Hocam biraz arkadaşlara ve yapay zekaya danıştım Optoma cihazlar 60 Hz'de çalışırken görüntüyü jilet gibi yapmak için 'XPR' (Piksel Kaydırma) adında optik...
Hocam eğer 20 inçte bile çamur gibi oluyorsa olay standart yumuşamayı aşmış demektir, donanımlar 120 Hz'de birbirini yanlış anlıyor. Şu üç kritik ihtimali...
Oyun Görüntü Modu: Çift monitör bağlandığında Windows oyunları Alt+Tab kolaylığı için genelde "Pencereli Tam Ekran" (Borderless) moduna çeker. Formattan...
Hiçbir sorun olmaz hocam, tam tersine çok daha iyi olur.
M.2 SSD kullandığınız için bilgisayarınız zaten saniyeler içinde açılacaktır, hızlı başlatmanın...
Selamlar bu durum, Windows 11'in kapanma emrini vermesine rağmen arka planda bir hizmetin, programın veya donanım sürücüsünün kapanmaya direnmesinden...
Kablo Paugge ise ve RGB seçebiliyorsanız bant genişliği sınırına takılmıyorsunuz demektir hocam, en sağlam kabloyu almışsınız. Bu durumda geriye iki...
Rica ederim benim için bir zevkti Tekrardan büyük geçmiş olsun eski mining setuplarıyla cok ugrastık kartlar hakkında bilgiliyiz herhangi bir sorun olursa...
Kartın yuvasının zarar görmemiş olması harika haber hocam, büyük geçmiş olsun kartı kurtarmışsınız.
Ayrı ayrı iki kablo çekmeniz ve anlattığınız 6+2 pin...
Ou-Sama hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum. GreatWall merdiven altı bir üretici değil, aksine altyapısı sağlam bir OEM devidir. Buradaki erime olayı...
Geçmiş olsun hocam, gerçekten can sıkıcı bir manzara ancak içiniz biraz da olsa rahatlasın bu durumun yaşadığınız elektrik kesintileriyle doğrudan bir...