konuyla biraz alakasız ama cloud 3 s bakıyorum ne kadardır kullanıyosunuz ne gibi sorunlar yasadınız bende fps oynuyorum ve kablosuz bir kulaklık arayısındayım
evet büyük sıkıntı dediğin gibi 5060 ti 16 lık ersiyonu ilerisi içinde suan icinde senin icin gayet mantıklı bi kart biraz arastır belki taksti vs. yapan...
Benim düşüncemde bu yönde, gereksiz yere bu devirde bu kadar fazla vermek istemem sadece ön az beş sene götürse yeter diyorum
1777966907
Teşekkür ederim...
Genel olarak bütçene ihtiyaclarına ve genel kullanım amacına bakarsak yeni nesil bir kart istiyorsan butceyi 1 2 k zorlayarak 5060 ti 16gb versiyonu...
ileride 4 k monitörle birlikte oyun oynamak ister diye 70 serisi önerisini yaptım zaten mantık olarak baktıgımız zaman butcesiyle beraber en mantıklı...
5060 gibi bi kart alıcagına 33 k ya bebek gibi sıfır 4070 ler var belki temiz ikinci el yada sıfır kapalı kutusunu 30k civarına bulabilir bence kesinlikşle...
intel arc gibi bir hataya düşmeyin düşürmeyin 2 arkadaşımda aldı ikiside binbir pişman birininki ötüyor diğerininki cok ısınıyor servis yardımcı olmuyor pek...