Tr cihazınızın imeisini yd telefona aktarabilirsiniz ama bu işlemden sonra tr cihazınıza sim kart takmamanız gerekiyor diye biliyorum.
O konuda bilgim yok ama en iyisi server kayıt diyorlar.
Direnç ve server kaydı diye 2 yöntem var. Dirençte telefonun arkası açılıp işlem yapılıyor, server kaydında ise arkası açılmıyor. Ben bu kadarını biliyorum. Şuan kullandığım Redmi note 12 pro 5g de direnç kayıtlı. Güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorum. herhangi bir sorun olmuyor
1787513395
13...
Zaten iPhone düşünmüyorum. Yd telefonlarda xiaomi iyi diye biliyorum. Telefon almaya giderken aklımda 1-2 model olsun ki bütçeme uygun olanı direkt alayım istiyorum o yüzden konu açmıştım.
Bu aralıkta hangi telefonlar (yurtdışı) alınabilir? Bütçe ortalama 12-13k. Ama aradaki farka değecekse 15kya kadar çıkabilir ve eğer varsa 10kya yakın bir şey olursa daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
İstediğim bazı özellikler:
+256GB ve üzeri depolama
+NFC
+5G
+Pil ömrü uzun
+Performansı iyi
Çalışmadan 50ayt bence de yapılamaz. Ama obp için çok da çalışmaya gerek yok. Dersi dinleyip sınavdan önce biraz tekrar yapmak yetiyor. Tabi bu durum okula ve sınavların zorluğuna göre değişir.
Evet maalesef %30 komisyon alıyor. Ben amazon hediye kartı almak için kullanıyorum. Her türlü kâr ediyorum zaten. O yüzden komisyon çok da önemli değil.
LikeCard'da geçerli mi acaba?
İlk ekranda LikeCard yazıyor ama kullanım koşulları kısmında yazmıyor. Bir de LikeCard ın ayrı 100TL kampanyası var. İkisi birleşir mi? Deneyen varsa bilgilendirirse çok güzel olur.