Sevinç1507 isimli üyenin son içerikleri

1. Sevinç1507

Oyuncu Olunur Mu veya Tiyatro Oyunculuk Okunur Mu(Tıp,Mühendislik)

hocam yurtdışı dediğin anca amerika ki oradada yükselmek kolay değil İngiltere falanda var ama bence hem ülke bitik hem aksan adamı öper
  2. Sevinç1507

Oyuncu Olunur Mu veya Tiyatro Oyunculuk Okunur Mu(Tıp,Mühendislik)

Bence oyuncu olmak için üni hiç gerekli değil zaten oynayan çoğu kişide ya yeteneği olduğu için ya güzel olduğu için ya da ama en çok torpili , networkü olduğu için bu meslekte kendine yer edinebiliyor . Kurslar veya ünide tiyatro kulüpleri ile ben yeteneğini geliştirebileceğine inanıyorum ki...
  3. Sevinç1507

Mühendislik Bölümlerinin Sıralamaları Ne Kadar Geri Çeker?

ben kontenjanlar azaldı diye biliyorum bence aşağı çeker çoğu mühendislik
  4. Sevinç1507

The Odyssey Filme Giden Oldu Mu?

hocam ben gittim , oyuncu seçimime çok takılmadım ama siyahi helen benim çok gözüme battı . Hikayede millet , renk falan belirtmiyor diyorlar ama bu hikayeyi yazan heleni bir zenci hayal etmemiştir hadi onu bunu geçtim kadın güzelde değil en azından güzelliğiyle taş çıkaracak hiç değil ( ödüllü...
  5. Sevinç1507

Ea 81k Mezuna Bırakma Fikri H.K.

Hocam metalurji malzeme önerir misiniz kimyaya pek bayılan biri değilim o yüzden kimya mühendisliğide yazmam gibi , inşaatta tr'de öldü yakın zamandada adam olmaz bence . Marmara aktüerya varmış o nasıldır birde 1784990397 Koçta okuyan biri pandemi 21 22 döneminde çok fazla bilgisayar mühendisi...
  6. Sevinç1507

Hocam 340k ea için 110k say sıralamam . Say sıralamam için sordum en son
  7. Sevinç1507

Acıbadem Üniversitesi Çalışma Taahhütlü Vererek Burslu Okumak Mantıklı mı?

son cümlende okulun ağzından konuşmak istedim , hem para alacakken almıyorum hemde normal hemşire maaşından fazla veriyorum başlangıç birine . Benim annemde devlette çalıştı tabi onla devletle ilgili çok muhabbet etmedik ama kötülemiyorduda . Özelde işlerin o kadar kötü olduğunu sanmıyorum
  8. Sevinç1507

sorun değil hocam bende zaten sayısaldan tercih yapacağım sırf güzel bir şeyler var mı diye sordum sende helal et . Say 111 bine ne önerirsin bilim tarihi , tarım ekonomisi , ekonomi ve finans , ekonometri ; bunlar hakkında çok bilgim yok ama sanki önü pek parlak olmayan bölümler gibi . Ybs...
  9. Sevinç1507

343 bine bir şey yazılır mı hocam ?
  10. Sevinç1507

Nays, İyzico Gibi Gibi Uygulamalar Ne İşe Yarar

indirim sağladığını görmedim sadece bazı uygulamalarda yaptığın harcamanın bir kısmını bir limite kadar geri veriyor . Nays baba eskiden bedava 5 10 lira ateşliyordu +300tl harcama yapınca ama bunlar dışında kullanılmaz
  11. Sevinç1507

Sayısal 104 Bin ile Nereleri ve Hangi Bölümleri Tercih Etmemde Yarar Var

ben olsam maden malzeme veya kimya mühendisliği yazardım
  12. Sevinç1507

hocam bence asıl özelde çalışılır hem daha az insan var hemde bir tık daha eğitmliler . Toplama kampı gibi doluda değil . Hemşirelik gibi bir meslekte mobbing olmazsa olmaz ne yazık ki. Ama kıdemli hemşire olayı bence saçma çünkü hem para almıyorum hemde normalden fazla ücret veriyorum bu işte...
  13. Sevinç1507

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

ağız tadı herkeste az buçuk vardır hocam 🤣 dediğiniz mantıklı ama mimarlıkta hani bir çizim yeteneği ararlarya buradada böyle bir temel ya da yetenek şart mı onu merak ediyorum ( zaten muhtemelen oraya gitsek ilk patatesleri soydururlar hemen ıstakozu vermezler ama sabrederler mi 0 biri için )
  14. Sevinç1507

hocam sen kendini acıbadem mezunu diye mi tanıttın ? Mezuna kalacaktım diyordun 1784898547 kıdemli hemşire maaşı + ulaşım + konaklama bence gayet iyi ama bir zahmette doğuda falan olsun yemek ise devlettede bedavaydı zaten
  15. Sevinç1507

Hangi Bölümü Yazmam Daha Mantıklı

gastronomi için yetenek şart mı hocam ? Mesela yemek yapmada çok bilgili olmayan biri gitse olur mu?
Geri