri ister. 16 ramli macbook pro...
%10 %15 zam gelecek diyorlar yurtdışında amd ekran kartlarına, ona göre davranın. bundan bir sene önce tepe modeller 32-35 arası giderken gaming gecesi ve...
Hem ingilizce bilmiyorsun hem de biliyormuş gibi davranıp insanları yanlış yönlendiriyorsun. Aaron'a sordum cevap bekliyorum, gelen cevabı kullandığın yapay...
Ne anlatıyorsun anlamıyorum? Yazdıklarımın hangisinden videolarını izlemediğimi çıkardın? Buraya ses kalitesi diye ANC, mikrofon testini atıp şu türe göre...
onda da ses kalitesi yok, mic ve anc puanlaması var, bir de teknik özelliklerden bahsedilmiş :kekw:
1785844852
Listenin hiçbir yerinde ses kalitesinden ve...