Arama sonuçları: *

1. T

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

'Hakkım haram olsun sırat köprüsünde sizi bekleyeceğim' diyip geçmek lazım hocam yapacak bir şey yok geçmiş olsun.
  2. T

M2 SSD Boşta 62-63 Derece

Hayatımda fiyatına karşılık kalitesinin bu kadar yüksek olduğu çok az ürün gördüm, ihtiyacı olan bu ürünü kaçırmasın her zaman stok bulamıyorsunuz.
  3. T

Yardım Thermaltake S200tg Snow Kasam İçin Ön 3 Fan ve Egzoz Fanı Önerisi

Uygun fiyatlı beyaz fan seçenekleri kısıtlı hocam, @Magnavox Odyssey hocamın da dediği gibi en mantıklısı thermalright. Hem 3lü setin hem teklinin linklerini bırakıyorum istediğiniz sayıya göre alabilirsiniz...
  4. T

2k Monitör Tavsiyesi

200hz olanı kullanıyorum memnunum hocam, bunda pivot yok ama ben zaten askı koluyla kullanıyorum. Muhtemelen sizin attığınız model de iyidir. Ben monitörde bilindik markaların dışına çıkmamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum...
  5. T

5070 Ti 1080p De Kullanılır mı?

6000mhz iyi hocam, ram'inizin desteklediği mhz odur muhtemelen, varsayılan ayarda genelde 4800 falan çıkıyor.
  6. T

Biliyorsunuzdur ama bilmiyorsanız diye belirteyim bios'tan expo'yu açmazsanız ramlar varsayılan mhz ile çalışır o da genelde düşük olur.
  7. T

Patriot Viper Venom Rgb Pvvr516g60c30 16 GB 12.399 TL

24gb'ın 8i boşta kaldığında mhz ve cl değerleri önem arz etmiş oluyor. Oyun dışında kullanacaklar alabilir belki ama 24'ün 24ünü de kullanacak bir işlem var mı oyuncular için ?
  8. T

Hocam darboğaz insanların hayal ettiği gibi bir şey değil, ekran kartınız mercedesken işlemciniz acemi şoför olsa da mercedes yine mercedestir, hızlı gitmeye müsaittir ama acemi şoför yavaş kullanıyodur gibi düşünün. Veya bunun tam tersi işlemciniz iyi kartınız zayıf da olabilirdi. Sizin iki...
  9. T

Yardım Psu Yükseltmeye Gerek Varmı ?

7500F 65w 9060xt 150w (8gb versiyonu) (65w + 150w + 100w (diğer bileşenler)) / 0.8 (emniyet payı) = 393,75 watt (sınır değer) 600 watt yeterli hocam.
  10. T

İlk Araç Hatchback Önerisi

Temiz bulabilirseniz 1.4 Tsi veya 1.5 Tsi Comfortline Golf öneririm hocam, çeyrek altın gibi piyasası var, değiştirmek istediğinizde anında satabilirsiniz, oturaklı, güvenli, kendini kanıtlamış bir araba. Eğer stok haliyle binen birinden alırsanız kronik bir sorun yaşamazsınız, tek kusuru...
  11. T

Samsung Galaxy S25 Fe Vs Galaxy A56/A57 Karşılaştırması

Hocam donanım olarak kalite farkı çok az elbette ama yazılımları bezdirebiliyor, yıllar önce xiaomi'nin redmi note 8 pro'sunu almıştım saçma reklam dayatmaları falan insanı bezdiriyor, bir sürü yerden reklam ayarlarını kapatmanız gerekiyor, sıfır telefonda neden böyle zahmetlere girilsin ? Ondan...
  12. T

❌İndirim Bitti! Beyaz | Arctıc P12 Pro Reverse | 692,15 TL

Ben de onu aldım hocam f/p ürünü, ihtiyaç olduğundan değil de görsel olarak kasayı doldurmak için almıştım düşük devir çalıştığı için sessiz diyebilirim, yüksek devir performansını bilemiyorum. Görsel ekliyorum ama mobilden upload etmiyor site nedense. 3lü paket almıştım hocam. Edit: görsel...
  13. T

5 Bin TL Bütce %75 Klavye Önerisi ?

Yunzii RT75 Pro öneririm hocam bir bakın isterseniz.
  14. T

Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

İyi bir PSU besler hocam.
  15. T

Bu Parçalarla Toplanılan Kasa 110k Eder mi?

Hocam ben PC uzmanı veya taciri değilim, kendi bütçem dahilinde parçalar alıp kullanan birisiyim. Bu markayı ilk kez duydum, belki de kalitelidir ama 110k'lık istenen bir sistemde bu marka bir PSU benim gözümü tırmaladı onu belirtmek istedim sadece.
  16. T

saat 22.00da incehesabı bi kontrol edin illa ki bi sistem düşecektir.
  17. T

Parçalar 37000 TL Ye Alınır mı?

ekran kartında 3000 serisini ben pek mantıklı bulmuyorum hocam, çok uzun yıllardır yıpranmış o kartlar, mining yapılmış da olabilir, ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ? Hikayeli oyunlar oynayacaksanız 9700x'e gerek yok, fps oynayacaksanız da 3080ti'a gerek yok, birinden birini daha zayıf alıp...
  18. T

Parçalar 37000 TL Ye Alınır mı?

Kaçırmayın çok iyi fiyat hocam.
  19. T

Sistemin ederini hesaplamaya bile gerek yok çünkü ram markası belli değil, anakart eski nesil b650, psu'nun markasını ilk kez duydum vs vs.
  20. T

koşarak uzaklaşın hocam.
Geri