T

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• T
      TotemReis, 5070 7800x3d Sistem 85k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Saat 22.00de incehesap'ı bi inceleyin hocam, muadil sistem illa ki paylaşırlar, ona göre degerlendirirsiniz artık
    • T
      Hocam aldıysanız hayırlı olsun güle güle kullanın. İşlemci soğutucuyu test edersiniz, yeterli gelmezse ilerde onu değiştirirsiniz, hazir sistemlerdeki...
    • T
      acil almanız gerekiyorsa şimdi aşağıdaki sistemi incehesap motorundan oluşturdum, daha mantıklı ama yine de pahalı bir sistem oldu, incehesap bu akşam 10da...
      • 1782393139729.webp
    • T
      tek fark edecek şey yüzeyi ve kalınlığı zımpara gibi bir üründe olabilir pürüssüze yakın bir yüzeyde kalınlıkta kişinin keyfine kalmış ama 5k ile 1k...
    • T
      TotemReis, 1k Civarına F/P Mousepad başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilmediğim için soruyorum gerçekten çok fark ediyor mu bu mousepad'ler ? 3 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 150Tl gibi bir fiyata aldım, işimi görüyor...
    • T
      TotemReis, R5 7500f RTX 5070 57.499₺ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam kasa üzerinde gelen psu'lar genelde giriş seviye oluyor, psu'lu kasalar konusunda pek bilgim yok ama özelleştirmelerde bitfenix seçeneği de var, o...
    • T
      idarelik 1 sene falan kullanicam diyorsan para yoksa olabilir onun disinda hayatımda duydugum en sacma fikir full paket at arabası mi yoksa bos egeami tarzı...
    • T
      TotemReis, R5 7500f RTX 5070 57.499₺ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bütçeniz varsa anakartı a620 değil de b serisi almanızı(b650 de yeterli ama seceneklerde b850 mevcut) tavsiye ederim, bir de soğutucuyu 120mm almanız...
    • T
      TotemReis, 🔥İndirim 9070xt + 7500x3d 65.999 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Alacak olan varsa ve bütçeleri müsaitse 9700x özelleştirmesi mantıklı gibi görünüyor.
    • T
      TotemReis, Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Deneyip karşılaştırırım diyecektim ama Sir Henry Avery'nin paylaştığı tabloya göre zaten iki model arasında 10derece fark olduğu görülüyormuş :D [H4...
    • T
      TotemReis, Asus Tuf 9070xt VRAM Sıcaklığı Yüksek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hangi oyunlarda oluyor hocam bende de 9070xt var ama hiç o kadar ısınmadı, hatta bendeki giriş seviye bir model, Asus Prime.
    • T
      TotemReis, Çözüldü✓ İzoly Hazır Sistem Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      spam yapmadım hocam ben de o sistemi mantıklı bulduğumu söyledim ve soğutmayı özelleştirmesini tavsiye ettim, sistemi paylaşmadan bu tavsiyeyi nasıl...
    • T
      TotemReis, Çözüldü✓ İzoly Hazır Sistem Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz bence de bu sistem çok iyi, sadece işlemci soğutucuyu +500tl farkla 120mm 4bakır borulu fsp yapsanız daha iyi olur...
    • T
      TotemReis, Çözüldü✓ 100k Bütce PC Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hayırlı olsun hocam sistem gayet dengeli ve güzel, güle güle kullanın.
    • T
      TotemReis, Öneri Lian Li 011 Dynamıc Evo Kasa başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet hocam hava akış yönüne göre fan seçmeniz gerekir, reverse seçimleri doğru olmazsa ya hava akışınız düzgün olmaz ya da fanları ters monte etmeniz...
      • 1782288838737.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,504
Üyeler
198,144
Son üye
Werttt