‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
Arkadaşlar selam üni başlamadan bunla başlayıp ileridede veri ile olan ilişkimi geliştirmek istiyorum . Öğrenebilmem için yt oynatma listesi veya makul fiyatlı online ders önerir misiniz? ( Şimdilik başlangıç yeterli ancak ileri seviyede öğrenmek istiyorum buna göre önerilerinizi yazın lütfen )
hocam benimde öyle ayakkabım var puma bi ayak tabanlığı parçalandı ama onun dışında iyi . Birde en alt katmanı delinecek gibi ama 2 yıl oldu alalı normal biraz oda
İstanbul olduğu için olabilir mi? Buradada metrolar 12'ye kadar çalışıyor bazı günler 7/24 onlar hariç
1787383838
hocam 1 kere otobüse bineyim dedim bir halt öğrenemedim metro ile gittim o günden beri o siteye güvenemiyorum
Arkadaşlar selam saat sabah 5 civarı bineceğim için tek toplu taşıma alternatifi bu gibi otobüs dışında , iett'nin sitesinde beylikdüzü-söğütlüçeşme 7/24 kalkış var gösteriyor ama işim önemli olduğu için sizede sormak istiyorum , 7/24 çalışıyor değil mi metrobüs ?
yapay zeka diyeceğim ama herkes demiş bende diğer kısımlarından bahsedeyim . Tr'de şuan haddinden çok fazla mezun var , pandemi dönemimde işe alımlar patladı ama sonrasında süreçte işe alımlar çok yapılmadı çünkü elde çok vardı zaten . İnsanlarda pandemi dönemi bu mesleğin evden çalışıp çok para...
Bence toplumun medeniyeti ortaya çıkardığı bilim ve sanat eserleriyle ölçülür ayrıca sosyal yaşamınında bu kriterde önemli bir etkisi vardır . Örneğin %10'u hep bilim sanat ortaya koysun , kalan %90 ortada kalıp kıvrılıyorsa ben medeni demem . Halkın geneli işler yapsın ama halkın bir kısmında...