Samsung QLED'lere eşdeğer mi acaba bunlar. Şu an evde 2021 de aldığım Samsung QE55Q70A kullanıyorum. Ama ilk alınca büyük gelen TV zamanla çekiyor :) İnsan...
2 tane stok geldi tekrardan.
Kullandığı panel şu:
https://www.panelook.com/ST7461D03-2_CSOT_75_CELL_parameter_54655.html
Arka aydınlatma ile tümleşik bir...
Teşekkürler haklısın. Biraz araştırınca 34'ün aslında 27 inç ekranın daha geniş versiyonu olduğunu anladım. Bu durumda 32 olan hem yatay hem dikey daha...
Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi mi yoksa Samsung Odyssey G5 G50F 32'' QHD IPS monitör mü? İkisi şu an aynı fiyat. Xiaomi 1500R kavisli. VA ve kontrast...
Fiyat iyi, görüntüsü konusunda ben de başta bunu seçip sonra Lian Li O11 Dynamic Mini V2 düşündüm ama onun fiyatı yüksek. O sanırım daha küçük yada daha...
Koskoca VATAN'sın ya ne parafmış arkadaş yapsana tüm kartlara 6 taksiti parafa özel 9 koy aylardır aynı muhabbet. Tek alışveriş yapabildiğim düzgün yer...
Zamanında Nurus otto basic almıştım. Sonradan fiyatı über yükselmişti. Çok memnunum. Sürekli oturmak omurga ve kalp damar sisteminizin içine ediyor. Yavaş...
2.000 TL'ye Letgodan bundan 1 sene önce ceviz ağacı masa almıştım. Armuttan taşıması ile beraber 3.000 liraya gelmişti. Bu rakamlara masa almak bana göre...
Osesten cipsli bir kere aldım ne berbatmış dedim.
O verdikleri soslar zaten saçma sapan bir şey.
Komagene ile benimde tecrübem aynı oldu. Çok rahatsız etti...