SütveBal isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu Mousepad Alınır mı ?

kupon varsa alınır küçük mouse padlerdense yıllardır masa boylar daha kullanıslı ve guzel geliyor sahsen
  2. S

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

Selamlar gununuz aydın olsun ortalama 6 senedir RTX kullancıısyıım amd ye bi kere dustum dusmez olaydım cok fazla yazılımsal sorun yasadım etrafımdaki yazılımcı arkadaslarda bilgisayarcı arkadaslarda RTX kullanıcısı amd kartları sadece oyun icin alabilirsin en son oyunlardada yazılımsal sorunlar...
  3. S

Öneri Xpg Lancer Silver 2x24gb İkinci El Alınır mı ?

Arkadasın dedigi gibi daha ucuza satanlarda var pazarlıkla benim dusuncem 20k civarına alabilirsin
  4. S

Ve bunun yanında 48 gb icin 20 civarına anlasabilirsen al sıfır urun sonucta
  5. S

hocam rastgele konularda gezerken kasanı gördüm masallah nazar degmesin
  6. S

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

itemsatıs hesap.com gibi sitelerde 8 tl gibi fiyatlara bulmak mumkun bi lisansa 60 lira vermeye gerek yok
  7. S

Hacktool:Win32/Crack!Mtb Yardımcı Olun Arkadaşlar Nedir Bu

bi ara bileşenlere kalıcı olarak oturan virüsler vardı o tarz bişey olabilir crack uygulamadan mı bulastı?
  8. S

Öneri Kasa Psu ve Sıvı Soğutucu Önerisi *-*

psu markası guvenilir mi sıkıntı cıkarır mı
  9. S

ikisini satınca elime 2.5 3 civarı kalır sanırım ortalama hepsi icin 7k ile maks 12k butcem var
  10. S

ve bu arada kule tipini ortalama 3 4 k ya almıstım sanırım suan tr de kalmamıs karaborsada olabilir
  11. S

öncelikle selamlar suan aktif olarak ryzen7 5700x kullanıuyorum kule tipi olarakta thermalright peerless assassin 120 se argb kullanıyorum akvaryum kasayagecmek istiyorum akvaryum kasaya geçmekle beraber psu ve sıvı sogutucu degisimi yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum ve aşağı linklerini...
  12. S

Passat mı Corolla mı

Arkadasın dedigi gibi makyajlı insignia lar var guclu aracta yakısııklıda bakabilirsiniz bence
  13. S

Öneri Yeni Grafik Kartı Arayışı: 3080 Ti Ya Da 25k Butceye Uygun Kartlar

valorantta falanda ortalama 60 62 lere cıkıyor
  14. S

bostayken 46 civarında şimdi yük altındaykende olcucem
  15. S

kasayı satmaya calısıyorum cunku baya kucuk ve ısındırıyor kule tipi sogutyucm var kaliteli ama tam performans alamıyorum maalesef bi de kasa masa altında bunun yanında iste kasa masrafı psu masrafı cıkınca ekran kartından 7 8 k civarı kısmam gerekiyor
Geri