K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      KetranXie, İkinci Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      teşekkürler
    • K
      çok teşekkür ederim son isteğim olarak bir iki monitör daha tavsiye edersen çok mutlu olurum tekrardan teşekkürler
    • K
      peki nintendo oynamak istediğim zaman orada herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? hediye gelince bende hiç araştırmadım etmedim gittim sadece çip attırdım...
    • K
      ASUS TUF GAMING 31.5″ VG32VQ 144Hz 2k 1ms 2xHDMI DP FreeSync Gaming Monitör var bende
    • K
      yok zaten switch var hediye geldi bende değerlendirmek için salonda duracağına odamda dursun diyorum
    • K
      15 çıkmamam daha sonra almalık olarak 11 kadar çıkabilirim en fazla birde arada bir nintendo oynamak istediğim için sadece nintendo çalıştırdığımda fhd...
    • K
      6 ila 7 bin arası düşünüyorum fakat biraz esneme yapabilirim bi 2 bin tl onun üstü daha sonra almama yol sebep olabilir
    • K
      peki ne yapmam lazım
    • K
      hediye geldi ben almadım zaten ikinci monitör planım vardı bari switchi odama taşıyayım dedim
    • K
      ryzen 9 5900x rtx 5070 ti 4x8 ddr4 ram x570 anakart hydro gpro 1000w
    • K
      sıkıntı şurada 31.5 inç ekran olduğundan dolayı 24 inç biraz fazla küçük kalır diye düşünüyorum ben ilk başlarda zaten 24 inç bakmıştım fakat çok küçük...
    • K
      fhd seçmemin sebebi elimde nintendo olması bildiğim üzere 2k olunca monitörün piksel sayısı artıyor ve bu sefer nintendo oynarken fhd çektiğimde kötü bir...
    • K
      KetranXie, Monitör kategorisinde İkinci Monitör Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba geçen bir konu açmıştım monitör tutucuları ile alakalı ve yakın zamanda çift monitör yapmayı planlıyorum fakat ikinci monitör seçimi...
    • K
      KetranXie, Monitör kategorisinde Çift Başlı Monitör Tutucu Önerisi Lazım Acil başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba benim asus tuf gaming 31.5 curved monitörüm var ve yanına ikinci monitör almayı çok istiyorum 27 inç flat bir ekran ama düz durmaları yerine...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,419
Üyeler
201,485
Son üye
shadowexs
Geri