Valla 55 inçten sonra insan 75 inçlere çıkası geliyor. Bunu duvara asmakta zor olur. Klasik aparatlarda TV'nin arkasına ulaşmakta zor. Şöyle bir şey gerekiyor anlaşılan...
Akbanktan bakıyorsanız orada gözükmüyor. Stablex uygulamasından girip alttan keşfetten girip kampanyalara tıklayınca gözüküyor olması lazım.
1789212482
14 15 gün sonra 1000 lira vermezse çekerim paramı.
5000 kota dolmuşmudur acaba? Sormadan direk girdim. 11 bin attım usdt aldım. Belirli varlıklar olduğu yazmadığına göre önemi yok demektir. Param dolar kalsın orada. 11 bine 43.9 TL kesinti yaptı.
Her ay ne kadar olduğu önemsiz şekilde 1 kez işlem yapmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Bugün...
Zamanında uygun fiyata 2 tane çekmiştim. Güzel ben beğeniyorum. Monitörün yanlarına koydum. TV yanında da baya iyi olmuştu. Müzik konusunda ben memnunum. Hifi derdim yok tabi. Şimdi fiyatları uçmuş bu hoparlörlerin. Evde kullanılacak ise tabi onlar yerine konudaki ürün daha iyi olur muhtemelen...
Samsung B650F 3.1 soundbar almıştım. Ben de ikili edifierin bir setini mi alsam diyordum. Muhtemelen onu alsam müzik olarak özellikle daha iyi olacaktı. Ancak subwoofer ayrı almam gerekiyordu ve fiyat daha fazla artıyordu. O yüzden subwooferlı bu soundbarı tercih ettim. Bence apartmanda bile...
Bizim salon 20 metre kareydi diye hatırlıyorum. Emin olun Zamanla o büyüklük bir tık fazla demekten normale belki daha sonra biraz daha büyüğünü mü alsam diye aklınızdan geçirecek noktaya gelecektir :)
Teşekkürler. Ben de alırsam belki 65 düşünürüm. TV büyüdükçe daha fazla pikselleşiyor galiba...
Memnun musunuz? 1 2 olumsuz yorum var. Salonlarda artık 65 standart gibi hatta alınabilirse 75 belki daha iyi olabilir tabi çok küçük salonlara değil de. Ortalama 20 25 metre kare için belki. 3 4 metre uzaklıktan.
Şu an Samsung QLED 55 var. 2021 de almıştım. Ne zaman monitör veya TV alsam...
Samsung QLED'lere eşdeğer mi acaba bunlar. Şu an evde 2021 de aldığım Samsung QE55Q70A kullanıyorum. Ama ilk alınca büyük gelen TV zamanla çekiyor :) İnsan daha büyük olmasını istiyor. Alırken aslında 65 istedim ama pahalı diye vazgeçmiştim. 75 baya devası görünecektir.
Teşekkürler haklısın. Biraz araştırınca 34'ün aslında 27 inç ekranın daha geniş versiyonu olduğunu anladım. Bu durumda 32 olan hem yatay hem dikey daha geniş olacağı için daha büyük görünecektir. Çoklu pencerede daha avantaj dediğiniz gibi. Filmlerde de yanlarda siyahlık olur herhalde. VA...
Xiaomi Curved Gaming Monitor G34WQi mi yoksa Samsung Odyssey G5 G50F 32'' QHD IPS monitör mü? İkisi şu an aynı fiyat. Xiaomi 1500R kavisli. VA ve kontrast oranı daha iyi. Piksel yoğunluğu da daha fazlaymış. Çözünürlük xiaomide 3440 x 1440 (UWQHD) Samsung da 2560 x 1440 (QHD / 2K). Xiaomi 34...
Uzun süredir 90 40 kullanıyorum. Ama masada fazla yer kapladığı için tabi bazı yerleri yeme içme derken ister istemez kirleniyor. Sıvı sabunla temizlenebiliyor ama. Sonradan 70 30 aldım. Daha az yer kapladığı için kirlenmesi şimdilik olmadı.
Güzel mousepad. Ama ben pek oyun oynamam. Oyuncular...
Fiyat iyi, görüntüsü konusunda ben de başta bunu seçip sonra Lian Li O11 Dynamic Mini V2 düşündüm ama onun fiyatı yüksek. O sanırım daha küçük yada daha tıkış gibi hissettiriyor olabilir. Yarı akvaryum gibi kasa denilebilir belki bunlara.
Phanteks G360A kullanıyorum. Masa üzerinde gayet iyi...
Zamanında Nurus otto basic almıştım. Sonradan fiyatı über yükselmişti. Çok memnunum. Sürekli oturmak omurga ve kalp damar sisteminizin içine ediyor. Yavaş yavaş ettiği için anlamanız epey zaman alabilir. Bunu ilerleyen yıllarda anlayacaksınız. Bazen ayakta kullanmak çok fark ettiriyor. Ama...
Uzun süredir oses alıyorum. 1 kez komagene aldım hiç beğenmedik. Ama her oses de aynı olmayabiliyor. Bazen fazla bekleyenleri de satabiliyorlar sanırım. Çevrede bildiğim ve sürekli aldığım yerden alıyorum her zaman.
Bazen fazla acılı olabiliyor bazen acılı acısız şekilde satılıyor acısız olanı...