Valla hocam bende fuar işlerine gidecektim , günübirlik hem öğrenci alırlar diye ama genede tecrübeli insanlara daha öncelik veriyorlar . Şu arkadaşda öğrenci olduğunu söylemiş , aramamışlar belki bir yol olur...
bir kişiyle konuşmuştum , yeğeni sabancıda pc mühendislği okumuştu asgari ücrete zar zor iş bulmuştu . Mühendislik okuyorsan ve çok ihtiyaç duyulan bir alanda değilsen her zaman düşük ücretlere mahkum olacaksın . Lisans okuyup pilotajlık oku bence
Hocalarım ben zaten 1. Oyunu oynadım ve sevdim , ben asıl hangi paketi almalıyım diye sormak istemiştim
1783177482
Hocam 1. Oyunun dlc'sinde ne oluyor?
En son dlc'de mağara temizleyeyim derken kapana sıkıştım korktum çıktım😅
Arkadaşlar selam reloaded edition almayı düşünüyorum 8 dolara ama 10 dolarlık bir paket daha var hangisini almamı önerirsiniz , hangisinin dlc'si almaya değerdir ?
puan sistemi var çalıştıkça puan birikiyor . Onla ne almak istersen al ama beleş yok .
Onu bunu geçde bana bunların gizli tarifi lazım 😂 en azından ranch sosun
hocam pansiyonlar var , bence gene pahalı ama uygunlar bir tık . Birde sarımsaklıya yakın Burhaniye Ören var . Küçük bir yer ama ben beğenmiştim . Bir araştır
hocam IVT nedir baktım gerçektende lise düzeyinde bir kişinin bu teoremi bilmesi imkansız ( aslında bence teorem basit hatta sürekliliği iyi bir kişinin bu teoremi duymasınada gerek yok , mantığını bilir ancak teorem 3-4'ün olmayacağını kanıtlaması sürekliliği iyi olan bir adamıda aşar ) . A...
Aynen hocam adam sırf artan azalanlığa göre yapmış , bu bariz ama riemann'ıda işin içine sokunca cevap yine 1-3 geliyor . Yani burada evet hesaba katmama var ama patlama yok . Ben lise bilgisi ile yapılamamayı sadece fonksiyon yazmaya çalıştığımız yöntemde patladığını düşünüyorum ki buda aslında...