Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 | 4394 TL

Bu markanın kulaklıkları iyide alacaklara uyarı Türkiye'deki garantisini Kvk teknik servis ilgileniyor adı pek memnuniyetle anılan bir yer değil aynı şekilde kulaklığınızda herhangi bir sorunda çoğu zaman sorumluluk dahi almıyorlar telefonla aradığınızda ise saatlerce boş müzik eşliğinde beklersiniz
  2. E

🔥İndirim RTX 5070 Ti U245kf 32gb Ram 89.603tl Dip Fiyat

Aboo beyler ramin cl değerini görmemiştim burası yatış
  3. E

🔥İndirim RTX 5070 Ti U245kf 32gb Ram 89.603tl Dip Fiyat

Usta şahsen ben beğendim 600 tl farkla 9070 xt geçildiğinde 77k oluyor itopyada 70kya satılan 7500f 9070 xt baya satıldı onun yerine 7k fazladan buna verip hem 32 ram hemde daha iyi bir işlemciye geçmiş oluyoruz kötü değil 5600 mhzde sıkıntı çıkarmaz
  4. E

Öneri 27inch 1080p-2k Monitör Önerisi !

Aynı şekilde HDR'ıda açabilirsin görüntüyü daha pürüzsüz hale getirir
  5. E

Hayırlı olsun kankam güle güle kullan pek önerebileceğim bir ayar yok benim sevebileceğim bir ayarı sen sevmeyebilirsin sadece ekranın 200 Hz ve 10 bitte olduğuna emin ol onun dışında pek bir şey yok bu haliylede zaten başarılı ama kendi göz zevkine göre ayar çekersin zaten
  6. E

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yinede diğer arkadaşlardan gelebilecek nacizade önerilerde olabilir herkese iyi günler iyi forumlar <3
  7. E

Panelleri aynı pek sorun olacağını sanmam ama sanırım 275QF standı sabit ve üst, yukarı, aşağı yapamazsın kendine yakınlaştıramazsın ama panel olarak aynılar tek farkları budur muhtemelen bide port olabilir bir iki port fazladır
  8. E

Amazonda varmış ustam akakceden bakınca gozukmuyordu istersen inceleme videosu falan varsa bak ona göre karar verirsin zaten...
  9. E

Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta önceki incehesap gaming gecesinde aynı serisinin 27 inc 200 Hz veya 180 Hz 2k monitörü 8kya gelmişti belki ileride tekrar o tarz bir şey olabilir çok acalen yoksa bekleyebilirsin zaten konuya muhtemelen yeni öneriler gelebilir belki onlar daha iyidir bekleyip...
  10. E

Vall hocam Bende benzer standartlardayım ama tercihim msi mag oldu gayet memnunum renkler daha canlı biraz göz yoruyor diğer monitorlere kıyasla tek artısı renk sayısı ve canlılık ama 200 hz olması bazıları için tatmin edici olmayabilir 40 Hz hissiyatı bile çok kritik kendini çok rekabetçi biri...
  11. E

[H3...
  12. E

Öneri 30-40 Bin TL Arası Laptop Önerisi (Temmuz 2026)

Gönderildiğin linkteki sistemin ekran kartının wattı çok düşük 60 watt olması arkadaş için tatmin edici olmayabilir
  13. E

Öneri 30-40 Bin TL Arası Laptop Önerisi (Temmuz 2026)

Aslında incehesap gaming gecesinde 4050'li Gigabyte laptop geliyor arada ve fiyatı 36-38 bin bandında oluyor dediğin oyunları ve diğer indie oyunlar için biçilmiş kaftan onun dışında aaa oyunlarda çok kötü değil işlemciside fiyat bandına göre güçlü ve fiyat performans ve 2 m.2 slotu oluyor...
  14. E

Cs2 Steamden Açılmıyor

Kullandığın ekran kartı nedir hocam tahminen b580 veya başka bir intel ekran kartı kullanıyorsan CS2de problemli bir kart zaten driver ile alakalı olabilir yinede
  15. E

RX 9070 XT Ler Neden Pahalılaştı?

"Tarih tekerrürden ibarettir"
  16. E

🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Sistem hakkındaki yorumum taksit ile alacaklar için gayet iyi ve f/p özellikle 9 ay peşin fiyatına taksit olması büyük bir avantaj ancak "Full msi" ibaresi bana kalırsa yanıltıcı çünkü bir çok kişi buna bağlı fiyatının arttığını düşünüyor ancak zaten oem şirketleri bu markalardan destek...
Geri