Batina isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Gratis Old Spice Roll On ve Deodorant İndirimleri

Ben bunları bıraktım artık. Kullandığım bana sır kalsın. Çökersiniz mökersiniz :P
  2. B

❌İndirim Bitti! 🔥Polis El Feneri - Metal Ultra Güçlü Parlak Zoom Mini Boy 148tl🔥🔥

Şu yurtdışını kapatmaları çok kötü oldu. Zamanında şunu almıştım efsane ürün. Boruit V10. 1000 mah pili var. Keşke daha fazla alsaydım. Çok küçük ama odada tavana tutup uzun basıp en güçlü moda alınca ışığı mı açtın diye tepki geliyordu o derece efsane.
  3. B

❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

70x30 bende almıştım bugün geldi. Büyük olan var ama masada daha fazla yer kapladığı için daha kolay kirleniyor doğal olarak. 70x30 ideal gibi oldu şimdi. Aula F75 ve mouse rahat rahat yetiyor.
  4. B

❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

90 40 bende de var. Rekabetçi oyun oynamam o konuda bir şey diyemiyorum. Ama çabuk kirleniyor bunda benim de etkim olabilir :) Ama banyo fayansında sıvı savun deterjan ile yıkadım temizledim kuruttum gayet güzel halen mouse da bir sıkıntı yaşamıyorum. 70 30 alsam mı diye düşünüyorum hem yedek...
  5. B

🔥İndirim Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu 1020 Gr+Creabig Kreatin 120gr+Shaker 2080tl

Zaten öyle alınmalı. Öyle almayan çok yanlış yapıyor demektir. Hiçbir yerde tüm protein ihtiyacınızı protein tozundan karşılayabilirsiniz diye bir söylem duyamazsınız. Yetersiz kalındığında tüketilmesi gereken bir ürün.
  6. B

🔥İndirim Ninja Crispi 4in1 Yağsız Fritöz 7.999,00tl / Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı

Zamanında Amazondan uygun fiyata almıştım. Zira mevzusu belliydi ısıtıcı arkasında fan var işte. Philips o zamanlar hype'ı iyi kullandı. 10 bine cihazlarını satıyorlardı. Tabi ondaki kızak yapısı hiçbir üründe yoktu. Bir de telli yapısı belki bir miktar daha havanın alttan dönmesini sağlıyor...
  7. B

🔥İndirim Ninja Crispi 4in1 Yağsız Fritöz 7.999,00tl / Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı

Airfryer yerine şunun daha kalitelisini yapıp geliştirseler çok daha iyi olurmuş. Airfryerın 2 büyük eksiği var. Birincisi alttan da hava dönüyor diyerek sanki alttan da ısıtıyormuş gibi bahsetmeleri ama öyle bir şey yok. Bir de üst üste gelen besinleri iyi pişiremiyor olması. Yani hem...
  8. B

Vatanda ekran kartlarında sepette %15 indirim

incehesap 2 kez hellhound sattı 31K'dan ama taksit yoktu işte almamıştım. Hepsiburada yakın zamanda visa karta 2K indirim yapmıştı pulse 31K ya geliyordu. 6 taksit olsa tabi daha iyi olurdu ama 3 taksitte hiç yoktan iyidir ve zaten bu fiyatları uzun süredir göremedik. 9070 XT Pulse aldım...
  9. B

Logitech G305 Alınır mı

4 sene önce siyah g305 aldım sorunsuz kulladım. 1 sene önce beyaz aldım şu an kaydırırken atlama yapıyor ve bu kesinlikle donanım sorunu. Desteğe yazdım bakalım işi zora sokacaklar mı? Oyun oynamadığım için hor da kullanmadım. Çift tıklama sorunu oluşmadı bende.
  10. B

DDR 5 Sistem Rastgele Yeniden Başlatılıyor

Çözebildiniz mi acaba? Bende de MSI B650 Gaming Plus Wifi var. İşlemci 7600 Ram anakartın listesinde uyumlu muhtemelen sizinkiyle aynı bile olabilir. PSU Corsair RM850. Ekran kartı onboard kullanıyorum işlemci sayesinde. Eski sistemdeki GTX 1080'i taktım yine oluyor. Bazen birkaç gün olmuyor...
Geri