Ashandarei isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Air-256-teknolojisine/dp/B0FQFGDFD5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&m=A215JX4S9CANSO&s=warehouse-deals&sr=8-3&srs=44219324031 72'den geldi bilmem isteyen var mı
  2. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

claude'u planaıyıcı, deepseek veya kimi kod için kullanmak en iyisi, opencode üzerinden.
  3. A

zaten kimse 18 ay 100 lira demedi kimse, google'ın modelleriyle çok küçük seanslarda küçük proje için girişilir, çok halüsinasyon görüyor, saçma sapan işler yapıyor.
  4. A

hindistan'da jio operatörüne kampanya yapıyorlar, elemanlar da kodları satıyor.
  5. A

gemini kod için kullanacaksanız yol yakınken vazgeçin, kimi var, deepseek var, glm var.
  6. A

Aldım ben de çok sağ ol
  7. A

televizyonları almamak en iyisi, yetkili servis garanti vermiyor kutusu açıldığı için.
  8. A

🔥İndirim Ankara-Budapeste Gidiş Dönüş Uçak Bileti 4 Bin ₺!

japonya'yı min 23'e gördüm, ama japonya'ya varırsanız oradan çevre ülkelere yurtiçiyle ya aynı ya da daha ucuza uçarsınız.
  9. A

🔥İndirim İstanbul-Paris Gidiş Dönüş Uçak Bileti 6852₺!

vize alırken iyi şanslar :peeposad:
  10. A

🔥İndirim Ray-Ban Gözlüklerinde %45'e Varan İndirimler 🔥

bu gözlüğü küçük bir şehirdeki atasun optik'ten 3 küsüre mi ne aldım geçen sene mart gibi :kekw: O zamandan beri dolar 37'den 47'ye çıktı. indirim falan yok gibi.
  11. A

şu anda telegramdan mesaj yolluyor, sana özel. cookielere vs takılmamak için test ediyorum, 1 hafta 10 gün test ederim. telefon için optimize etmem lazım. misal atıyorum ürün gelmediğini bildiğimiz saatlerde 10dkda bir tarama, en sık gelen saatlerde tarama yoğunluğu artırma vs. çünkü dakikada...
  12. A

Açık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacak :kekw: Fiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor :peped: Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar. 1784190101...
  13. A

Kingston Beast Rgb 32gb Ddr5 5600mt/S Cl36 Ram Kit (2x16gb) 22819₺ Amazon

noktayı yanlış yere koymuşlar, ikilerin arasına koysunlar 10 tane alayım :peepo2:
Geri