Sevinç1507 isimli üyenin son içerikleri

1. Sevinç1507

Aylık Üyeliklere Ne Kadar Harcıyorsunuz?

yt premium 89tl prime ( iptal edeceğim ) 35 tl başkada yok
  2. Sevinç1507

İşe Alımda Öğrenci Olup Olmadığım Anlaşılıyor Mu

Valla hocam bende fuar işlerine gidecektim , günübirlik hem öğrenci alırlar diye ama genede tecrübeli insanlara daha öncelik veriyorlar . Şu arkadaşda öğrenci olduğunu söylemiş , aramamışlar belki bir yol olur...
  3. Sevinç1507

2026 Bilgisayar Mühendisi Maaşları Ne Kadar?

valla hocam bende konuştuğum kişinin yalancısıyım , çocuk zaten Almanyada yüksek lisans arıyormuş bu iş teklifinden sonra
  4. Sevinç1507

biraz üstüydü daha doğrusu
  5. Sevinç1507

bir kişiyle konuşmuştum , yeğeni sabancıda pc mühendislği okumuştu asgari ücrete zar zor iş bulmuştu . Mühendislik okuyorsan ve çok ihtiyaç duyulan bir alanda değilsen her zaman düşük ücretlere mahkum olacaksın . Lisans okuyup pilotajlık oku bence
  6. Sevinç1507

Dying Light 2 Alınır mı?

varya hocam crane ana hikaye sonrası yeni bir yere gidiyor , araba falan kullanabiliyorsun . O dlc
  7. Sevinç1507

Dying Light 2 Alınır mı?

Hangi paketi önerirsin hocam
  8. Sevinç1507

Dying Light 2 Alınır mı?

Hocalarım ben zaten 1. Oyunu oynadım ve sevdim , ben asıl hangi paketi almalıyım diye sormak istemiştim 1783177482 Hocam 1. Oyunun dlc'sinde ne oluyor? En son dlc'de mağara temizleyeyim derken kapana sıkıştım korktum çıktım😅
  9. Sevinç1507

Dying Light 2 Alınır mı?

Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya değerdir ?
  10. Sevinç1507

Popeyes "Hayırlı Olsun" Dedi ama 1 Haftadır Aramadı (Normal mi?)

puan sistemi var çalıştıkça puan birikiyor . Onla ne almak istersen al ama beleş yok . Onu bunu geçde bana bunların gizli tarifi lazım 😂 en azından ranch sosun
  11. Sevinç1507

Aquaman Filmi İzlenir mi.

ben beğendim izlenir ama çok üst kaliteli bir şey değil
  12. Sevinç1507

Sarımsaklı Plajına Yakın Konaklama

hocam pansiyonlar var , bence gene pahalı ama uygunlar bir tık . Birde sarımsaklıya yakın Burhaniye Ören var . Küçük bir yer ama ben beğenmiştim . Bir araştır
  13. Sevinç1507

Bizim Çocular Yenilmiş Haberim Yok

prime paraguay elenmeyecek :)
  14. Sevinç1507

Ayt 2026 2 Soru İptali

hocam IVT nedir baktım gerçektende lise düzeyinde bir kişinin bu teoremi bilmesi imkansız ( aslında bence teorem basit hatta sürekliliği iyi bir kişinin bu teoremi duymasınada gerek yok , mantığını bilir ancak teorem 3-4'ün olmayacağını kanıtlaması sürekliliği iyi olan bir adamıda aşar ) . A...
  15. Sevinç1507

Ayt 2026 2 Soru İptali

Aynen hocam adam sırf artan azalanlığa göre yapmış , bu bariz ama riemann'ıda işin içine sokunca cevap yine 1-3 geliyor . Yani burada evet hesaba katmama var ama patlama yok . Ben lise bilgisi ile yapılamamayı sadece fonksiyon yazmaya çalıştığımız yöntemde patladığını düşünüyorum ki buda aslında...
Geri