Arama sonuçları: *

1. B

Stablex 10-10 Kampanyası

Halen gelen giden yok 7 nci iş günü galiba bugün. 20 si salı mı yapıyor 14 ncü iş günü yaklaşık o gün herhalde. İlla son güne mi bırakacak bunlar. Bakalım gelecek mi?
  2. B

🔥İndirim Stanley Classic Legendary Vakumlu Termos 1.9 Litre 1.764₺

Decathlonun termosları da gayet iyi. Termos bardağı da müthiş bence. Ayrıca iade konusunda müşteri odaklı oluyorlar genelde.
  3. B

Papara Steam 150 TL'ye Kadar %50 Cashback

Paylaşım için teşekkürler. Faydalandım. Eklenti yüklemiştim ama eklentisiz yapmak da çok kolaymış. 5.9 attım böyle gösterdi.
  4. B

❌İndirim Bitti! Dreo Turbopoly™ 502 Sessiz Ayaklı Vantilatör 3.359,40 TL

Vantilatör geldi efsane bir şeymiş. Aşırı uygun fiyata geldi. Çok beğendim. Yalnız görseldeki uygulama görseli yanıltıcı olmuş. Cihazın uygulama desteği yok. 502S modelinde varmış o destek. O da satılmıyor sanırım. Cihaz çok premium duruyor özellikle fiyatına göre çok başarılı buldum. Çok büyük...
  5. B

Antalyayı bilmem de istanbul için veya neresi olursa olsun belli sıcaklıklara kadar vantilatör kurtarıyor. Biz de klima var çoğu zaman açmıyoruz bile. Tabi antalya 12 ay fırın gibiyse tabi kurtarmaz. Şunda halen indirim devam ediyormuş...
  6. B

Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

Uzun süredir fileli kullanıyorum çok memnunum ama kolçaklar tabi patladı. Onları sadece değiştirmeyi düşünüyorum. Kalçamı koyduğum yer halen ilk günkü gibi. Hiçbir yerinden ses gelmiyor. Sıfır gibi satılan ofis mobilyaları satan bir yerden almıştım. İyi ki deri oyuncu koltuğu almadım. Tamam şık...
  7. B

Dayanamadım ben de çektim. Normalde evde flavelin efsane vantilatörü var ama odadan odaya taşımak bile uğraştırıcı olabiliyor. Hem bu daha az yer kaplıyor gibi. O artık eskisi biraz. Onu salonda bu aldığımı yatak odasında kullanırım. Küçük odamda da xiaominin küçük vantilatörü var ondan aşırı...
  8. B

Bedava. En yakın fiyat 6600 TL. Diğer ucuz ürünlerde de büyük indirim yapılmış.
  9. B

Stablex 10-10 Kampanyası

Anladığım kadarıyla bakiye 10 bin liranın altına inmemeli. İnerse yatırmayacaklardır. Bu demek oluyor ki 10 bin üstü çekilebilir. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. 1790452001 Yatırmazlarsa çekeriz. Akbank üzerinden giriyoruz. Öyle bir şey yaparlarsa tersine reklam yapmış olurlar.
  10. B

Stablex 10-10 Kampanyası

Verdiklerini alamazlar tabi ki. Tuttuğun sürece ve her ay miktarı fark etmeksizin 1 kez al sat yaptıktan sonra her ay 1000 lira geliyormuş diye anladım ben. Katılıp para atıp işlem yaptıktan sonraki 14 iş günü mü yoksa kampanya bitiminden sonraki ayın ilk 14 iş günü mü gönderiliyor onu tam...
  11. B

🔥İndirim MSI Bileşenlerde Hepsiburada Kampanyası 14-21 Eylül

Hangi modeli önerirsin bu fiyatlarda x870e olarak.
  12. B

🔥İndirim MSI Bileşenlerde Hepsiburada Kampanyası 14-21 Eylül

Vatanda bazen şunda iyi indirim görmüştüm. Takip edilebilir belki eğer daha uygunsa. 2000 lira fark var. Tabi beyaz sistem kuracaklar için. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-b850-gaming-plus-max-wifi-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html
  13. B

🔥İndirim Iffalcon 75u85a 75''qd-Miniled 144hz TV Visa Kart ile 52.999 TL🔥🔥🔥

Valla 55 inçten sonra insan 75 inçlere çıkası geliyor. Bunu duvara asmakta zor olur. Klasik aparatlarda TV'nin arkasına ulaşmakta zor. Şöyle bir şey gerekiyor anlaşılan...
  14. B

Stablex 10-10 Kampanyası

https://stablex.com.tr/kampanyalar/10-10-kampanyasi#kampanya-kosullari
  15. B

Stablex 10-10 Kampanyası

Akbanktan bakıyorsanız orada gözükmüyor. Stablex uygulamasından girip alttan keşfetten girip kampanyalara tıklayınca gözüküyor olması lazım. 1789212482 14 15 gün sonra 1000 lira vermezse çekerim paramı.
  16. B

Stablex 10-10 Kampanyası

5000 kota dolmuşmudur acaba? Sormadan direk girdim. 11 bin attım usdt aldım. Belirli varlıklar olduğu yazmadığına göre önemi yok demektir. Param dolar kalsın orada. 11 bine 43.9 TL kesinti yaptı. Her ay ne kadar olduğu önemsiz şekilde 1 kez işlem yapmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Bugün...
  17. B

🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Zamanında uygun fiyata 2 tane çekmiştim. Güzel ben beğeniyorum. Monitörün yanlarına koydum. TV yanında da baya iyi olmuştu. Müzik konusunda ben memnunum. Hifi derdim yok tabi. Şimdi fiyatları uçmuş bu hoparlörlerin. Evde kullanılacak ise tabi onlar yerine konudaki ürün daha iyi olur muhtemelen...
  18. B

🔥İndirim Edifier M60 Kompakt Masaüstü 2.0 Hoparlör 9.130,48 TL

Samsung B650F 3.1 soundbar almıştım. Ben de ikili edifierin bir setini mi alsam diyordum. Muhtemelen onu alsam müzik olarak özellikle daha iyi olacaktı. Ancak subwoofer ayrı almam gerekiyordu ve fiyat daha fazla artıyordu. O yüzden subwooferlı bu soundbarı tercih ettim. Bence apartmanda bile...
  19. B

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Bizim salon 20 metre kareydi diye hatırlıyorum. Emin olun Zamanla o büyüklük bir tık fazla demekten normale belki daha sonra biraz daha büyüğünü mü alsam diye aklınızdan geçirecek noktaya gelecektir :) Teşekkürler. Ben de alırsam belki 65 düşünürüm. TV büyüdükçe daha fazla pikselleşiyor galiba...
  20. B

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Memnun musunuz? 1 2 olumsuz yorum var. Salonlarda artık 65 standart gibi hatta alınabilirse 75 belki daha iyi olabilir tabi çok küçük salonlara değil de. Ortalama 20 25 metre kare için belki. 3 4 metre uzaklıktan. Şu an Samsung QLED 55 var. 2021 de almıştım. Ne zaman monitör veya TV alsam...
Geri