Şu yurtdışını kapatmaları çok kötü oldu. Zamanında şunu almıştım efsane ürün. Boruit V10. 1000 mah pili var. Keşke daha fazla alsaydım. Çok küçük ama odada...
70x30 bende almıştım bugün geldi. Büyük olan var ama masada daha fazla yer kapladığı için daha kolay kirleniyor doğal olarak. 70x30 ideal gibi oldu şimdi...
[H3 id='Klasse+Pro+70x30+Mouse+Pad+6+farkl+modeli+var+beyaz+olmayan+dier+modeller+de+380+ve+430a+dm.']Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz...
90 40 bende de var. Rekabetçi oyun oynamam o konuda bir şey diyemiyorum. Ama çabuk kirleniyor bunda benim de etkim olabilir :) Ama banyo fayansında sıvı...
Zaten öyle alınmalı. Öyle almayan çok yanlış yapıyor demektir. Hiçbir yerde tüm protein ihtiyacınızı protein tozundan karşılayabilirsiniz diye bir söylem...
Konudan bağımsız proteinocean kendi sitesinde attığım 3 yorumuda karalama ve rakip firma olduğumu iddia ederek yayınlamadı. Üstüne neden yayınlamıyorsunuz...
Zamanında Amazondan uygun fiyata almıştım. Zira mevzusu belliydi ısıtıcı arkasında fan var işte. Philips o zamanlar hype'ı iyi kullandı. 10 bine cihazlarını...