Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı şekilde kulaklığınızda herhangi bir sorunda çoğu zaman sorumluluk dahi almıyorlar telefonla aradığınızda ise saatlerce boş müzik eşliğinde beklersiniz
Usta şahsen ben beğendim 600 tl farkla 9070 xt geçildiğinde 77k oluyor itopyada 70kya satılan 7500f 9070 xt baya satıldı onun yerine 7k fazladan buna verip hem 32 ram hemde daha iyi bir işlemciye geçmiş oluyoruz kötü değil 5600 mhzde sıkıntı çıkarmaz
Hayırlı olsun kankam güle güle kullan pek önerebileceğim bir ayar yok benim sevebileceğim bir ayarı sen sevmeyebilirsin sadece ekranın 200 Hz ve 10 bitte olduğuna emin ol onun dışında pek bir şey yok bu haliylede zaten başarılı ama kendi göz zevkine göre ayar çekersin zaten
Panelleri aynı pek sorun olacağını sanmam ama sanırım 275QF standı sabit ve üst, yukarı, aşağı yapamazsın kendine yakınlaştıramazsın ama panel olarak aynılar tek farkları budur muhtemelen bide port olabilir bir iki port fazladır
Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta önceki incehesap gaming gecesinde aynı serisinin 27 inc 200 Hz veya 180 Hz 2k monitörü 8kya gelmişti belki ileride tekrar o tarz bir şey olabilir çok acalen yoksa bekleyebilirsin zaten konuya muhtemelen yeni öneriler gelebilir belki onlar daha iyidir bekleyip...
Vall hocam Bende benzer standartlardayım ama tercihim msi mag oldu gayet memnunum renkler daha canlı biraz göz yoruyor diğer monitorlere kıyasla tek artısı renk sayısı ve canlılık ama 200 hz olması bazıları için tatmin edici olmayabilir 40 Hz hissiyatı bile çok kritik kendini çok rekabetçi biri...
Aslında incehesap gaming gecesinde 4050'li Gigabyte laptop geliyor arada ve fiyatı 36-38 bin bandında oluyor dediğin oyunları ve diğer indie oyunlar için biçilmiş kaftan onun dışında aaa oyunlarda çok kötü değil işlemciside fiyat bandına göre güçlü ve fiyat performans ve 2 m.2 slotu oluyor...
Kullandığın ekran kartı nedir hocam tahminen b580 veya başka bir intel ekran kartı kullanıyorsan CS2de problemli bir kart zaten driver ile alakalı olabilir yinede
Sistem hakkındaki yorumum taksit ile alacaklar için gayet iyi ve f/p özellikle 9 ay peşin fiyatına taksit olması büyük bir avantaj ancak "Full msi" ibaresi bana kalırsa yanıltıcı çünkü bir çok kişi buna bağlı fiyatının arttığını düşünüyor ancak zaten oem şirketleri bu markalardan destek...