Ezenlik isimli üyenin son içerikleri

1. E

Anker Q21i Nc Kronik Batarya Problemi Çözümü

Aynı şekilde 1 yıllık kullanımımda Anker Q21i'nin şarjı absürt derece hızlı erimeye başlamıştı bende garantiye vermek istedim sonuçta sitede 2 yıl garantisi vardı garantisini veren yer KVK teknik servis adında biryer aradığımda dakikalarca belki saatlerce şarkı eşliğinde bekliyordum...
  2. E

Yardım Valorant Madde 7 3.Parti Yazılım

Öyle olması bir şey değiştirmez eğer ki anakart banı vesayre olsaydı ilk aldığı günden itibaren riot oyunlarına giremezdi ve 1 aylık pc dediğine göre muhtemelen sıfır 1789598787 Vanguard oldukça kusurlu ve soru işareti barındıran bir anti-cheat sistemi özellikle ekran görüntüsünü belirli...
  3. E

57 Bine U5 225f RX 9060 XT Değer mi? Mantıklı mı?

Uzun zamandır piyasa takibi yapmıyorum fiyatları görünce affaladım desem yeri olur o yüzden çok kararsızım ve piyasaya oldukça fransızım neyin ucuz neyin pahalı olduğunu idrak edemiyorum o denli önerilerde ilerlemeyi planlıyorum zamında zamı var zamlara daha fazla yakalanmadan çocuğa eli ayağı...
  4. E

57 Bine U5 225f RX 9060 XT Değer mi? Mantıklı mı?

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşım için 50-60k TL arasına Oem paketler bakıyorken denk geldiğim sistem buydu https://www.itopya.com/thunder-9060-xt-intel-core-ultra-5-225f-gigabyte-radeon-rx-9060-xt-16gb-16gb-ddr5-500gb-m2-s_h35365 ve şöyle değişiklikler yaparak sistemi biraz toparlamaya...
  5. E

🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d - RX 9070 XT - Kaliteli Parçalar - Ekranlı Kasa Sistem 107.126 TL!

Teknolojiye erişim kolaylaşınca böyle şeyler ortaya çıkıyor yapacak pek bir şey yok insan emeği ikincil planda para verip düzgün tasarımlı site dahi yapmamışlar 1789505676 Kasa güzelde bu sisteme Bronze yerine Gold psu gidermiş
  6. E

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

Final fantasy konusunda söylediklerinin bir çoğu kişisel yorumlar o yüzden çok bir yorum yapamam ancak kitlesi Türkiye'de oldukça niş kalmış olsada yurtdışında bir çok insan için top 1 rahat girecek bir oyun onun dışı yorumuna çok okeyim birde bu söylediğim oyunlara ek olarak yakın tarihli...
  7. E

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

Usta aranızdan hiç mi Dark souls, Elden Ring, Final fantasy diyen olmadı be pü
  8. E

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5070 6400 MHZ Ram Sistem 59.999 TL

Son bir aydır gaming gecesinde 67kya 9070 xt gelmedi diyelim geldi bu sistemin fiyat avantajını değiştirmez en ucuz 5070 ile 9070 xt arasında 3k kadar fiyat farkı var bu sistemde belliki stok fazla veya parçaları uygun almışlar zaten intel kullanmaları bana kalırsa bir eksi ancak fiyatı bu banda...
  9. E

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5070 6400 MHZ Ram Sistem 59.999 TL

Baya iyi fiyat bu arada 9070 xt sistemi 70kya vermişlerdi bu baya bal olmuş bal
  10. E

40-50 Bandında Fiyat Performans Laptop Arıyorum.

Sıfır istiyorsan bu fiyat aralığında 4050 laptoplar falan vardır onlarıda pek tavsiye etmeyiz indie ve LoL dışı oyunlarda performansı oldukça sınırlı onun yerine bütçen elveriyor ise 56-60 bin bandına çıkarıp 5060 laptop arayabilirsin genellikle Gameraider veya slayer öneririm ancak şuan...
  11. E

Öneri Hp Omen 17 Ryzen Ai 5 56.999₺ Alinir mi

İdeal gibi duruyor ancak ekran kartının kaç watt olduğunu göremedim ek olarak ramların cl değerleri ve mhzları hakkında bir bilgin var mı ona göre daha iyi yorum yapılabilinir onun dışında ai işlemciler hakkında çoğu oyunda yeterli ama uçan kaçan bir şey beklemeyin
  12. E

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 | 4394 TL

Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı şekilde kulaklığınızda herhangi bir sorunda çoğu zaman sorumluluk dahi almıyorlar telefonla aradığınızda ise saatlerce boş müzik eşliğinde beklersiniz
  13. E

🔥İndirim RTX 5070 Ti U245kf 32gb Ram 89.603tl Dip Fiyat

Aboo beyler ramin cl değerini görmemiştim burası yatış
  14. E

🔥İndirim RTX 5070 Ti U245kf 32gb Ram 89.603tl Dip Fiyat

Usta şahsen ben beğendim 600 tl farkla 9070 xt geçildiğinde 77k oluyor itopyada 70kya satılan 7500f 9070 xt baya satıldı onun yerine 7k fazladan buna verip hem 32 ram hemde daha iyi bir işlemciye geçmiş oluyoruz kötü değil 5600 mhzde sıkıntı çıkarmaz
  15. E

Öneri 27inch 1080p-2k Monitör Önerisi !

Aynı şekilde HDR'ıda açabilirsin görüntüyü daha pürüzsüz hale getirir
Geri