Valla 55 inçten sonra insan 75 inçlere çıkası geliyor. Bunu duvara asmakta zor olur. Klasik aparatlarda TV'nin arkasına ulaşmakta zor. Şöyle bir şey...
Akbanktan bakıyorsanız orada gözükmüyor. Stablex uygulamasından girip alttan keşfetten girip kampanyalara tıklayınca gözüküyor olması lazım.
1789212482
14...
5000 kota dolmuşmudur acaba? Sormadan direk girdim. 11 bin attım usdt aldım. Belirli varlıklar olduğu yazmadığına göre önemi yok demektir. Param dolar...
Zamanında uygun fiyata 2 tane çekmiştim. Güzel ben beğeniyorum. Monitörün yanlarına koydum. TV yanında da baya iyi olmuştu. Müzik konusunda ben memnunum...
Samsung B650F 3.1 soundbar almıştım. Ben de ikili edifierin bir setini mi alsam diyordum. Muhtemelen onu alsam müzik olarak özellikle daha iyi olacaktı...
Bizim salon 20 metre kareydi diye hatırlıyorum. Emin olun Zamanla o büyüklük bir tık fazla demekten normale belki daha sonra biraz daha büyüğünü mü alsam...
Ben çok memnunum salonum dikdörtgen 22m2 2 küsür metre izleme aşanı var 65 gayet yeterli hatta bi tık büyük bile kalıyor . Benim tek sıkıntım akıllı kumanda...
Memnun musunuz? 1 2 olumsuz yorum var. Salonlarda artık 65 standart gibi hatta alınabilirse 75 belki daha iyi olabilir tabi çok küçük salonlara değil de...