Ashandarei isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Anc Özelliği Olan Kulaklık

bütçen ne?
  2. A

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Anadolu irfanı amazona sıçramış diyebilir miyiz öyleyse?
  3. A

❌İndirim Bitti! Mac Mini M4 32.999tl (Zam Öncesi Fiyatı) Peşin Fiyatına 3/4 Taksit

depodan ucuza yakalarsan gönül rahatlığıyla alabilirsin, ben aldım ve 1.5 senedir kullanıyorum.
  4. A

yeni gibi geliyor, ama ufak tefek kozmetik sorun olabilir, sırf sorun çıkarsa %10luk geri ödemeyi almayın diye o şekilde listeliyorlar.
  5. A

uzun süre depoda bekleyen ürünler oluyor, tanıdığa depodan bir ürün almıştık, temmuzda etkinleştirilmiş kasımda depoda satıldı.
  6. A

airpods 4'te nozzle olmadığı ve kulak içine iyice girip kulaklık ucuyla seallamadığı için bass yok denilecek kadar az. muhtemelen v shape seviyorsunuz. 1779535344 airpods pro 3 AAC kodeğini kullanıyor, buds 4 pro aptx ve SSC destekliyor. yani airpods pro 3 ile lossless müzik dinleyemezsiniz...
  7. A

Amazon İndirim Kodları

yine geçmiyor :D
  8. A

çünkü macbooklar ppi düşük monitörlerde tatmin edici görüntü veremiyor, betterdisplayi tavsiye edecektim. Ama dediğiniz gibiyse küçük gelmiş olabilir, belki 16 inç ileride düşünürsünüz.
  9. A

monitöre mi bağlı yoksa macbook pronun kendi ekranında mı alışamadınız
  10. A

❌İndirim Bitti! Kingston Ddr5 32gb(2x16gb) Beast 5200 Mhz Cl36 Ram 15,999tl

cxmt sayesinde 2027 civarı düzeleceği söyleniyor tabii ne hızla düzelir kestirmek güç.
  11. A

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

streaming service olarak arıyorsanız Qobuz öneririm. Maliyetini karşılayamam derseniz Qobuz'dan şarkıları çekmenin yolu mevcut.
  12. A

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

zaten ben onu anlatıyorum, adam stüdyo kalitesindeki ses dosyasını nasıl bir teknoloji kullanırsa kullansın eğer parçada mixingi yapan ses mühendisi yeteri kadar headroom bırakmadıysa compress edilince kayıp oluyor, clipping başlıyor. parçada duyman gereken bazı şeyleri duymuyorsun, ot gibi...
  13. A

hocam kusura bakma da kimse 16 bit 48khz master etmiyor, stüdyo kalitesinde sunuyorlar spotify compressliyor, zaten 24 bitlikte headroom varsa clipping olmuyor ama spotifyda resample ettiklerinde zaten sınırdaysa clipping bayramı yaşanıyor, isterseniz kulaklığınızla Peace APO açık bir şekilde...
  14. A

betasında flac verdiğini söylüyorlar, yakında gelir. zaten apple music, qobuz, tidal varken spotify kullanılmaz. çok sıkıştırıyorlar şarkıları, 24 bit dinleyince ulan bu şarkı böyle miydi dedirtiyor.
  15. A

24 bit değil 16 bit, tüm cihazlarda dongle ile UAPP üzerinden halletmezseniz şarkı 24 bit olsa bile 16 bite resample oluyor.
Geri