Ben10 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Okulda Zorla Haraç Kesilmesi

Fiziksel yoklama kontrolü ne oluyor hocam qrda normal bir şey yok
  2. B

Derslerimin Çoğu Uzaktan Eğitim

Tesisat günlükleri nolur devam etsin.
  3. B

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

10 saat oynayıp win alman lazım bitirmek istiyorsan win alamıyorsan anlamı yok ki en az 10 saat fazlası lazım verilen görevler basit değil hocam
  4. B

Cs2 Faceit Görevleri Yapmak İmkansız mı?

İnsan işi değil hocam çok zor günde 10 saat falan şart
  5. B

Paragraft Kitabı Öneri?

0 risk güzeldir zor gelebilir ama bilgi sarmal bakabilirsin ve kitap okumanı tavsiye ederim hem okuduğunu anlarsın hem hızlı okumana yardımcı olur saygılar
  6. B

❌İndirim Bitti! Batman Dylan Dog Cilt 1 71 TL

Hocam özelden 2.elleri nereden takip ettiğinizi yazar mısınız reklam olmasın burdan çizgi romanla ilgili bir kaç sorum var bide izniniz varsa sormak isterim.
  7. B

Pyhton Nasıl Öğrenebilirim?

W3school olabilir mi acaba dediğiniz site
  8. B

Japonya'da Neler Yapılır

Hocam hangi memlekette ikamet ediyorsunuz One piece kartlarıyla ilgilenebilirim tabi isterseniz fiyatı önemli ama
  9. B

Japonya'da Neler Yapılır

One piece ve pokemon kartı varsa efendim Allah rızası için 😃 Pokemon 30.yıl seti çıkıcak tı en son çıkmışsa bulabilirsen al bence saniyesinde tükenşyorlar fena koleksiyonluk 1 tane al köşede kalsın ytd
  10. B

Japonya'da Neler Yapılır

Pokemon One piece koleksiyon kartları falan alabilirsin ilgin varsa (Bana getirebilirsin mesela smdmflfl) Figür falan olabilir Sağlam omakaselere gidebilirsin kültürü çözersin Tapınakları falan gezebilirsin Geyikli Bi park vardı oraya gidip geyik besleyebilirsin farklı bir deneyim olur Aklıma...
  11. B

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Bu kadar depolamayı ne için kullanıyorsunuz hocam bende pro var 5tb mı ne hiç kullanmıyorum
  12. B

Biosu Nasıl Güncellerim?

control centerdan yapayım o zaman nabayım
  13. B

Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Splitte herkes istediği ml yazar veya şişe yazarsın split bitince mller dağıtılır şişenin içinde kalan ilk şişe yazan kişiye şişesiyle birlikte kargolanır içindeki miktarı ödersiniz
  14. B

Biosu Nasıl Güncellerim?

Hocam windows üzerinden yaparken brick sorunu olabiliyormuş galiba doğru mu biliyor musunux
  15. B

Biosu Nasıl Güncellerim?

Arkadaşlar ilk kez biosla ilgili bir işlem yapıcam secure boot açmak için garanti olsun diye güncelleyeyim dedim bide aldığımdan beri güncellenmemişti. Gigabyte h610m h v2 anakartına sahibim flash bellek olmadan nasıl güncellerim yardım ederseniz sevinirim.
Geri