SütveBal isimli üyenin son içerikleri

1. SütveBal

Projeksiyon Optoma Vs Viewsonic

hocam acıklamasını yapın belki kendi fiyatını iade ederler bi arkadaşta benzer bi durum yaşamıştı istisnai durumlarda yapıyorlar diye biliyorum ama bi sonraki cihazda bi sıkıntı olucagını dusunmuyorum sahsen
  2. SütveBal

bi deneyin hocam tekrar geri dönüş yapın bende biraz araştırma yapayım
  3. SütveBal

hocam vallahi aklıma bişey gelmiyo baska
  4. SütveBal

Hocam biraz arkadaşlara ve yapay zekaya danıştım Optoma cihazlar 60 Hz'de çalışırken görüntüyü jilet gibi yapmak için 'XPR' (Piksel Kaydırma) adında optik bir motor ve görüntü işleme çipleri kullanır. Siz 120 Hz'e (Gelişmiş Oyun Moduna) geçtiğinizde, cihaz giriş gecikmesini düşürmek ve o hıza...
  5. SütveBal

Hocam eğer 20 inçte bile çamur gibi oluyorsa olay standart yumuşamayı aşmış demektir, donanımlar 120 Hz'de birbirini yanlış anlıyor. Şu üç kritik ihtimali kontrol edebilir misiniz: Masaüstünüz 1080p veya 2K seçili olsa bile, Windows 120 Hz'e geçiş anında bandı rahatlatmak için arka planda...
  6. SütveBal

2. Monitör Taktım Fpsler Çakıldı

Oyun Görüntü Modu: Çift monitör bağlandığında Windows oyunları Alt+Tab kolaylığı için genelde "Pencereli Tam Ekran" (Borderless) moduna çeker. Formattan sonra da ayarlarınız buluttan bu şekilde inmiş olabilir. Valorant görüntü ayarlarından modun kesinlikle "Tam Ekran" (Exclusive Fullscreen)...
  7. SütveBal

W11 Sistem Bazen Kapanmıyor

zahmet olmazsa en iyi cevap olarak işaretler misiniz?
  8. SütveBal

Benim içim bir zevkti işinizi gördüyse ne mutlu bana iyi hafta sonları :)
  9. SütveBal

Hiçbir sorun olmaz hocam, tam tersine çok daha iyi olur. M.2 SSD kullandığınız için bilgisayarınız zaten saniyeler içinde açılacaktır, hızlı başlatmanın kapalı olduğunu hız olarak hissetmezsiniz bile. Hatta bu özelliği kapatmanızın sisteminize ekstra iki faydası dokunur: Hızlı başlatma özelliği...
  10. SütveBal

Selamlar bu durum, Windows 11'in kapanma emrini vermesine rağmen arka planda bir hizmetin, programın veya donanım sürücüsünün kapanmaya direnmesinden (askıda kalmasından) kaynaklanır. Monitör sinyali kesilir ama sistem o takılan işlemi sonlandırmak için 3-4 dakika (timeout süresi) bekler...
  11. SütveBal

Kablo Paugge ise ve RGB seçebiliyorsanız bant genişliği sınırına takılmıyorsunuz demektir hocam, en sağlam kabloyu almışsınız. Bu durumda geriye iki donanımsal sebep kalıyor: 1. Oyun Modu Kısıtlaması: Projeksiyon cihazları 120 Hz'e geçiş yaptığında, giriş gecikmesini (input lag) en aza indirmek...
  12. SütveBal

Ekran Kartı Güç Kaynağı Giriş Kablosu Yandı

Arkadaş sanırsam 1650 wattı görünce minik bir güç zehirlenmesi yaşamış olabilir :D
  13. SütveBal

Rica ederim benim için bir zevkti Tekrardan büyük geçmiş olsun eski mining setuplarıyla cok ugrastık kartlar hakkında bilgiliyiz herhangi bir sorun olursa tekrardan etiketliyip konu acabilirsiniz. İyi akşamlarınız olsun.. :)
  14. SütveBal

Kartın yuvasının zarar görmemiş olması harika haber hocam, büyük geçmiş olsun kartı kurtarmışsınız. Ayrı ayrı iki kablo çekmeniz ve anlattığınız 6+2 pin yapısı tamamen standart ve doğru. Çoklayıcı hatası da yapmamışsınız. Bu durumda erimenin tek bir sebebi kalıyor. Takma işlemi sırasında o ayrık...
  15. SütveBal

Ou-Sama hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum. GreatWall merdiven altı bir üretici değil, aksine altyapısı sağlam bir OEM devidir. Buradaki erime olayı PSU'nun kalitesizliğinden değil; yüksek ihtimalle mining serisi olduğu için koruma limitlerinin (OCP) esnek olması ve bağlantı esnasında...
Geri