Doğrudur hocam sadece hani neden böyle olduğunu bulmaya çalışıyorum da anlamadım çünkü belli bir kısma komple yatıyor belli kısma olağandışı olayı yapıyorlar.
Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite...
Bana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı...
Ben çarşamba yaptım, 25 dolar hiç gözükmedi ödüller kısmında. Çarşambaya kadar vakti var, bakalım; 5 iş günü demişler. Etkinlik bittikten sonra herkese aynı...
Ben Çarşamba günü yapmıştım. 17usdt, pluxe 300 ve 700 olanda beklenen ödül yazıyor. 25usdt olanda dün beklenen ödül yazıyordu ama bugün ödüller kısmından...
%50 kampanyası cüzdan kodu alımlarında geçerli değildi diye hatırlıyorum ama bunda öyle bir madde yok. O yüzden geçerlidir diye düşünüyorum. App store...
bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve...
hocam bir bakar mısın pazaramadan bişeyler aldım 150tl kampanyasına saydı
şimdi tekrar bakıyorum özel günler 300tl ye kampanyaya katıl deyince sadece...