Ashandarei isimli üyenin son içerikleri

1. A

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

seninkisi fiyat hatası, eğer ithal edilen tarih ram fiyatlarının yükseldiği dönemden önceyse, 2 liraya aldığı malı 3e satarken birden 12ye satmaya başlamadılarsa haklısın ama öyle olduğunu zannetmiyorum.
  2. A

❌İndirim Bitti! Netsipariş firması avantajlı ürünler

import tarihini paylaşsınlar ona göre insanlar iptal eder yoksa şu fiyatlar kasım fiyatları, kasımda da mı millet birbirini yiyordu :D
  3. A

❌İndirim Bitti! Stanley 2.3 lt classic termos 2034 TL (Amazon seri biter)

700ml daha olsaymış 3lük kola koyardım :peeposad:
  4. A

🔥İndirim MediaMarkt Tıraş makinelerinde indirim

indirim göremedim, wahllar amazon'dan pahalı.
  5. A

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

datsun 620 pickup diyor ürün resminde
  6. A

aman yayma buraya da dadanacaklar, sonra düştüğünü bile göremeyeceksin :kekw:
  7. A

müşteri hizmetleriyle konuşanlara yollanmış o ekran kartı.
  8. A

VATAN TABLET YÜZDE 5 İNDİRİM KODU

dediğin tablet trendyolda 8300
  9. A

Purina Pro Plan Sterilised Yaş Kedi Maması 85 Gram 24 Adet 978,52TL

dişi olan yiyince içine bir şey kaçmış gibi duvara tırmanıyor :kekw: yorulunca sıkıntı yok
  10. A

Purina Pro Plan Sterilised Yaş Kedi Maması 85 Gram 24 Adet 978,52TL

sonra hayvan duvara tırmansın hormonlu tavuk yüzünden :kekw: kısırlaştırılmış konservesi bu, hayvan kısırsa az verin yediklerinizden. her şeye basıyorlar hormonu. kısır erkek kedim var, bir hafta maması gelmedi, yediğimden verdim hayvan dişi kedinin peşinden ayrılmak bilmedi, yastığa, yorgana...
  11. A

Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

dolu dolu da yani o paraya telefon :kizginpeepo: fakat almak isteyen için iyi indirim var gibi.
  12. A

🔥İndirim Xiaomi G Pro 27i P27QBA-RGPGL 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü 17.599TL

Bunların glossy miniled 2k üzeri local dimming olanları var çinde, bir türlü globale gelmediler. Oledi donunda sallar :kizginpeepo:
  13. A

❌İndirim Bitti! İntersport İndirimli Ayakkabılar

surge 3'ü 990'a almıştım yazın indirimlerde, çorap gibi ayakkabı, çok rahat. tam spor yapılırken kullanılacak ayakkabı.
Geri