Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

amazon depoya 50den s26 düşüyor istersen ona bir bak
  2. A

verme boşver alacağın ikinci el temiz s24'ten bir farkı yok
  3. A

🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

picky audio iyi değil bu kral test ediyor ama şöyle bir durum var 6 aydan beri airpods 3-4 firmware güncellemesi aldı, ANCsi çok daha iyi bir hale geldi. 1786034807 huawei'ye kötülük yapmışsın, iphonelar LDAC desteklemiyor AAC var sadece. 1786034869 iphone kullanıyorsanız airpodsta kalın...
  4. A

🔥İndirim Huawei Freebuds Pro 5 7900₺

neyde test ettin? :kizginpeepo:
  5. A

Bu arada Samsung tarafında sevdiğim olay şu ben gidip s22-s23 alsam da bir şey değişmiyor daha ucuza daha kaliteli bir şey almış oluyorum orta seviye androidlere göre :kekw: Hem de ekran kalitesi, kameralar falan da güncel modellere göre hemen hemen aynı. Sadece işlemciden yana biraz geride...
  6. A

🔥İndirim Seher Yıldızı 12 Atlet 520 TL

linkte tutkular da var gri ribana tutku aşırı iyi kullanıyorum, don da artık size kalmış malım meydan da olsun diyorsanız havlu bel boxer 10 numara.
  7. A

🔥İndirim 88029 TL Macbook Pro Mde14tu/A M5 16gb-1tb Vatan 24 GB 98k

çoğu kişinin işini gördüğü noktada air alınır, pro alan kişinin ona uygun bir uğraşısı vardır ve uğraşılar da genelde 16 üzeri ister. 16 ramli macbook pro alınmaz dediği gibi, 10 daha verilip 24 alınması daha iyi.
  8. A

her telefonda demedim, her telefona olsaydı note 7 gibi toplatırlardı
  9. A

🔥İndirim Apple iPhone 15 128gb 39.729,13 TL Peşin Fiyata 6 Ay Taksit ( Yenilenmiş )

13 mini yenilenmiş almıştım, cihazın değişmeyeni yoktu üstüne üstlük kamera lenslerinde buğu/leke vardı :kekw:
  10. A

bunun lens kapakları düşmüyor muydu?
  11. A

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

%10 %15 zam gelecek diyorlar yurtdışında amd ekran kartlarına, ona göre davranın. bundan bir sene önce tepe modeller 32-35 arası giderken gaming gecesi ve web özelde "düşecekler, ya seve seve ya da..." diye takılıyordu pek çok kişi, sonuç malum. geçen senenin kampanyalı fiyatlarından amazon...
  12. A

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Hem ingilizce bilmiyorsun hem de biliyormuş gibi davranıp insanları yanlış yönlendiriyorsun. Aaron'a sordum cevap bekliyorum, gelen cevabı kullandığın yapay zekaya atıp çevirtirsin, neymiş ne değilmiş anlarsın.
  13. A

Yahu hala aynı şeyi söylüyorsun. Bir sürü şey yazıyorsun ama boşa yazıyorsun. Anlamadığın şey şu; linkini verdiğin sheets'de adam ANC ve gürültülü ortamlardaki performansa dair bilgi vermiş. Tablonun hemen altında "Click here for Aaron's Recommended Earbuds for Best Sound, Noise Canceling and...
  14. A

Ne anlatıyorsun anlamıyorum? Yazdıklarımın hangisinden videolarını izlemediğimi çıkardın? Buraya ses kalitesi diye ANC, mikrofon testini atıp şu türe göre şöyle böyle önerilmiş, liste oluşturulmuş yazmışsın. Bu hatanı belirtiyorum, kabullenmek yerine hala üsteliyorsun. Ve bu konuda insanlara...
  15. A

onda da ses kalitesi yok, mic ve anc puanlaması var, bir de teknik özelliklerden bahsedilmiş :kekw: 1785844852 Listenin hiçbir yerinde ses kalitesinden ve detaylı bir şekilde hangi kulaklık hangi türe göre gider diye bahsedilmemiş. Attığınız liste mikrofon kalitesi ve ANC için.
  16. A

Tamam işte, mikrofunun gürültülü ortamda nasıl davrandığını belirterek sınıflara ayırmış. S olarak sınıflandırılanlar karşı tarafa gür bir şekilde sesi filtrelemeden temiz bir şekilde aktarmış ve arka plan sesini geçirmemiş. A: gür fakat sesi hafif boğuk olarak aktarmış, arka plan sesini...
  17. A

Atılan liste ses kalitesi değil, mikrofonun gürültülü ortamlardaki performansına dair. Aaron's Best TWS Microphone Pickup Rankings (Extremely noisy conditions) zaten belgenin başlığında yazıyor. Bahsettiğin kulaklık ve listedeki mantıklı sıralamada üst sıralara oynayan kulaklıklar, Aaron'un ses...
  18. A

https://tr.nothing.tech/products/ear-3a?Colour=White Yakında TR pazarına da gelir. Fiyatı 99 dolar tahminim 4800-4900 civarına çıkar, Nothing ürünleri öyle fahiş fiyattan satılmıyor TR'de, distrübitörü zaman zaman yurtdışından ucuza satıyor. Ear 3'ün mikrofonlu kutusu bunda da var, ANC'si ear...
  19. A

Aaron ve This is tech today, güzel incelemeler yayınlayan fakat sponsorlu incelemelerinde saçmalayan iki youtuber. Listenin en tepesine yapıştırıp Sony, Samsung ve Apple ile kıyasladıkları Liberty Pro incelemelerinde(soundcore hariç kıyaslamadaki çoğu kulaklık elimin altında bulunuyor) rakip...
  20. A

❌İndirim Bitti! Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 6400mt/S Cl32 Ram- 18200 TL

İş öyle bir hale geldi ki elemanlar lidyalılar öncesi al şu tavuğu ver şu mercimeği moduna geçtiler. SK Hynix'den HBM karşılığında Nvidia, SK Hynix'e gpu verdi :kekw: Herkesin yere göğe sığdıramadığı CXMT, yield oranı düşük olduğundan diğer üç firmadan daha pahalıya dram satıyor.
Geri