Kesilen Odunların Bekçiliğini Yapmak Zorundamıyız

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
Merhabalar arkadaşlar başlık absürt olsada bir şey sormak istiyorum binamızın bahçesinde 3.kata kadar yükselen bir ağaç vardı bunun kesimi için belediyeye yada orman genel müdürlüğüne yazı vermişler bugün saat 13:00 da gelip kestiler ağacın gövdesini parçalarını bizim apartmanın kenarına yığdılar biz bildireceğiz kepçe kamyon gelip alacak dediler biraz öncede sokaktan birisi almaya çalıştı babam mani oldu belediye alacak dedi adama, babama sordu alsa nolurdu dedim belediye ceza keser dedi şimdide annemle babam evden gittiler bu adamlarda illa kafasına takmışlardır belediyeden önce gelip alıp gitseler belediye gelip baktığında ağaç yığıntısını bulamazsa apartmana ceza kesmeleri gibi bir durum söz konusu olurmu?

Merhabalar arkadaşlar başlık absürt olsada bir şey sormak istiyorum binamızın bahçesinde 3.kata kadar yükselen bir ağaç vardı bunun kesimi için belediyeye yada orman genel müdürlüğüne yazı vermişler bugün saat 13:00 da gelip kestiler ağacın gövdesini parçalarını bizim apartmanın kenarına yığdılar biz bildireceğiz kepçe kamyon gelip alacak dediler biraz öncede sokaktan birisi almaya çalıştı babam mani oldu belediye alacak dedi adama, babama sordu alsa nolurdu dedim belediye ceza keser dedi şimdide annemle babam evden gittiler bu adamlarda illa kafasına takmışlardır belediyeden önce gelip alıp gitseler belediye gelip baktığında ağaç yığıntısını bulamazsa apartmana ceza kesmeleri gibi bir durum söz konusu olurmu?
yazmazlar. belediye kendisi bekçi dikseymiş kendi ağcına

dayı bırak alsınlar la koca ağacın hepsini alacak değiller ya adamlar, 2 3 mangallık alırlar tamam, belediye görevlileride gelince "lan? burdaki odunlar eksik kim aldı bunları binayı arayın!" demez işlerine gelir.

Binaya ceza kesme durumu yok. Belediye gelmeden önce biterse arar ihtiyacı olanlar aldı, geriye bir şey kalmadı dersiniz gelmelerine gerek kalmaz.

Mal(odun) belediyeye ait değil, sizin de koruma yükümlülüğünüz yok. Alacaklarını sanmıyorum ama alırlarsalar da size bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,121
Üyeler
198,696
Son üye
Redis

Geri