BakiMert isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kablonet Modem Taşıma

Selamlar Salonumda fiber bağlı bir Kablonet modem kullanıyorum. Bu modemi ve interneti yan odaya taşımak istiyorum Kabloneti arayıp talepte bulunacaktım. Operator yerel elektrikçiler ile görüşür isem daha uygun fiyatlı olacağını söyledi Yerel elektrikçiler ile görüştüm. Kabloneti arayıp...
  2. B

Kayıp 24 Pin Kablosu

MSİ ticket olarak sordum ama bana TRdeki yerel satıcılarla iletisime gecmemi soyledi. Firmalarda da sanmiyorum ki yedek ayni marka model kablo olsun. Laptopa gectim bu elimde fazlalikti satmayi dusunuyordum kablosuz satmak istemedim.
  3. B

Kayıp 24 Pin Kablosu

MSİ A750 GF Gold 80+ psu sahibiyim. 24 pin kablom kayıp. Satılır mı orijinal? Ya da başka marka model hangi kabloyu kullanabilirim?
  4. B

Çözüldü✓ 4 Özellikte Kasa Arıyorum

Merhabalar Akvaryum Back Connect E-ATX Beyaz Bu 4 temel özelliğe sahip bir kasa arıyorum. Beyaz olması, devasa hacimli, Back Connect uygun ve Akvaryum model camlı bir kasaya ihtiyacım var Fiyat olarak makul olanlar öncelikli marka model takıntım yoktur. Şimdiden herkese teşekkürler
  5. B

Yeni Bilgisayar Vs Elimdeki Parçaları Birleştirmek

Selamlar arkadaşlar. Uzun süredir buralardayım ama yeni üye oldum sizlere bir konuda danışacağım. 30+ Yaşında bir öğretmenim. Çocukluğumdan beri oyun oynarım. Hala devam ediyorum oynamaya. Muhtemelen ileride de devam edeceğim Son 5 yıldır sürekli masaüstü bilgisayar toplayıp bozuyorum. Hazır...
Geri