Deneyip karşılaştırırım diyecektim ama Sir Henry Avery'nin paylaştığı tabloya göre zaten iki model arasında 10derece fark olduğu görülüyormuş :D
[H4...
spam yapmadım hocam ben de o sistemi mantıklı bulduğumu söyledim ve soğutmayı özelleştirmesini tavsiye ettim, sistemi paylaşmadan bu tavsiyeyi nasıl...
Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz bence de bu sistem çok iyi, sadece işlemci soğutucuyu +500tl farkla 120mm 4bakır borulu fsp yapsanız daha iyi olur...
Evet hocam hava akış yönüne göre fan seçmeniz gerekir, reverse seçimleri doğru olmazsa ya hava akışınız düzgün olmaz ya da fanları ters monte etmeniz...
https://www.incehesap.com/lian-li-v100r-siyah-850w-80-gold-atx-gaming-kasa-fiyati-89448/
Ben bu kasayı psu'suz olarak almıştım çok kullanışlı ve şık bir...
Tamamen bütçe ve zevk meselesi hocam. Lian Li ürünlerinin kalitesini tartışmaya gerek bile yok fakat bütçenize uygun mu ona bakmak lazım. Lian Li'nin çoğu...
Hocam farklı bir konuda sizi uyarayım, bazı ekran kartlarının dikey konumlandırıldığında içindeki sıvı metalin sızıntı yaptığını duymuştum, belki milyonda...
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, Sistemde sıkıntı çıkarabilecek tek parça PSU gibi görünüyor, umarım yeterli gelir ama ağır yüklerde yetersiz gelme...
Abilerim/kardeşlerim hepinize teşekkür ederim alakanız için. Bütçemi de zorlamamak adına 7500f bana göz kırpıyor. Daha üstüne belki ilerleyen süreçte...
Hocam hayırlı olsun, sistemlerimiz neredeyse aynı, bende 7500f var, 2k monitörde her oyunu ultra grafiklerle oynayabiliyorum, soğutucu olarak deepcool ag400...