5 doların yanındaki para ekleye sağ tıkalyın, sonra incele deyin. Çıkan kod menüsünden data amount yazan yere 583 yazın. Ve para ekleye tıklayıp ödemeyi...
Vantilatör geldi efsane bir şeymiş. Aşırı uygun fiyata geldi. Çok beğendim. Yalnız görseldeki uygulama görseli yanıltıcı olmuş. Cihazın uygulama desteği...
Direkt alın, bende 362 modeli var bir üst modeli 3700 TL'ye aldım ama o bitti. İnanılmaz iyi bu fiyata. Seneye 7-8k olurlar. Al koy kenara. DC motor olduğu...
Antalyayı bilmem de istanbul için veya neresi olursa olsun belli sıcaklıklara kadar vantilatör kurtarıyor. Biz de klima var çoğu zaman açmıyoruz bile. Tabi...
Uzun süredir fileli kullanıyorum çok memnunum ama kolçaklar tabi patladı. Onları sadece değiştirmeyi düşünüyorum. Kalçamı koyduğum yer halen ilk günkü gibi...
Dayanamadım ben de çektim. Normalde evde flavelin efsane vantilatörü var ama odadan odaya taşımak bile uğraştırıcı olabiliyor. Hem bu daha az yer kaplıyor...
Yazın 502'yi Amazon'da indirimli felan 4.600 e almıştım. Çok başarılı ürün. 1. devirde pervaneden çok, sağa sola çeviren motorun sesi geliyor (rahatsız...