Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

10. sınıfım okula hiç gitmedim

yok ya önemli takımlarda değillerdi anca bando takımındaydılar oda çok da bir şey değikldi 1764699429 hocam sorsan bizim okulda öyleydi ama kalan olmadı , tabi risk almaya değer mi size bağlı
  2. Ahmet Sevinç

10. sınıfım okula hiç gitmedim

tüm 12'ler korkuyor ama ben devamsızlığı aşmış olmasına rağmen kalanı görmedim
  3. Ahmet Sevinç

Üniversite okumalı mıyım hangi bölümü okumalıyım

hocam gemi mühendislğinin dalları var , genelde maaşları iyi ancak yalnızlık hasret gibi meseleleri var ayrıca çalışmadığın aylarda maaş ödenmiyor ona göre yaşaman lazım Kodlama işini seviyorsan bence pc mühendisliğine falan kay , 50k sıralama ile yapay zeka mühendisliği güzel okullarda yok gibi...
  4. Ahmet Sevinç

Sizce bu mont alınır mı

hangi mont
  5. Ahmet Sevinç

ASKERLİK İÇİN MP3 çalar

ipod mu demek istiyorsunuz hocam yoksa telefon mu
  6. Ahmet Sevinç

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Psikolojik olarak ağır olabilir ancak diğer avantajlarından söz etmiyorsun , atamanın az olması ile mesleğin zorluğu kolaylığı alakası ? 1 ben eğitimi kolay demedim çalışma koşullarından vs. temel alarak basit dedim 2 çoğu alanda dersler gören stajlar yapan tek meslekte siz değilsiniz . Her...
  7. Ahmet Sevinç

Bilgisayarlar çok pahalı

dostum işe girip çalışıp 40k filan biriktireceksin ben haketmiyorum demekle bir şey olmuyor ne yazık ki
  8. Ahmet Sevinç

Sporda giymek için eşofman ve t-shirt bakıyorum öneri lazım

model bulamadım ancak lcw ve defactoda spor tişörtleri ve eşofmanları satılıyor 300tl civarıydı 2 ay önce , normal tişörtlerini dışarıda giy 5-6 tane aldığın bu spor kıyafetlerle sporunu yap derim
  9. Ahmet Sevinç

yüksek öğretmenin ne olduğunu bilmiyorum bulamadımda ancak kamu kurumlarında 4 gün çalışıp hatta o 4 gününde taş çatlasın 3 günü ful çalışıyor öğretmenler yani normal bir memura kıyasla keyif sürüyorlar bildiğin ayrıca 3 aylık tatilleride cabası . Öğretmenlik zor meslek diyorlar hayır diğerleri...
  10. Ahmet Sevinç

katılıyorum bu karara
  11. Ahmet Sevinç

Cumhuriyetçi milliyetçi parti

demin üyelerine bir bak kaçının neyle kimle bağlantısı olduğunu ben bile bilmiyorum , bilsemde kapatman gene meşrutiyet oluşturmaz çünkü insanlara terör altında bizi kısıtlıyorlar diye yuttururlar bu böyle devam eder 50 binin katili için görünen en ideal ceza müebbetdir , mhp milliyetçi değildir...
  12. Ahmet Sevinç

Biri ile iliski yasadığımız halde dini konulara önem göstermek etikmi sizce?

Her günahın affı var şirk koşmak dışında zinanında var yani ayrıca İslam'da hata yapınca dini toptan salın diye bir mantık yok tövbe edip hayatına devam edebilirsin . Ayrıca Zinanın tam olarak ne olduğunu dair tartışmalarda mevcut mesela birisi kızın rızası varsa zina değildir diyor kimiside...
  13. Ahmet Sevinç

Cansız, seyrek ve ince telli saça hangi model iyi gider?

fresh cut yazınca bunlar çıkıyor 😂
  14. Ahmet Sevinç

Beraber Film İzleyebileceğimiz Uygulamalar!!!

teleparty var ama yorum yapma var mı bilmiyorum zoom üzerinden ekran paylaşımıda olabilir
  15. Ahmet Sevinç

Devlet memuru ve 65k maaş mı ? Kamu borcu fırlayacak , cari açıkla uğraşan bir ülkede kamu harcamalarını arttırarak ekonomik krize çözüm getiremezsin Belki tam terside olur halk bayağı harcama yapar ve tüketim ekonomisi bir şekilde kendini kurtarır ama dur enflasyon patlar , üretmeyen ülke de...
  16. Ahmet Sevinç

Dostum çok popülistsin mesela apoyu Diyarbakır surunda asmak , mayın döşemek , fabrikaları geneden açmak hepsini teker teker inceleyelim Apoyu 2004'den öncede öldürebilirdik ama kimse yapmadı çünkü bir kişiyi öldürünce kahramana dönüşür takipçiler daha da bağlı olurlar Milliyetçileri tek cephe...
  17. Ahmet Sevinç

Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

Vay be ... 🚬
  18. Ahmet Sevinç

Kasım indirimlerinden neler aldınız?

indirim mi vardı
  19. Ahmet Sevinç

Hem ucuz hem kaliteli kitap arıyorum diyenlere

youtube'a yazıp önerilenlerin çoğu iyi oluyor . Az buz duyulanları ise çok popüler olmayan 1-2 kişi önerse bile çok güven veremiyor o yüzden küçük kanallara biraz bel bağlamış olman lazım
  20. Ahmet Sevinç

Yönetim Bilişim Sistemleri okunur mu?

benim saflığım hocam İüc nedir peki , ne olduğunu biliyor musunuz
Geri