Arkadaşlar ilk kez biosla ilgili bir işlem yapıcam secure boot açmak için garanti olsun diye güncelleyeyim dedim bide aldığımdan beri güncellenmemişti. Gigabyte h610m h v2 anakartına sahibim flash bellek olmadan nasıl güncellerim yardım ederseniz sevinirim.
Hiç yenilemeden satsam diyorum küçük bir şehirdeyim satması zor olucak bilmiyorum GİGABYTE gaming oc 3070 var kaça gider tahmini 3 sene oluyor alalı hiç açılmadı çokda ısınmıyor ama bakım yapsam içi açılmış diye fiyat düşcekler
Hocam hayat benim için güzel zaten tatlı bir endişe var staj yaptığım yer tanıdık son gün gelirsin imza atarız gidersin dedi bende böyle olaylarda içim rahat olmuyor kötü hissediyorum öyle olmaz ben size veritabanı yazayım dedim onunla uğraşıyorum günü doldurmak içinde yavaş yavaş yapıyorum az...
Hocam bi çizgi roman konusu gelir mi deadpool ve venoma girmeyi düşünüyorum ama baya karmaşıkmış o işler farklı yazarlar çizerler falan genel bi konu açabilir mısınız
Hobilerimden bahsetmek gerekirse kitap okumak
Manga koleksiyonuna başladım bu aralar yavaş yavaş özel deluxe mangalara giresim...
Yılın oyununu kazansa nolur ülkemizde en underrated oyun bu kime sorsam oynamamış son 1-2 senedir falan açılan hiçbir oyun öneri kısmında önerildiğini görmedim kimsenin yurtdışında oynanıyor ama bizim ülkede sevildiğine rastlamadım
Eğer adaptör yollamıyorlarsa baya büyük saçmalık bence hata var adaptörsüz monitör mü yollanır telefon mu bu hemde asus gibi bir marka ya yakıştıramadım
Honor 400 var Netflix premium var ben yüksek kalitede indirip öyle izliyorum stabil oluyor güzel oluyo en iyi kalitede izliyorsun 1gb falan oluyo Bi bölüm ama izleyince siliyorsun zaten