Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

nereden bakabiliyoruz ben neredeyse 2025 öncesini göremiyorum
  2. Ahmet Sevinç

Selçuksports Sahibi Yakalanmış !

Bilgiyi okulun bitmesine 1 hafta kala kapatanlar Selçuk sports'un sahibini ilk ihbarda enselemeye çalışmıştır
  3. Ahmet Sevinç

Altyapı Çalışması Yarıda Kesildi

Hocam darlayayım darlamasınada adam bir yerine takmaz kesin hemde gencim biraz . En iyisi 1 bidon benzinle gideyim kendimi yakmakla tehdit edeyim🤣 1780336178 Direkt görseldeki gibi diyor hocam . Beşiktaşta direkt İstanbula bakanı buldum ama orasıda olmaz gibi
  4. Ahmet Sevinç

Hocam bir yer buldum ama sanki mağaza gibi duruyor. Ama Yorumlarda nakil aldırmak için gittim sıra numarası falan diyor doğru yeri buldum herhalde
  5. Ahmet Sevinç

Müdürlük dediğiniz neresi oluyor ( istanbuldayım) Birde şikayeti kime yapabilirim ya da nasıl yapabilirim
  6. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 2 hafta önce binamızın civarında bina yıkımı gerçekleşti . Yıkımdan önce internet kablolarını kestiklerinden dolayı bizimde internet gitti ( bütün bir sokağın dls bağlantısı gitti neredeyse ) . Ancak komşular çalışanlarla konuşunca inşaat firmasının tt'ye...
  7. Ahmet Sevinç

Tobb Etü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Sıralaması Bu Sene Ne Olur?

Hocam 130k yapıcam demekle 130k yapılmıyor , her yıl sıralamalar değişiyor belkide daha iyi bir netle daha kötü bir sıralama gelicek . Tavsiyem şu 20 gün it gibi çalış Ayrıca sıralamalarıda kimse tavsiye edemez , içini rahatlatmak bende isterdim ancak bu tarz sorular umudunu çalmaktan başka bir...
  8. Ahmet Sevinç

Tobb Etü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Sıralaması Bu Sene Ne Olur?

Hocam sende görüyorsun sıralama her yıl çok oynamış 130k yapsan bile garanti veremeyiz
  9. Ahmet Sevinç

En İyi Spider Man Kim? (Anket)

Andrew'ın filmlerinde birçok hata yapıldı . Belki daha iyi bir yönetmen veya şirketle daha başarılı bir hikaye çıkartılıp tobey'i bilr aşabilirdi. Ama ben halen seviyorum , oscorp'u aşırı şeytanlaştırmaları falan hoştu . Özellikle ilk filmdeki oscorp - gwen - peter ilişkisi o karanlık atmosfer ...
  10. Ahmet Sevinç

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam yapay zekada öyle dedi en başta ama olmadı ondan sonra aygıt yöneticisi cart curt uğraştım Iphone'da usb veri izni vb. Bir şey var mı çünkü androidde var
  11. Ahmet Sevinç

Hocam maksimum uyumluluğu açtım olmadı . Androidden kablo şak diye bağlayıp iTunes indirdim kablo ile bağlanmayı denedim ondanda olmadı ( laptopda iTunes gerek bile kalmadan bağlandı ama laptop unda kendine hayrı yok ) . En son yapay zekayla 1 saat uğraştım çözemedim , lanet olasıca apple (...
  12. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar selam iphone 11 ile bağlanmaya çalıştım bağlandıda hatta ama ne yt ne de başka bir şey açıldı , hala internet yok uyarısı yiyorum sitelerde falan . Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? ( 2 farklı usb alıcı kullandım ikisindede aynı sonuç verdi , Windows 10) Bir de dsl bağlantısı...
  13. Ahmet Sevinç

1 Ayda Tıp Kazanabilir Miyim ( 1 Ay Sonra Güncelleme Yapacağım Beklemede Kalın)

biri çitadan kaçamazsa kontenjan açılıyor diye duymuştum 1779050842 kanka bende kırık obp ile 30k yapmaya çalışacağım birbirimizi bilgilendirelim 1 ay sonra
  14. Ahmet Sevinç

Üniversite okumanın değeri kaldı mı?

Hocam dediğiniz birçok şey doğru ama eksik . Örneğin paran varsa network ayağına gelir doğru ama mesela okulda 3 4 arkadaşımız bile olsa ve onlarla güzel zamanlarımız olsa ardından ileridede size bir iş , görüşme veya bir yemek ayarlasalar dahi işinize yarar . Hadi maddiyatı geçtim okurken bahar...
  15. Ahmet Sevinç

Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

gemini'ı ben kendi araştırmalarım için kullanıyorum ve açıkçası verdiği bilgilerin birçoğunda şüphe ediyorum , belki işe yarayabilir ancak ben gerçek bir yks öğrencisi için verimli bir program oluşturabileceğini düşünmüyorum
  16. Ahmet Sevinç

Üniversite okumanın değeri kaldı mı?

üniversite iş bulma kurumu olarak bakmazsan evet hala değeri var. Çünkü seni bambaşka insanlarla tanıştırıyor ; kulüpler , etkinlikler , sohbetler ve gösterilerle . Ayrıca uğraşan bir adama network kurma şansıda tanıyor. Üni sırf bu kültürel sermaye için bile değerlidir . 1778830332 bölümün ne...
  17. Ahmet Sevinç

🔥İndirim 🔥Lego 30692 Creator Noel Baba ile Baca Eğlencesi 129tl🔥

Ekran kartını parçalamasın hocam 😅
  18. Ahmet Sevinç

Size Huzur Veren Sesler

bunla uyuyorum genelde 2. olarak ise bu şarkı ( huzur vermiyor ancak seviyorum )
  19. Ahmet Sevinç

YKS KANAL TAVSİYESİ LAZIM

eskiden olsa eyüp b derdim ancak şimdi izleyince adamın cümleleri bazen bozuk oluyor ve anlamakta zorluk çekebiliyorsun . Ama genede öneririm iyi öğretiyor
  20. Ahmet Sevinç

Abur cubur larda yaşadığınız en garip olay varmı

lahmacun tava 😂
Geri