Aynı şekilde 1 yıllık kullanımımda Anker Q21i'nin şarjı absürt derece hızlı erimeye başlamıştı bende garantiye vermek istedim sonuçta sitede 2 yıl garantisi...
Öyle olması bir şey değiştirmez eğer ki anakart banı vesayre olsaydı ilk aldığı günden itibaren riot oyunlarına giremezdi ve 1 aylık pc dediğine göre...
Uzun zamandır piyasa takibi yapmıyorum fiyatları görünce affaladım desem yeri olur o yüzden çok kararsızım ve piyasaya oldukça fransızım neyin ucuz neyin...
Teknolojiye erişim kolaylaşınca böyle şeyler ortaya çıkıyor yapacak pek bir şey yok insan emeği ikincil planda para verip düzgün tasarımlı site dahi...
Son bir aydır gaming gecesinde 67kya 9070 xt gelmedi diyelim geldi bu sistemin fiyat avantajını değiştirmez en ucuz 5070 ile 9070 xt arasında 3k kadar fiyat...
Sıfır istiyorsan bu fiyat aralığında 4050 laptoplar falan vardır onlarıda pek tavsiye etmeyiz indie ve LoL dışı oyunlarda performansı oldukça sınırlı onun...
İdeal gibi duruyor ancak ekran kartının kaç watt olduğunu göremedim ek olarak ramların cl değerleri ve mhzları hakkında bir bilgin var mı ona göre daha iyi...
Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı...