Rica ederim ne demek zaten yapay zeka genel olarak kullanıcı deneyimlerini ve internetteki bilgileri esas alır onlara da vahi yoluyla inmiyor bilgiler :D
Cümlelerin düzgün gözükmesi için yapay zekaya yazdırdım bildiğim şeyleri zaten ortalama 9 senedir bu piyasanın icindeyim katkım olan konulara bakarsan bunu...
Hocam selamlar, sistemin gerçekten canavar gibi, güle güle kullan.
Öncelikle sıcaklık değerlerin 4 bakır borulu bir hava soğutucuya ve Ryzen 7000 serisine...
Oyun için piyasadaki en popüler ve en çok aranan işlemci olduğu için ilana koyduğun an alıcısı çıkar. Şu an sıfırı 16.000 TL civarında geziyor. Hızlı...
Değerli vaktini ayırıp bu seviye açıklayıcı bir metin yazdığın için teşekkürler evet apple ın bir ağır başlılığı var fakat dediğiniz gibi bütce yuksek bi...
hocam pro ile gunde ortalama 5 6 saat kullanıyorum unutma gibi bi problem yasamadım plustada pro dada gayet guzel şakır şakır yazıyo kodları genel olarak ta...
yan hesaba gelmiş kampyanya bi aylık gemini pro 70 lira fakat kendi hesabımda 1 yıldır plus kullanıyorum pro 700 e falan geliyor oda 3 aylık sanırsam sacma...
sizce gemini pro lu hesap almak mantıklı mı yapay zeka ile site geliştiriyorum br kaç aya siteyi cıkartıcam site bilgilerinin calınma gibi falan fisman...