Japonya'da Neler Yapılır

ilgileniyorsan retro konsollardan al en kötü trde fahiş fiyata satar bedavaya japonyaya gitmiş olursun

ilgileniyorsan retro konsollardan al en kötü trde fahiş fiyata satar bedavaya japonyaya gitmiş olursun
en mantıklı konsollar hangileri sizce hocam bende eski nintendolardan çok vardı alabilirim aslında

kral ucuzdan bi sp alıp bana babanın hayrına ucuza sat ya :D jsjsj
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şaka bi yana sp adavance bulabilirsem n64 gamecube ve new3dsxl alırdım benimde bu tarz bi hayalim var ama para lazım tabi

%75 klavye ve özellikle mousepad alırsan trde rahat satarsın

karıya gidilir

kral ucuzdan bi sp alıp bana babanın hayrına ucuza sat ya :D jsjsj

şaka bi yana sp adavance bulabilirsem n64 gamecube ve new3dsxl alırdım benimde bu tarz bi hayalim var ama para lazım tabi

%75 klavye ve özellikle mousepad alırsan trde rahat satarsın
yer olursa olabilir hocam ama bagaj kısıtlı maalesef

karıya gidilir
o planlar içinde var hocam değerlendirme aşamasındayız

yer olursa olabilir hocam ama bagaj kısıtlı maalesef

o planlar içinde var hocam değerlendirme aşamasındayız
Pokemon One piece koleksiyon kartları falan alabilirsin ilgin varsa (Bana getirebilirsin mesela smdmflfl)
Figür falan olabilir
Sağlam omakaselere gidebilirsin kültürü çözersin
Tapınakları falan gezebilirsin
Geyikli Bi park vardı oraya gidip geyik besleyebilirsin farklı bir deneyim olur
Aklıma gelenler bunlar ve Japonya forması alabilirsin iyi formaları vardı bu sene ilgin varsa tabi
Bide mağazalarda 2.el yerleri falan vardı teknolojik aletlerde kamera falan arıyorsan temiz bulursan uyguna alırsın

yazmak yasak değilse muratabigfnin gittigi 31ci oteline gidebilirsin jsjs
Hocam ona kesin gidicem 1 geceliğine onu not aldım

Pokemon One piece koleksiyon kartları falan alabilirsin ilgin varsa (Bana getirebilirsin mesela smdmflfl)
Figür falan olabilir
Sağlam omakaselere gidebilirsin kültürü çözersin
Tapınakları falan gezebilirsin
Geyikli Bi park vardı oraya gidip geyik besleyebilirsin farklı bir deneyim olur
Aklıma gelenler bunlar ve Japonya forması alabilirsin iyi formaları vardı bu sene ilgin varsa tabi
Bide mağazalarda 2.el yerleri falan vardı teknolojik aletlerde kamera falan arıyorsan temiz bulursan uyguna alırsın

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam One Piece ile ilgili ne bulursam alacağım muhtemelen Pokemon kartını ticaret için alabilirim belki

Hocam ona kesin gidicem 1 geceliğine onu not aldım

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam One Piece ile ilgili ne bulursam alacağım muhtemelen Pokemon kartını ticaret için alabilirim belki
One piece ve pokemon kartı varsa efendim Allah rızası için 😃
Pokemon 30.yıl seti çıkıcak tı en son çıkmışsa bulabilirsen al bence saniyesinde tükenşyorlar fena koleksiyonluk 1 tane al köşede kalsın ytd

masturbasyon kafeye git 31 patlat

One piece ve pokemon kartı varsa efendim Allah rızası için 😃
Pokemon 30.yıl seti çıkıcak tı en son çıkmışsa bulabilirsen al bence saniyesinde tükenşyorlar fena koleksiyonluk 1 tane al köşede kalsın ytd
İçinden 50 binlik kart çıkar belki denenir

masturbasyon kafeye git 31 patlat
Aklımda o hocam foto patlatırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,628
Üyeler
202,340
Son üye
Phys