• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

TotemReis isimli üyenin son içerikleri

1. T

Radeon RX 6900 XT ile Ryzen 9 7900 Temelli Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum

Ben aldığınızı farketmemişim hocam pardon aldıysanız güle güle kullanın.
  2. T

Radeon RX 6900 XT ile Ryzen 9 7900 Temelli Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum

Bence Anakartı B850'ye düşürüp bütçenizi ekran kartına ekleyin hocam.
  3. T

Hikayeli Oyunlara Nasıl Alışılır

Hikayeler beni de sarmıyor pek, bu arada it takes two bitirdiysen split fiction da öneririm, epic'te indirimdeydi sanırım.
  4. T

RX 9060xt R5 7500f Sistem Kullanan Var mı

9060 xt'nin önde olma ihtimali yok da 1080p oynayacaksanız işinizi görür elbette.
  5. T

RX 9060xt R5 7500f Sistem Kullanan Var mı

9070 ile 9060xt arasında uçurum var hocam imkan varsa 9070 alın, anakartı da çift ssd girişli seçerseniziyi olur, artık 1tb ssd bile yetmiyor ilerde 2.yi eklersiniz rahat edersiniz hocam.
  6. T

2. El Ya Da Sıfır Ekran Kartı Önerisi

Benchmark testlerine göre 9070xt %52 daha hızlı, uçurum var arada yani. 9060xt alınmaz demiyorum, 16gb versiyonu işinizi görecektir ama fiyat farkı az ise ve bütçeniz elveriyorsa 9070xt alırsanız çok uzun yıllar sizi götürür. Özellikle 2k oynarken rahat oynatır.
  7. T

4070 bence de mantıklı değil, dlss desteği 5000 serisi gibi değil hocam 5070 alınabilir diyeceğim ama onun da fiyatı 9070xt ile denk veya daha pahalıdır muhtemelen.
  8. T

9060xt ile 9070xt arasında uçurum var hocam, 9070xt ile her oyunu 2k'da rahatlıkla oynarsınız, 750w güç kaynağı da işlemciniz 65w tdp değerine sahip olduğundan rahat rahat yeterli, 9800x3d falan kullanacaksınız ki sınıra gelsin ki onu bile çalıştırır emin olun, çünkü standart kullanıcı hem...
  9. T

🔥İndirim Dündar Çorap Erkek Bambu Patik Çorap 12 Adet - 621 TL

Bambu kadar rahat, pamuklu kadar dayanıklı/uzun ömürlü isteyenler modal çorap baksın arkadaşlar, piyasada az bulunan bir ürün ama senelerdir kullanırım ve gerçekten çok rahat. Örnek ürün...
  10. T

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Kampanyaya katıl dediğim anda birkaç gün önce ödemesini yapmış olduğum youtube premium ödemesi kartıma iade oldu, geçmişe yönelik hareketleri dahil etmeleri çok iyi, bonus'ta böyle şeyler olmuyor mesela.
  11. T

Ryzen 7 5700x Alınır mı Sizce ?

x eklemeyi unutmuşum hocam düzelttim eyvallah.
  12. T

Ryzen 7 5700x Alınır mı Sizce ?

5600x de 5700x de 32mb L3 cache belleğe sahip, 5700x de fazladan 2 çekirdek var ama fps oyunlarında anlamı yok, aralarındaki fiyat farkı fazlaysa 5600x alıp geçin, 5500de 16+3mb cache olduğu için 5600x arasında uçurum var ama 5600x ve 5700x çok yakın.
  13. T

RTX 5070 2-3 Yıl 4k Oyun Götürür Mü?

Ben şu 2-3 yıl götürür mü olayını pek anlamıyorum hocam, her sene onlarca AAA oyun çıkmıyor ki zaten şuanki oyunları istediğiniz derecede oynatıyorsa, 2-3 sene boyunca da o oyunları oynatacaktır, yeni oyunlarda yetersiz kalırsa da ayarları bir düşüğe çekersiniz olur biter.
  14. T

Fanlarımı Anakarta Bağlayabilir Miyim?

Anakartınızın üzerindeki Fan çıkışlarına bakın hocam ama bana uyumsuz gibi geldi, normalde soketin alttaki görseldeki gibi olması gerekiyor anakarta bağlanabilmesi için.
  15. T

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Çok rahat yeterli
Geri