en mantıklı konsollar hangileri sizce hocam bende eski nintendolardan çok vardı alabilirim aslındailgileniyorsan retro konsollardan al en kötü trde fahiş fiyata satar bedavaya japonyaya gitmiş olursun
yer olursa olabilir hocam ama bagaj kısıtlı maalesefkral ucuzdan bi sp alıp bana babanın hayrına ucuza sat yajsjsj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şaka bi yana sp adavance bulabilirsem n64 gamecube ve new3dsxl alırdım benimde bu tarz bi hayalim var ama para lazım tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%75 klavye ve özellikle mousepad alırsan trde rahat satarsın
o planlar içinde var hocam değerlendirme aşamasındayızkarıya gidilir
Pokemon One piece koleksiyon kartları falan alabilirsin ilgin varsa (Bana getirebilirsin mesela smdmflfl)yer olursa olabilir hocam ama bagaj kısıtlı maalesef
o planlar içinde var hocam değerlendirme aşamasındayız
yazmak yasak değilse muratabigfnin gittigi 31ci oteline gidebilirsin jsjsyer olursa olabilir hocam ama bagaj kısıtlı maalesef
o planlar içinde var hocam değerlendirme aşamasındayız
Hocam ona kesin gidicem 1 geceliğine onu not aldımyazmak yasak değilse muratabigfnin gittigi 31ci oteline gidebilirsin jsjs
Pokemon One piece koleksiyon kartları falan alabilirsin ilgin varsa (Bana getirebilirsin mesela smdmflfl)
Figür falan olabilir
Sağlam omakaselere gidebilirsin kültürü çözersin
Tapınakları falan gezebilirsin
Geyikli Bi park vardı oraya gidip geyik besleyebilirsin farklı bir deneyim olur
Aklıma gelenler bunlar ve Japonya forması alabilirsin iyi formaları vardı bu sene ilgin varsa tabi
Bide mağazalarda 2.el yerleri falan vardı teknolojik aletlerde kamera falan arıyorsan temiz bulursan uyguna alırsın
One piece ve pokemon kartı varsa efendim Allah rızası içinHocam ona kesin gidicem 1 geceliğine onu not aldım
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam One Piece ile ilgili ne bulursam alacağım muhtemelen Pokemon kartını ticaret için alabilirim belki
İçinden 50 binlik kart çıkar belki denenirOne piece ve pokemon kartı varsa efendim Allah rızası için
Pokemon 30.yıl seti çıkıcak tı en son çıkmışsa bulabilirsen al bence saniyesinde tükenşyorlar fena koleksiyonluk 1 tane al köşede kalsın ytd
Aklımda o hocam foto patlatırımmasturbasyon kafeye git 31 patlat
beklemedeyiz hocamİçinden 50 binlik kart çıkar belki denenir
Aklımda o hocam foto patlatırım
Hocam hangi memlekette ikamet ediyorsunuz One piece kartlarıyla ilgilenebilirim tabi isterseniz fiyatı önemli amaİçinden 50 binlik kart çıkar belki denenir
Aklımda o hocam foto patlatırım