SütveBal isimli üyenin son içerikleri

1. SütveBal

Sistemimi Nasıl Daha İyi Hale Getiririm?

Rica ederim ne demek zaten yapay zeka genel olarak kullanıcı deneyimlerini ve internetteki bilgileri esas alır onlara da vahi yoluyla inmiyor bilgiler :D
  2. SütveBal

Ön yargılı yaklaşmayı bırakmalısınız. Herhangi bir sorunda yardımcı olabilirim tag atmanız yeterli.
  3. SütveBal

Cümlelerin düzgün gözükmesi için yapay zekaya yazdırdım bildiğim şeyleri zaten ortalama 9 senedir bu piyasanın icindeyim katkım olan konulara bakarsan bunu anlayabilirsin :)
  4. SütveBal

Hocam selamlar, sistemin gerçekten canavar gibi, güle güle kullan. Öncelikle sıcaklık değerlerin 4 bakır borulu bir hava soğutucuya ve Ryzen 7000 serisine göre gayet iyi. Oyunlarda 75 dereceler bu işlemci için çok serin sayılır, o yüzden sıcaklık konusunda kesinlikle için rahat olsun...
  5. SütveBal

Bu Bilgisayarın Hangi Parçası En Hızlı Satılır?

Oyun için piyasadaki en popüler ve en çok aranan işlemci olduğu için ilana koyduğun an alıcısı çıkar. Şu an sıfırı 16.000 TL civarında geziyor. Hızlı satılsın dersen 12.500 - 13.500 TL bandı çok ideal olacaktır. Ekran kartları her zaman en hızlı eriyen donanımlardır. Özellikle böyle üst düzey...
  6. SütveBal

Yardım Valorant İmmo Hesap Ne Kadara Satmalıyım?

genel olarak 1.5 civarına gordum 1300 1400 e falan var 1 civarı dusunuyorum ama
  7. SütveBal

Yardım Valorant İmmo Hesap Ne Kadara Satmalıyım?

Merhabalar Arkadaşımla immo hesap kasıp satmayı planlıyorum internette çeşitli fiyatlar var hesaplar boş olucak 25 seviye civarı immo 1 2 3 olucak ortalama bi fiyat ne olabilir var mı bilgisi olan?
  8. SütveBal

Doping Hafıza Kullananların Yorumu

Doping Hafıza gibi yüksek ücretli kapalı platformlar yerine YouTube + fiziksel soru bankaları ikilisiyle ilerlemek çok daha mantıklı ve verimli bir yöntemdir. Matematiği neredeyse sıfır olan ve 2. mezun senesinde olan bir öğrenci için YouTube'un sunduğu avantajlar açık ara öndedir. Doping...
  9. SütveBal

Yardım Yks Çalışmaları İçin Tablet Önerisi- İlla İpad mi Almalıyım?

Anladım teşekkür ederim değerli yorumunuz için dediğiniz gibi en mantıklısı 4 5 saat derse yumulmak
  10. SütveBal

Yardım Yks Çalışmaları İçin Tablet Önerisi- İlla İpad mi Almalıyım?

Değerli vaktini ayırıp bu seviye açıklayıcı bir metin yazdığın için teşekkürler evet apple ın bir ağır başlılığı var fakat dediğiniz gibi bütce yuksek bi bütçe az bi para değil sadece forumda anlayan abilerim olur ablalarım olur benden küçük daha bilgili kardeşlerim olur onlardan ve sizin gibi...
  11. SütveBal

Super Grok Plus Nereden Alınır?

İtemsatış genel olarak güvenilir fakat hic satın alım yapmadım ben yapay zeka ile ilgili
  12. SütveBal

hocam pro ile gunde ortalama 5 6 saat kullanıyorum unutma gibi bi problem yasamadım plustada pro dada gayet guzel şakır şakır yazıyo kodları genel olarak ta iyi aktif globale acılcak bi proje oldugu icin ekstra ugrastırıyor biraz ama pişman olmadım ben hic 1788299838 ayrıyaten kendi hesabınıza 4...
  13. SütveBal

yan hesaba gelmiş kampyanya bi aylık gemini pro 70 lira fakat kendi hesabımda 1 yıldır plus kullanıyorum pro 700 e falan geliyor oda 3 aylık sanırsam sacma yani ama dediginiz ogrenci muhabbetini bilmiyorum
  14. SütveBal

sizce gemini pro lu hesap almak mantıklı mı yapay zeka ile site geliştiriyorum br kaç aya siteyi cıkartıcam site bilgilerinin calınma gibi falan fisman olayları olur mu yada baska kisilere aynı hesabın verilmesi gibi vs. bildiginiz gibi biraz pahalı pro uyelkler
Geri