Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Kentsel dönüşüm ne zaman biter ?

olsun hemde bol
  2. Ahmet Sevinç

Hocam bende en az 2 en fazla 4 5 yılda bittiğini gördüm . Ses olmasında toza razıyım yani
  3. Ahmet Sevinç

Arkadaşlar merhaba İstanbul Bakırköy'e yaşıyorum ve benim evimin çevresindeki 2 ev dönüşüme girecekmiş ( reklam afişlerini asmışlar 😭) . Sorum şu bu reklam afişleri asıldıktan ne kadar sonra başlar inşaat ve tahmini ne zaman biter . Ayrıca ağır ağır söveceğim şeyler nedir deneyimli arkadaşlar...
  4. Ahmet Sevinç

Hollanda'da vs. İtalya'da okumak

açık lise mezunu olman kabulünü etkileyebilir araştırmanı öneririm
  5. Ahmet Sevinç

Düz taban için ayakkabı önerisi

ben zamanında öyle ayakkabıcıdan almıştım- hazır satılıyordu ama tam düz tabanlılar içindi- tabanı sert cart curt , cırt cırtlı 1960'lardan kalma tasarımıyla mal mal giydim . Benim senin kadar ağrılı sorunum yok hatta kilodan düz taban olduğumu söylemişti doktor ancak yinede ayakkabı hiçbir işe...
  6. Ahmet Sevinç

Emeklinin Suçu Ne ? Yazıklar olsun

Kendi aramızdayız burda kimse görmez hocam 😶‍🌫️
  7. Ahmet Sevinç

Avukat varsa ulaşabilir mi ücretli danışmanlık almak istiyorum?

arkadaş piyasayı yokluyor ona göre ya burda ya da yüz yüze soracak bence 😂
  8. Ahmet Sevinç

IELTS İle Yurtdışında Üniversite Okuma.

abd için biliyorum onun için konuşacağım avrupa ülkelerindede temel birkaç fark dışında aynı Sat sınavı her okul için geçerli değil ancak obp vs. önemli ve senden istiyorlar ( belgenin adını unuttum ancak derslerden kaç puan aldığını gösteren bir belge var o lazım işte ) . Ayrıyatende bir dil...
  9. Ahmet Sevinç

Üniversite okumadan da iyi yerlere gelinebilir mi?

Malzeme mühendisliği nasıldır hocam
  10. Ahmet Sevinç

Dersaneye Gittiniz Mi

yks ve lgs için gittim ikiside boş ve gereksizdi
  11. Ahmet Sevinç

Kimlik fotoğrafı değiştirme

Nüfus müdürlüğüne gidiyorsun randevu alıp ordada parayı nereye yatırmak gerektiğini söylerler zaten veya kimlik kartı bedeli ödeme diyince hemen çıkıyor . 1 tane foto yeterli 1769101598 Fazla detay yazmışsın reis bunları bizde bilmiyorduk 🤣
  12. Ahmet Sevinç

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

Windows 7 pasta oyunu
  13. Ahmet Sevinç

Sizce Dinsizlik Neden Artıyor?

Gelişen teknolojiyle insanların tembelleştiğini düşünüyorum özelliklede namaz gibi ibadetlerde çünkü elimizdeki telefon , oynadığımız bilgisayar vs. daha tatlı geliyor ve bırakmak istemiyoruz . Kültür emperyalizmininde önemli bir etkisi var , başta Amerikan ve ardından Japon filmleri ...
  14. Ahmet Sevinç

Kentsel Dönüşüm, Yarısı Bizden sorularınızı cevaplarım

Merhaba yazılan 1-2 şeyi okudum ve aşırı tekniğe girdiğinden bazı yerlere bakmadan geçtim yanıt verdiyseniz affola şimdiden . Evi küçülterek verme olayı doğru mu ? Doğruysa her ev için mi ya da gerekli koşulları sağlayanlar için aynı ebattan devam mı? Birde koşullarrın sağlanıp sağlanmadığını...
  15. Ahmet Sevinç

Yks'de 80 obp ile 50k sıralama yapmak için kaç sıralama yapmam lazim?

45 obp ile imkan var mı hocam
  16. Ahmet Sevinç

Trump'ı İran'a saldırmaktan Türkiye dahil dört ülke vazgeçirdi

Tmamen kolpa haber . İran'daki ölülerin büyük bir çoğunluğu ambulans , dükkan yakan , polislere saldıran taşgıncı İsrail destekli teröristlerden oluşuyor bu yüzden ölü sayısı fazla . İsrailin desteklemesinin sebebi ise Amerikayı tuzağa düşürmek ve daha da büyük savaşlara sebep olmak ( kaldı ki...
  17. Ahmet Sevinç

Marmaray da en önde sırada duran insanlar

soruyu soran koçbaşı olmalı
  18. Ahmet Sevinç

Playstore.com Steam kodu güvenli mi?

ben zamanında oyun almıştım site güvenilir ancak hediye kartı hakkında fikrim yok
  19. Ahmet Sevinç

Diş muayenesi ortalama ne kadar tutar?

klinikten kliniğe fiyatlar aşırı değişiyor üniversite hastenesinde geçen sene 3000 falan istemişlerdi bu yıl 2000'e yaptırdım çürüklerdede fiyat değişir hatta derinse kanal tedavisi ve 3d imalatlı dolgu gerekebilir
Geri