Bence bu dediğinizle alakası yok. Bizim evden sadece ben yaptım. Parayı yatırdıktan 10-15dk sonra da çektim. Günlerce beklettikten sonra olağandışı aktivite diyip ödülleri vermediler.
Bana hiçbir şey vermedi. Dün gece ödüller kısmında 4 saat sonra ödülün verileceği yazıyordu. Şimdi ise "Üzgünüz, görev dönemi sırasındaki olağan dışı aktiviteler nedeniyle ödülünüz iptal edildi.” yazıyor. Bir tek kahve kodu alabildim. O da işime yaramıyor. Dün attığım maile de ödülünüz (25usdt...
Ben Çarşamba günü yapmıştım. 17usdt, pluxe 300 ve 700 olanda beklenen ödül yazıyor. 25usdt olanda dün beklenen ödül yazıyordu ama bugün ödüller kısmından kaldırılmış. Bu artık gelmez mi ve diğerleri ne zaman gelir? Size kaç günde geldi mesela?
%50 kampanyası cüzdan kodu alımlarında geçerli değildi diye hatırlıyorum ama bunda öyle bir madde yok. O yüzden geçerlidir diye düşünüyorum. App store kısmını bilmiyorum ama geçerli olur diye düşünüyorum
bende öyle bir ekran çıkmadı. sadece bir mail geldi. anket tarzıydı. onu doldurduktan sonra ikametgah belgesi veya fatura yükleyin dedi. yükledim ve tamamlandı ama hesap hâlâ onaylanmadı. İnceleme aşamasında gözüküyor.
Her ay Yemeksepeti 250/500 kodu veriyor. Haftada toplam 2 defa sil süpür yapma hakkı veriyor. Sinema bileti, bynogame, LCW, bilet.com, a101 hediye çeki gibi kampanyaları var.