• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Sevinç1507 isimli üyenin son içerikleri

1. Sevinç1507

Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
  2. Sevinç1507

Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

cinnet geçirirsen diye hocam 😂
  3. Sevinç1507

Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

dostum benim insta keşfetim bunlarla dolu sende biraz araştır o videolara bak . 2 terlik , havlu , tişört , fırça , tabanca , 3'lü priz , yastık , kupa ... ( bazı eşyaları yurdun ordan almanı öneriyorlar şampuan mesela )
  4. Sevinç1507

Nike Ayakkabı Alıyorum Nasıl Sizce Alınır mı?

hocam benimde öyle ayakkabım var puma bi ayak tabanlığı parçalandı ama onun dışında iyi . Birde en alt katmanı delinecek gibi ama 2 yıl oldu alalı normal biraz oda
  5. Sevinç1507

Anadolu Üni De Neler Yaşarım

çok bilmiyorumda ara sıra kampüste birkaç +35 yaş insan görürsün sınava girmeye gelen
  6. Sevinç1507

Nasılsınız ? Aşırı Çok Ciddiyim

itü'ye 23km yürüdüm , ayaklarımın derisi soyuluyor . Kötüyüm . Bunun haricide kötüyüm çünkü iyi olmak için bir sebebim yok .
  7. Sevinç1507

Metrobüs 7/24 Çalışıyor Mu?

İstanbul olduğu için olabilir mi? Buradada metrolar 12'ye kadar çalışıyor bazı günler 7/24 onlar hariç 1787383838 hocam 1 kere otobüse bineyim dedim bir halt öğrenemedim metro ile gittim o günden beri o siteye güvenemiyorum
  8. Sevinç1507

eyvallah hocam , hafta içi hafta sonu her gün değil mi?
  9. Sevinç1507

Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?
  10. Sevinç1507

YTÜ Metalurji ve Malzeme mühendisliği nasıl?

hocam selamlar ne yaptınız ? Mezuna mı kaldınız , şuan neredesiniz?
  11. Sevinç1507

Harran Gastronomi Nasıl Gidilir mi

bir yere yerleşirsen obp düşer . Senin kayıt yapıp yapmamana bakmaz
  12. Sevinç1507

Neden Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Puanları Her Sene Düşüyor?

yapay zeka diyeceğim ama herkes demiş bende diğer kısımlarından bahsedeyim . Tr'de şuan haddinden çok fazla mezun var , pandemi dönemimde işe alımlar patladı ama sonrasında süreçte işe alımlar çok yapılmadı çünkü elde çok vardı zaten . İnsanlarda pandemi dönemi bu mesleğin evden çalışıp çok para...
  13. Sevinç1507

En Medeni Ülkeler Neresi???

Bence toplumun medeniyeti ortaya çıkardığı bilim ve sanat eserleriyle ölçülür ayrıca sosyal yaşamınında bu kriterde önemli bir etkisi vardır . Örneğin %10'u hep bilim sanat ortaya koysun , kalan %90 ortada kalıp kıvrılıyorsa ben medeni demem . Halkın geneli işler yapsın ama halkın bir kısmında...
  14. Sevinç1507

Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

marmara aktüerya geldi ama kayıt olmayacağım öylesine yazmıştım zaten
  15. Sevinç1507

Borsayı Öğrenmek İçin Tavsiyeler

Hocam çok bilmiyorumda aracıyla aşarım vergiyi diyordum
Geri