SütveBal isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kasam Ne Kadar Eder ?

sahibinden uzerinden yinede deneyebilir kampanya sormuyor ne kadara satılır diye soruyor
  2. S

Kasam Ne Kadar Eder ?

35 ilana fırlat zaten ortalama pazarlık falan fismanla 30 civarına satarsın yada üşenmezsen tek tek daha yüksek fiyata satarsın hepsini
  3. S

Bu Kasaya Bu Sıvı Soğutucu Sığar mı ?

Asusun kendi sitesinde bilgilendirme oluyor genelde oraya bir bakabilirsiniz. 1785502261 https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cases/prime/asus-prime-ap202-argb/ buyrun. 1785502280
  4. S

Yardım Acc ve Gran Turismo 7 İçin Similasyon Önerisi

tesekkur ederim oneri ve yardım icin
  5. S

attığınız ikili uyar değil mi birbirine bi sorun yasamam
  6. S

teşekkürler öneri icin bunlar uygun gibi ama attığınız 80k cok fazla :D 1782848055 pek bir bilgim yok aralarında cok fark var mıdır suana kadar hep klavye ile oynadım
  7. S

Ryzen 7 5700x İçin Kule Tipi Soğutucu ve Macun Önerisi

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu kullanıyorum boşta 50 lerde cok agır yukte ise ortalama 70 leri goruyor mx 7 var macun olarakta
  8. S

keşke bütçeye uygun bir öneri yapsaydınız :D
  9. S

Max 50k Sistem Olarak İyi mi ?

Amd ye bulaşmanı pek önermem surekli yeni bir yazılımsal sorun cıkıyor
  10. S

Merhabalar sadece yarıs oyunları oynuyorum ve normal bir direksiyondansa aşağıya resmini koyucağım ürün gibi bir şey bakıyorum Tr ye gönderim yaplıyor mu veya satıcısı aracısı var mıdır pedalla birlikte almak istiyorum bilgili arkadaslar yardımcı olursa güzel olur
  11. S

60k Bütçem Var Sistem Parçalarını Nasıl Seçmeliyim

Pek bir acelesi yok ise indirim beklemesi daha mantıklı ramler falan güzel indirimlere giriyor.
  12. S

60k Bütçem Var Sistem Parçalarını Nasıl Seçmeliyim

Şahsen AMD ye bulaşmanı önermem 12 yaşından beri yazılımla ve bilgisayarla uğraşıyorum bu yıl 10. senem etrafımdaki bütün arkadaşlarım AMD tarafında yazılımsal sorun çekiyor yeni model çıkarıyorlar sorunlar bitti diyorlar insanlara yeni psikolojik darbe vuruyorlar..
  13. S

Öneri 2 Adet 27 İnç Monitörden 1 Adet 49 İnçe Geçiş

Şu an halihazırda yan yana 2 adet 27 inç monitör kullanıyorum. Setup fena değil, işimi görüyor ama ortadaki o çerçeve bölünmesi ve kablo kalabalığı bir süredir canımı sıkmaya başladı. Aklımda deli bir soru var: Bu iki monitörü de elden çıkarıp tek parça 49 inç bir Ultra-Wide monitöre geçmeli...
  14. S

Ryzen 5 7600 Boştayken 55 Derece

:ROFLMAO::ROFLMAO:
  15. S

Ryzen 5 7600 Boştayken 55 Derece

Benim kasa masanın sağ alt köşesinde yanında da dolap var ona rağmen benimki de buz gibi bende Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kullanıyorumda şuan kara borsaya düşmüş sanırım :D 1782411533...
Geri