TotemReis isimli üyenin son içerikleri

1. T

100.000 TL Sistem Tavsiyesi ve Görüş

Hocam Tuf B850 plus wifi alsanız daha iyi olmaz mı ? E serisi VRM yapısı daha zayıf diye hatırlıyorum.
  2. T

9070xt Sistem Önerisi

Valla bunu pek kestirebilen yok ama vaktiniz var ise bence sıcak fırsatlara sık sık bakın, denk getirdiğiniz ürünleri alın. Özellikle işlemci ve anakartta ciddi indirim yakalayabileceğinizi düşünüyorum. Ram konusunda da yakın dönemde 2x16 fiyatına 2x32gb ram alanlar oldu, çok uyguna 9070 alanlar...
  3. T

9070xt Sistem Önerisi

Hocam merhaba, hayırlı olsun bir yola girmişsiniz :) (bende de 7500f & 9070xt var). Öncelikle 9070xt 300watt'tan fazla güç çektiği için psu'lu kasa almanızı önermem, kaliteli markaların minimum 750watt gücündeki minimum gold sertifikalı psu'larından birini almanızı öneririm. Ben Asus tuf gold...
  4. T

80k Ya Bu Sistem Nasıl Tavsiyeleriniz Nedir

Hocam kasa çok küçük demedim zaten, diğer modelden 4-5cm küçük, ATX'e uygun olmayabilir Matx'e uygun olduğunu belirtmiş firma, ATX kart alacak zannettim ama tekrar Matx ile değiştirmiş hocam, o yüzden sorun yok.
  5. T

Hocam kutu içeriğinden ekran kartı desteği çıkıyor, montaj yaparken onu da monte etmeyi unutmayın, kasayı taşıyacaksanız o destek çok önemli. Resmini ekte bulabilirsiniz. Dikey parçayı kasaya sabitliyorsunuz, L parçayı ekran kartınıza uygun denk gelen bir deliği kullanarak sabitleyip kartın...
  6. T

Hocam bende de aynı kasa var, kasa çok güzel ve kaliteli bu arada, ben psu'suz olarak alıp asus tuf psu kullanmıştım. Bu kasayı alacaksanız kasa koduna dikkat etin, Vector V100R ATX boyutunda, V100Mix Mini ATX boyutunda, görsel olarak aynı fakat mix olan 4-5cm daha küçük.
  7. T

Muhtemelen model şu hocam; https://lian-li.com/tr/product/sp850/
  8. T

60000tl Bütçem Var ve 7500f ile 9060xt Sistem Dizdim Nasıl?

Kendiniz topluyorsanız psu'yu kaliteli bir marka seçmenizi öneririm hocam. Hazır sistemlerdeki en büyük dezavantajdan kurtulmadan yüksek bedel ödüyorsunuz bu tabloda.
  9. T

AMD Ekran Kartlarında Sorun Yaşayan Varmı

Sistemimde herkesin uzak dur dediği Asus prime 9070xt ve yetmez dediği 750watt psu (Asus tuf gold) mevcut, hiçbir sorun yaşamadım, bilgisayarı kurduğumda beta olmayan son bios sürümüne güncelledim, expo yu aktive ettim, fanları tanımlayıp tanımlamadığını kontrol edip otomatik ayara aldım, başka...
  10. T

5070 7800x3d Sistem 85k

Saat 22.00de incehesap'ı bi inceleyin hocam, muadil sistem illa ki paylaşırlar, ona göre degerlendirirsiniz artık
  11. T

5070 7800x3d Sistem 85k

Hocam aldıysanız hayırlı olsun güle güle kullanın. İşlemci soğutucuyu test edersiniz, yeterli gelmezse ilerde onu değiştirirsiniz, hazir sistemlerdeki PSU'larda da kalite düşük olabiliyor, bunlar acilen değişmeniz gereken değil de denedikten sonra değiştireceğiniz parçalar olur. Bütçeniz olunca...
  12. T

5070 7800x3d Sistem 85k

acil almanız gerekiyorsa şimdi aşağıdaki sistemi incehesap motorundan oluşturdum, daha mantıklı ama yine de pahalı bir sistem oldu, incehesap bu akşam 10da gaming gecesinde illa ki daha uygun sistemler paylaşacaktır.
  13. T

1k Civarına F/P Mousepad

Bilmediğim için soruyorum gerçekten çok fark ediyor mu bu mousepad'ler ? 3 aydır aşağıdaki ürünü kullanıyorum, 150Tl gibi bir fiyata aldım, işimi görüyor :D...
  14. T

R5 7500f RTX 5070 57.499₺

Hocam kasa üzerinde gelen psu'lar genelde giriş seviye oluyor, psu'lu kasalar konusunda pek bilgim yok ama özelleştirmelerde bitfenix seçeneği de var, o biraz daha iyi olabilir, bilen arkadaşlar yönlendirirse biz de öğrenmiş oluruz.
  15. T

R5 7500f RTX 5070 57.499₺

Hocam bütçeniz varsa anakartı a620 değil de b serisi almanızı(b650 de yeterli ama seceneklerde b850 mevcut) tavsiye ederim, bir de soğutucuyu 120mm almanız bence şart. İki özelleştirme 4bin tl gibi bir fiyat artırıyor ama inanın seviye atlatır. 2.ssd slotunuz olmuş olur, ve işlemcinizin soğutucu...
Geri