Arama sonuçları: *

1. Sevinç1507

Sayısal 104 Bin ile Nereleri ve Hangi Bölümleri Tercih Etmemde Yarar Var

ben olsam maden malzeme veya kimya mühendisliği yazardım
  2. Sevinç1507

Acıbadem Üniversitesi Çalışma Taahhütlü Vererek Burslu Okumak Mantıklı mı?

hocam bence asıl özelde çalışılır hem daha az insan var hemde bir tık daha eğitmliler . Toplama kampı gibi doluda değil . Hemşirelik gibi bir meslekte mobbing olmazsa olmaz ne yazık ki. Ama kıdemli hemşire olayı bence saçma çünkü hem para almıyorum hemde normalden fazla ücret veriyorum bu işte...
  3. Sevinç1507

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

ağız tadı herkeste az buçuk vardır hocam 🤣 dediğiniz mantıklı ama mimarlıkta hani bir çizim yeteneği ararlarya buradada böyle bir temel ya da yetenek şart mı onu merak ediyorum ( zaten muhtemelen oraya gitsek ilk patatesleri soydururlar hemen ıstakozu vermezler ama sabrederler mi 0 biri için )
  4. Sevinç1507

hocam sen kendini acıbadem mezunu diye mi tanıttın ? Mezuna kalacaktım diyordun 1784898547 kıdemli hemşire maaşı + ulaşım + konaklama bence gayet iyi ama bir zahmette doğuda falan olsun yemek ise devlettede bedavaydı zaten
  5. Sevinç1507

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

gastronomi için yetenek şart mı hocam ? Mesela yemek yapmada çok bilgili olmayan biri gitse olur mu?
  6. Sevinç1507

Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

hocam doyuyo popeyes varken vasat . Sadece 1 kere sipariş ettim bir daha da etmem . Tavuk tender'ları ortalama , burger desen tender'ı basmışlar o yüzden güzel değil ( tavukçu burgerinden beklentim hiçbir zaman yüksek olmamıştır ama çok övüldüğü için bunda bir beklentim vardı ) Makarna desen 50...
  7. Sevinç1507

doğrudur hocam ben sadece maaş konusunda o bilgiyi biliyorum
  8. Sevinç1507

Herkes Overrated Olduğunu Düşündüğü Şeyleri Paylaşsın

Pidem , tavuk dünyası , kfc , doyuyo
  9. Sevinç1507

Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

metalurji malzeme okuyan ?
  10. Sevinç1507

normal verilen ücretten daha az veriyorlar bu bursu alanlar için diye duymuştum
  11. Sevinç1507

Son Zamanlarda Her Şey Üst Üste Geliyor?

banada yaz reis , senden büyük değilim muhtemelen ama fikir belirtmek / yardımcı olmak isterim
  12. Sevinç1507

Bilgisayar Mühendisliği İçin Marmara mı Gazi mi?

mühendislikler artık maltepede göztepe küçük bir kampüs ama konumu çok iyi ta kadıköyün ortasında neredeyse
  13. Sevinç1507

240 Bin Sıralama Yaptım Ne Yapıyım?

yks sıralaması yükselsin fark etmez senin girdiğin dönemdeki taban puanı muhattap alıyor sistem . Ek madde 1'de sadece gano'ya bakıldığını sanmıyorum . Bazı okullar yks puanının bir kısmı ile ortalamanın bir kısmını alıp oluşturdukları puanla alıyor 1784800432 kurum içi yatay geçiş için ayrı...
  14. Sevinç1507

Bilgisayar Mühendisliği İçin Marmara mı Gazi mi?

sen marmaranın göztepe kampüsüne gitmişsindir
  15. Sevinç1507

Üniversitelerin Okul Birinciliği Kontenjanına Nasıl Bakılır ?

Yerleş.net den bazı bilgiler gözüküyor ama senin istediğin bilgiler yok ve ben bazı bilgilerin hatalı olduğunu düşünüyorum . Ayrıca hocam okul 1. Liği tercihi tamamen şans. Geçen yıl 90k ile yerleşen birisi belki bu yıl 70k ile anca yerleşebilir . Buda belli olmayan işlerden biri
  16. Sevinç1507

M.T.O.K'un Mantığını Tam Anlayamadım

15.45'i aç izle öyle miymiş değil miymiş
  17. Sevinç1507

M.T.O.K'un Mantığını Tam Anlayamadım

Hocam mtok'da tercih edenler arasında bir öncelik sıralaması oluyor. Örneğin meslek lisesinden olanlar öncelikli , eğer kontenjan dolmadıysa o zaman başka lise tiplerinden mezun olanlar alınıyor. Tabi bu alımlarda en yüksek sıralama yapanlardan başlanılarak alınılıyor Marmarada genelde mtok...
  18. Sevinç1507

Hangi Lise Daha İyi Yardım Edin

Değer Obp ile alan okullardan puanı 95 olsa bile uzak dur çünkü gene dersle alakasız iti topu geliyor. Kötü liselerden tek farkı bu it top daha iyi ve daha az . Düzgün insanlarda var ama genelde okulun kalitesi kötü oluyor 1.5 saat o kadarda kötü değil inan bana
  19. Sevinç1507

435 Puan 4.6 Yüzdelikle İstanbulda Hangi Liseleri Tercih Listeme Ekleyebilirim

İlçe demek istemiştim klavye düzeltmiş pardon
Geri