Batina isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

idefix kp40'a yapsa bu indirimi güzel olurdu alırdım.
  2. B

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Uygulamadan ekran görüntüsü aldırmıyor. Başka telden çekip atmaya çalışayım. Zaten kampanya belirli bir müşteri kitlesine yapılmıştır yazıyor. Yani sizde gözükmüyorsa siz dahil değilsiniz bu kampanyaya demektir.
  3. B

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Ben de çıkıyor ama yeni üyeliklerde yazıyor. Tam ne demek istiyor anlamadım. Yeni üyelik açıldığını nereden anlayacak ki? Kampanyaya dahil olan kartlar ile yapacağınız yeni üyeliklerde 40 tl ve üzeri harcamalarınıza harcadığınız kadar bonus verilecektir. Dijital oyun ve müzik platformlarında...
  4. B

Kaynak :) Ekleme yapayım bu 1 sene önce paylaşılmış doğru veya yanlış. 1 sene içinde yazılım güncellemesi ile iyileştirmeler mutlaka olmuştur. Yani buna göre fazla korku yaşamaya gerek yok.
  5. B

1 sene öncekine göre yazılım olarak daha iyileştirilmiş olmalı muhtemelen. Sorunlu ve kötü olacağını zannetmiyorum. Ben alacaktım kararsız kaldım çünkü elimdeki secuzi bile yetiyordu bana. Bugün alacaktım zamlanmış :) Her türlü yeterli benim için.
  6. B

Şunu diyorsun sanırım. Bu arada KP40D diye bir model de çıkartmışlar. [H3 id='BOlumlu+zellikleri+ProsB']Olumlu Özellikleri (Pros)[/H3] Mekanik Optik ABXY Tuşları: Oldukça net (crisp), tatmin edici bir basış hissiyatına sahip ve hızlı. Sertliği Ayarlanabilir Analoklar: Vader 4 Pro modeline...
  7. B

40 daha iyi diyorlar.
  8. B

🔥İndirim Wohler Bilekten Ölçer Dijital Tansiyon Aleti 409 TL (Valo&Lolcülerin Dikkatine)

Yıllardır omronun en basic ürününü kullanıyoruz. Memnunuz. İlk kez öyle bir şey duyuyorum. Kalibrasyon. Şeker aletlerinde sıfırlama gibi şeyler duydum da tansiyon aletinde ihtiyaç duyuluyor mu ki cidden. Kardiyolog söylediyse merak ettim şimdi. Bu arada ben de yüksek tansiyon hastasıyım...
  9. B

Secuzi var ama beyaz sistemime bunlar güzel yakışır. KP40 alasım var.
  10. B

🔥İndirim Klasse Pro 70x30 Mouse Pad White Map Lines 300 TL

90x40 almıştım daha önce ama masayı fazla kapladığı için kolay kirleniyordu. Üzerine ister istemez bir şeyler koyuyorsunuz. Ama kolay yıkanıyor. Sıvı sabun ve ılık suyla ama bazı yerleri tam temizlenmedi gibiydi. Kısa zaman önce bunu aldım. Bu masaya daha iyi oldu. Fazla taşmayınca da...
  11. B

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Q2824/10 1300 TL

10 temmuzda arkadaşım bana atmıştı. Gratis 640 liraya sattı şunu.
  12. B

🔥İndirim 7go 7gmg10 Titreşimli Yüz Masaj Tabancası 149tl

Masaj alınmıştır :)
  13. B

🔥İndirim [Amazon] Ugreen Cat6a Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 10 Metre - 400tl

Kapı arasından geçirmek için alsam mı diyorum ama üzerine basılırsa sıkıntı olabilir gibi ne kadar dayanıklı acaba? Şu an yassı olanı kullanıyorum ama o da dönünce dönme yerlerinden biraz kırılma olabilir endişem var. Aslında kapının çevresinden geçirip hiç üzerine basma durumu olmayacak bir...
  14. B

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 4k Miniled Televizyon 34.999 TL

Bütçe, alan uzaklığı, önceki TV'nin küçük olması gibi etkenler var. Çok küçük bir salon değilse ve bütçe yetiyorsa kesinlikle 65 öneririm ben de. Şu an bizde 55 var. 65 olsun isterdim açıkçası. 46 ekrandan geçtim yaklaşık. Çerçeveler de ince olunca ilk alınca büyük geliyor sonra yıkanınca...
Geri