Hocam aldıysanız hayırlı olsun güle güle kullanın. İşlemci soğutucuyu test edersiniz, yeterli gelmezse ilerde onu değiştirirsiniz, hazir sistemlerdeki...
acil almanız gerekiyorsa şimdi aşağıdaki sistemi incehesap motorundan oluşturdum, daha mantıklı ama yine de pahalı bir sistem oldu, incehesap bu akşam 10da...
tek fark edecek şey yüzeyi ve kalınlığı zımpara gibi bir üründe olabilir pürüssüze yakın bir yüzeyde kalınlıkta kişinin keyfine kalmış ama 5k ile 1k...
Bilmediğim için soruyorum gerçekten çok fark ediyor mu bu mousepad'ler ?
3 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 150Tl gibi bir fiyata aldım, işimi görüyor...
Hocam kasa üzerinde gelen psu'lar genelde giriş seviye oluyor, psu'lu kasalar konusunda pek bilgim yok ama özelleştirmelerde bitfenix seçeneği de var, o...
idarelik 1 sene falan kullanicam diyorsan para yoksa olabilir onun disinda hayatımda duydugum en sacma fikir full paket at arabası mi yoksa bos egeami tarzı...
Hocam bütçeniz varsa anakartı a620 değil de b serisi almanızı(b650 de yeterli ama seceneklerde b850 mevcut) tavsiye ederim, bir de soğutucuyu 120mm almanız...
Deneyip karşılaştırırım diyecektim ama Sir Henry Avery'nin paylaştığı tabloya göre zaten iki model arasında 10derece fark olduğu görülüyormuş :D
[H4...
spam yapmadım hocam ben de o sistemi mantıklı bulduğumu söyledim ve soğutmayı özelleştirmesini tavsiye ettim, sistemi paylaşmadan bu tavsiyeyi nasıl...
Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz bence de bu sistem çok iyi, sadece işlemci soğutucuyu +500tl farkla 120mm 4bakır borulu fsp yapsanız daha iyi olur...
Evet hocam hava akış yönüne göre fan seçmeniz gerekir, reverse seçimleri doğru olmazsa ya hava akışınız düzgün olmaz ya da fanları ters monte etmeniz...