https://www.amazon.com.tr/Apple-iPhone-Air-256-teknolojisine/dp/B0FQFGDFD5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&m=A215JX4S9CANSO&s=warehouse-deals&sr=8-3&srs=44219324031 72'den geldi bilmem isteyen var mı
zaten kimse 18 ay 100 lira demedi kimse, google'ın modelleriyle çok küçük seanslarda küçük proje için girişilir, çok halüsinasyon görüyor, saçma sapan işler yapıyor.
bu gözlüğü küçük bir şehirdeki atasun optik'ten 3 küsüre mi ne aldım geçen sene mart gibi :kekw: O zamandan beri dolar 37'den 47'ye çıktı. indirim falan yok gibi.
şu anda telegramdan mesaj yolluyor, sana özel. cookielere vs takılmamak için test ediyorum, 1 hafta 10 gün test ederim. telefon için optimize etmem lazım. misal atıyorum ürün gelmediğini bildiğimiz saatlerde 10dkda bir tarama, en sık gelen saatlerde tarama yoğunluğu artırma vs. çünkü dakikada...
Açık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacak :kekw: Fiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor :peped: Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar.
1784190101...