ali_tr isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Baseus Picogo Süper Hızlı 10000mah 45w Laptop Şarj Edebilen Powerbank 999₺

Powerbank'in %50 ve %100 şarj olması ne kadar sürüyor? Benim alıp iade ettiğim powerbank %50 den %100 e 3.5 saatte doluyordu. Oysa özelliklerinde tam şarjın yaklaşık 2 saat 50 dakika sürdüğü yazıyordu.
  2. A

🔥İndirim Nays Gece Alışverişi 500 E 100 Hediye Para -19 Mayıs Özel

Bana normalde sms geliyor x tutarlı harcama yaparak hediye paraya hak kazandınız gibisinden.
  3. A

Para karta geri gelince belki iade sayıp siliyordur diye düşündüm. Bu arada size kampanyadan cashback kazandığınıza dair sms geldi mi?
  4. A

Kesin mi? Benim geçen Trendyol siparişini iade edince cashback de silindi.
  5. A

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

İş Bankası kredi kartıyla 1 tane 200lük aldım ama kullanılmış çıktı.
  6. A

Bilet oluşturdum onu bekleyeceğim.
  7. A

"Bu kodu daha önce kullanmıştınız. Daha fazla bilgi." Bende böyle yazıyor. Doğrulama gerektirseydi "Hediye kartınızı kullanmanız için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Bize ayrıntıları gönderin." tarzı bir hata vermesi gerekirdi.
  8. A

Ben CdKeyMarkt satıcısından 1 adet 200lük aldım benimki de kullanılmış çıktı.
  9. A

Kodu gördükten sonra çalışmazsa iade alıyorlar mı? Alıyorlarsa kanıt gerekiyor mu?
  10. A

Ben az önce 1 tane aldım. Teslim edildi.
  11. A

10 tane 25lik aldım. Ödeme başarılı oldu ama teslim edemedik hatası verdi. Ücret iade oldu.
  12. A

Bugün Trendyol Kazı Kazan Yada Kazandıran Çark Bildirimi Yollayacak

Klon uygulama tespit edildi diyip açılmıyor uygulama. Çözümünü bilen var mı? (Trendyol için klon uygulama kullanmıyorum)
  13. A

Spotifydan Yt musice geçiş programi

YT Premium alırsanız Tunemymusic ile limitsiz ve ücretsiz bir şekilde aktarım yapabilirsiniz.
  14. A

🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (Max 100₺)

Evet dediğiniz gibi.
  15. A

🔥İndirim Baseus Tungsten Gold 240 W 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu 269TL

67W hızlı şarj destekleyen Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum. Aşağıdaki şarj aleti telefonu Max. 25W'la şarj ediyor. Bu kabloyu alırsam 45W şarj eder mi...
Geri