Ultra'da snapdragon devam eder diye tahmin ediyorum, belki de 2600'ün iyi olduğunu düşündükleri için risk alıp Exynos ile gelirler ama sadece Exynos nedeni...
Buluşman bile hata geri almazsan seni salmaz kalk git. Zaten telefoncuymuş sanırım senin cihazdan bir parça söküp başka cihaz tamiri için ona takmış olabilir.
50 dolarlık oyun birçok insan almıyor zaten. Epicte sağlam oyunların hepsi indirimde 300 500 liralara düşüyor. Yeni çıkan oyunların da indirime girmesini...
Çok masum gelmedi nedense anlattıkların . Sanki fırsatçılık yapıp sen geri almışsın hesabı sen adama cevap vermemişsin gibi . Adam bu yola başvurduysa...
Hesap alım satımı zaten yasak olan bir durum. Kendi hesabın ise geri ver. Değilse arkadaşın ile konuş o geri versin. Eğer aranız bozuksa arada kaynayan sen...
Ben yokum, banka vuracak beni yoksa. Birşeyler alacak arkadaşlar şimdiden hayırlı olsun. Şimdi baktım "ciddi fırsat" niteliğinde bir şey yok. Başlığı görünce...
Sıcak fırsatlara "Alınır mı" diye tavsiye konusu açamazsın. Fırsat olduğundan emin olduğun şeyleri paylaşmak için var burası.
>> Toplama Bilgisayar Tavsiye...